Jump to content

Odorizante Auto

VEKAU
 Share

Odorizante auto  

1.683 voturi

1. 1. Ce odorizante auto folositi?

• Ambipur
      397
    • MyShaldan
      131
    • TurtleWax
      36
    • Wunderbaum
      435
    • Ma Fra
      39
    • Sonax
      37
    • Arexons
      62
    • California Scents
      256
    • Altele (braduti de la benzinarie, imitatie ambipur, etc.)
      396
    • Nu folosesc
      35

Postare recomandată

Am de 3 saptamani Ez-Twist si sunt super multumit. Cand intru in masina se simte miros de proaspat. Nu mai am aerul acela inchis amestecat cu miros de bradulet, care oricum nu tinea mai mult de 2 saptamani. Discul ez-twist pare sa mai reziste inca 3 saptamani cel putin. Fantele aparatului le-am lasat deschise la maxim. Daca ma tine 6 saptamani eu ma declar multumit pentru 20 de lei cat coasta un disc de schimb. Mai important insa decat mirosul este capacitatea aparatului de a anihila celelalte mirosuri.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu folosesc de ceva timp CWS(GUMA turbo),il cumpar de la un tip de pe vechiul forum.

Link către comentariu

eu inca nu am pus cws in masina. mi se pare prea puternic mirosul daca pun toata sugativa aia! nu stiu cum reusiti... plus ca se poate varsa daca e zguduit mai mult.

oare cand se termina california scent care il am merge sa torn niste cws in conserva?

california e ok,miroase,persista. doar capacelul cu reglaj s-a cam stricat,iese din "balama"

Link către comentariu

Salut

Folosesc Ambipur luat din Carfour,mirosul este ok,dar se pare ca nu tine prea mult,il am de 2 saptamani aproape dar dat la maxim :icon_thumleft:

Link către comentariu

Am incercat Ambi Pur; am trecut la sticluta cu lichid cu miros de brad-pin (luam odorizante cu lichid - miros de pin) iar cam la 3 sapt incarcam o sticluta; am cumparat CWS frutto - pun esenta in aceleasi sticlute; ce ma deranjeaza la lich cu miros de pin sau la CWS e ca atunci cand e incins in masina miroase cam urat - si nu prea ai ce face, pt ca mirosul ala se impregneaza in tapiterie. Merg folosite cel mult iarna. Acum sunt cu Tannenbaum New Car (albastru) dar neaparat bradulet mare - am obs dif de calitate (si de miros) intre cel mare si cel mic. Deocamdata raman la varianta asta - miroase mai putin a inchis; poate voi incerca la un mom dat si Calif Cents.

Modificat de kvaleroo
Link către comentariu

Ieri dupa aprox 1,5 ani de cand am cumparat ultima data CWS Frutto, am facut rost de alta sticuluta, am taiat cam 1/4 din sugativa aia, iar de fixat l-am fixat in spate sus pe policioara(doar ca la mine in momentul de fata am 2 placi de pal si 2 subwoofere pe ea prinsa f bine cu suruburi), l-am fixat cu 2 benzi de banda dublu-adeziva( cu arici-scai si lipici pe spate pe fiecare parte. De fixat s-a fixat foarte bine, dar o sa il verific periodic sa nu se desfaca si sa ma trezesc la o frana ca il gasesc pe bancheta din spate.

De mirosit miroase foarte foarte tare, aroma este foarte placuta si se simte imediat cum am deschis usa masinii. Acum o sa urmaresc si cat ma tine, ca din cate imi aduc aminte la Mk5 ma plictisisem de el si l-am dus in casa dupa 1,5 luni.

Am tot cautat un loc unde sa il prind undeva prin fata, dar nu am gasit(masina din semnatura sta destul de prost la capitolul spatii de depozitare, iar cu sugativa aia pe langa bord nu stau ca e prea riscant sa nu patez ceva.

Link către comentariu

am inteles ca CWS Frutto,are mirosul identic cu cel din magazile nike, adidas?

de unde pot cumpara?

Link către comentariu

Salut,

Eu folosesc MyShaldan multumit de raportul calitate/pret, durata si depozitare in spatiul de pahare deci nu stai cu el ,,la nas''.

Cu stima,

Costel.

Link către comentariu

Recomand bradutii wonder, ieftin si eficient ( lati din supermarket )

Link către comentariu

merci lui gHpaciu pt frutto, l am bagat intr un rezervor de la areon, dar suportul din lemn era nou numai sticla am spalato si am pus in ea, miroase super tare, si cred ca o sa tina mult timp :))

Modificat de al3xandru1228
Link către comentariu

Recomand Areon KEN, se gaseste la Carrefour la pretul de 18 lei. Este un lemn parfumat, miroase foarte bine si persista mirosul in masina. Sunt mai multe sortimente dar eu pe acesta il am, cu aroma de guma de capsuni.

Link către comentariu

momentan eu folosesc sticlute de areon luate din carrefour la 10 lei black ice sau ceva de genul... ceva ce mi-a atras atentia acum ceva timp (daca nu ma insel tot intrun post dp forum) era forma unui om spanzurat de firul care era agatat de oglinda...

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Folosesc Parfum AREON sticluta de 50ml (28 RON parca din carefour). Recomand...pulverizez cam odata pe saptamana si mirosul persista. Atentie insa la suprafete le ataca. Eu am tinut sticluta culcata in spatiul dintre scaunele din fata, a curs putin si mi-a topit un pic pe acolo. acum il tin in portiera fata in pozitie verticala :)

Link către comentariu

Cea mai buna varianta gasita sa miroasa frumos in masina, folosesc CWS frutto(cu 1/4 taiat din acea sugativa, acum regret ca am taiat din ea, dar in schimb cred ca o sa tina mult si bine si se simte mirosul destul) si de aprox o saptamana am pus si o cutiuta de california scents Delight si vreau sa va spun ca este exact ceea ce imi trebuie, iar prima impresie cand deschid usa la masina este ca toata lumea ma intreaba ce miroase asa frumos.

Cand n-o sa mai miroasa cutiuta de delight o sa pun alta cutiuta de Cherry si la fiecare aprox 2 luni alternez aromele intre ele si ca un back-up folosesc si CWS.

Pana acum am aproape 1 luna de cand am pus CWS in masina si vreau sa spun ca a scazut foarte putin din flaconul sau si in special cand si-a umplut acea sugativa, iar de pozitionat i-am gasit loc pe placa cu difuzoare din spate de la luneta si prins cu 2 bucati de banda dublu-adeziva sa nu se verse, in spatele tetierei de pe partea soferului, nici nu se vede si nici nu ma incurca cu nimic.

Link către comentariu

eu folosesc un deodorant kre miroase a guma turbo de obicei se folosesc in magazinele addidas. ei au si un aparat kre il baga in priza pt a emana mai puternic mirosu insa eu folosesc doar solutia cu cartonul ala absorbant costa in jur de 35 de lei dar te tine peste 2 luni. insa trebuie pus undeva sa nu-ti atinga cartonul ala absorbant vreun plastic k topeste plasticul. eu l-am fixat intre scaune cu banda dubla adeziva.

Link către comentariu

eu folosesc un deodorant kre miroase a guma turbo de obicei se folosesc in magazinele addidas. ei au si un aparat kre il baga in priza pt a emana mai puternic mirosu insa eu folosesc doar solutia cu cartonul ala absorbant costa in jur de 35 de lei dar te tine peste 2 luni. insa trebuie pus undeva sa nu-ti atinga cartonul ala absorbant vreun plastic k topeste plasticul. eu l-am fixat intre scaune cu banda dubla adeziva.

sal. de unde ai cumparat asa ceva? de mult mam intrebat ce fel de odorizant folosesc cei de la magazinul adidas

Link către comentariu

mai baieti voi cititi topicul asta sau nu?nici acum nu stiti ca in magazinele adidas se foloseste CWS frutto.si userul Auras a scris mai sus acest lucru.

voi aveti in masina si nici macar nu stiti ce aveti. :lol:

Link către comentariu

Incercati si bradutii california scents...bine,de fapt sunt niste palmieri.Miros destul de bine,sper sa tina macar o saptamana mirosul...

Link către comentariu

• 1 month later...

salut de unde pot si eu sa cumpar CWS Frutto am auzit ca miroase bine, sunt curios, tot caut ceva care sa fie ok sa se mentina si sa fie puternic mirosu :banghead: da nik poate imi dati ceva detalii ms anticipat! :icon_bounce:

Link către comentariu

conservele california sunt tari!

cws miroase ok dar in spatiul mic al masinii miroase prea puternic,trebuie taiata sugautiva(cum a facut colegul de mai sus). marea problema este ca masina se misca,se balanseaza...iar cws e gandit sa stea locului :). sunt probleme cu pozitionarea lui si cu timpul in care se goleste...in masina se va termina mai rapid ca in casa.

@t0gr8 cauta pe net,pe aici pe forum sau pe okazii. sigur vei gasi de unde sa cumperi

Link către comentariu

Imi spui si mie te rog de unde gasesc in Bacau de cumparat CWS Turbo la pretul astA?

Pe net am gasit si mia ieftin dar as vrea direct; am drum si prin Piatra din cand in cand

Link către comentariu

ms de sfaturi baieti... am luat deja legatura cu cineva sper sa fiu multumit :D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!