Jump to content

Bulgaria

GicuP
 Share

Postare recomandată

Pt schimbat euro in leva recomand sucursalele Alliantz; au cel mai bun curs.O astfel de sucursala se gaseste si in Varna langa Mc Donalds

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

F l o r i n

Problemele cu indigestiile/enterocolitele se datoreaza tot turistilor (de toate nationalitatile) care-si baga labele murdare in mancare, isi ling degetele si apoi iau altceva, isi lasa copiii nesupravegheati sa se serveasca singuri... Am vazut o multime de personaje care procedeaza asa. Este suficient doar unu' care nu se spala pe maini dupa ce foloseste wc-ul, apoi contamineaza cu bacili fecali alimentele si gata...

foarte posibil... doar ca la noi spalatul pe maini, gel antibacterian si restul... nu lipseste din ritual. Din pacate, nu toata lumea gandeste asa.....

oricum, in rest mai mult decat multumit, de fiecare data.... asta depasind starea anumitor drumuri/autostrada - nu erau cratere, dar numai petice....

altfel - au invatat sa faca turism, nu ce se petrece la noi....

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

• 2 weeks later...

Salut,

Ma bate gandul ca pe la mijlocul lui august sau dau o fuga in Bulgaria pentru o saptamana?...Ce statiune recomandati (pt un cuplu de ~ 30 ani) ? Ce cazari recomandati (fie hotel ori apartament in vila) pentru un buget cat de cat decent?

Link către comentariu

Colegii pina la Sunny Beach ce traseu imi recomandati mai ales ca vin de la cluj pina acolo am ceva de facut cu 2 kinder. Multumesc

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

Link către comentariu

Salut,

Ma bate gandul ca pe la mijlocul lui august sau dau o fuga in Bulgaria pentru o saptamana?...Ce statiune recomandati (pt un cuplu de ~ 30 ani) ? Ce cazari recomandati (fie hotel ori apartament in vila) pentru un buget cat de cat decent?

Salve ,noi am fost in 2011 aici http://www.booking.com/hotel/bg/elit-3.ro.html si a fost foarte bine Noi am prins o oferta de 28 euro/ noapte

Link către comentariu

@flotouran95 - am fost de Paste pana in Grecia si ti-as recomanda sa vii pe autostrada pana la Constanta si sa iesi din tara pe la 2 Mai si sa mergi pe drumul de coasta. E foarte bun pana la Burgas. Probabil insa ca e mai scurt sa iesi pe la Calarasi din tara si sa o iei pe la Dobrici - Varna, dar n-am idee cum e drumul pe-acolo...  Am fost oprit pe drum de doua echipaje de politie care au verificat vinieta si atata tot, n-am avut alte probleme. E adevarat ca am mers destul de incet prin Bulgaria, insa era sa iau un radar la intrare intr-o localitate, noroc ca am primit flash-uri din timp de la o masina...

Drum bun !

Link către comentariu

Flo, eu m-as duce pe la Ruse, cred ca e mai scurt drumul.

Link către comentariu

Salut,

Daca nu ai fost deja, merita sa ajungi si la Nessebar:

http://travel.descopera.ro/5789617-Nessebar-Bulgaria-a-o-minune-la-malul-Marii-Negre

2 zile, maxim 3, e suficient.

Modificat de Bismark
Link către comentariu

oaspetele am studiat si varianta cu Ruse.O sa mai cercetez.Mersi

Link către comentariu

Bai Florine, nu mai bine te duci tu la Felix sau la Hajduszoboszlo? Ii mai aproape, suporta si mostenitorii imperiului drumul mai bine, nu pui atata amar de kilometri pe masina, ajungi mai repede=mai multa vacanta, numa' avantaje.

Link către comentariu

Off topic:Am fost deja Bogdane deja acolo.

Link către comentariu

Salutare , a fost careva cazat la Hotel Sun Palace sau hotel Amfor din Sunny Beach?Ceva impresii?

Link către comentariu

cauta-l pe booking.com.....acolo gasesti review-uri

Link către comentariu

As vrea sa ajung week-end- ul viitor la Balcic . Ceva recomandari ref la ce se poate vedea , unde se poate parca masina in siguranta si unse poate manca bine /restaurant bun .

Link către comentariu

De mancat neaparat mergi la Mistral (terasa si hotel cu acelasi nume) si mananca scoici (eu mereu mananc doua porti) si peste, este fff bun.

De parcat sunt ceva parcari poate in iunie sa nu fie chiar full.

De vazut bineinteles castelul reginei Maria cu frumoasa gradina de trandafiri (si de cactusi inensi si de multe alte flori).

Modificat de codz
Link către comentariu

• 2 weeks later...

Pentru internet va recomand achizitionarea unei cartele prepay de la Globul. Are acoperire 3G pe tot litoralul, in statiunile mari montane si orasele mari. 

post-31901-0-70078100-1371145135_thumb.j

Link către comentariu

Salut,

A fost cineva de curand pe la bulgari, cateva sfaturi utile ar fi bine venite(ex.cat mai este taxa de drum - vigneta)? Vrem sa plecam la Veliko Tarnovo week-endul viitor de Rusalii, am facut rezervarile pe booking.com.

Numai bine, multumesc anticipat!

Link către comentariu

Laurentiu_LWR

La cum se anunta Dunarea...ca vine nervoasa...oare podul ala al lor...prieteniei parca ii zice...este safe?

Eu plec pe 20...oare risc sa ma intoarca inapoi? sau este un pod in toata regula...:)

Nu radeti...dar este a doua oara cand ma duc...nu am mai vazut podul...  prima data am fost prin vama...dar acum ma duc in Sunny Beach si ocolesc cam mult :(

Link către comentariu

La cum se anunta Dunarea...ca vine nervoasa...oare podul ala al lor...prieteniei parca ii zice...este safe?

Podul Prieteniei (Giurgiu-Ruse) rezista, pentru ca a fost construit atunci cand daca nu respectai intocmai proiectul si normativele tehnice crapai in parnaie, in Balta Brailei la stuf ori la Canal. Nu stiu cum o fi facut asta nou, Calafat-Vidin, de vor sa-i puna poza pe hartia de 3 euroi. :)

Link către comentariu

Eu plec pe 20...oare risc sa ma intoarca inapoi? sau este un pod in toata regula... :)

Nu radeti...dar este a doua oara cand ma duc...nu am mai vazut podul...  prima data am fost prin vama...dar acum ma duc in Sunny Beach si ocolesc cam mult :(

Noi plecam pe 22 la Elenite cam 10 km de sunny beach si o luam prin vama veche ,este mai lung dar cica este mai bun drumul si ca timp cam tot acolo iesi Acu 2 ani drumul prin centru spre mare era fff prost Am fost si in sunny beach la hotel Elite 2sau 3 parca Noua ne-a placut mult atmosfera, ca de costinesti Concediu placut

Link către comentariu

Laurentiu_LWR

Multumesc Victor...m-am linistit...

Rayn...eu am fost anul trecut pe unde zici tu...nu m-ar deranja ca este mai lung...intr-adevar drumul este bun...dar eu majoritatea statiunilor de la noi le-am trversat bara la bara...dupa care primul sat de la bulgari...era in constructii...santier...in rest a fost foate ok drumul...

Concediu placut si tie :)

Link către comentariu

Eu plec pe 20...oare risc sa ma intoarca inapoi? sau este un pod in toata regula... :)

Si eu plec la inceputul lunii iulie tot in Sunny Beach.

Poate pana plec eu apuci sa scrii ceva aici despre starea drumului si cam cate ore ai facut.

Pleci dimineata sau noaptea ?

Link către comentariu

In legatura cu banii daca intereseaza cineva, va recomand sa va cumparati leva direct de la sucursalele bancare la noi si la ei direct retragere cu cardul din bancomat. La casele de schimb la noi(verificat) sunt cursurile ceva mai mari(2,40lei-2,50lei/1leva), asemenea cred si la ei. Curs BCR - 2,37lei/1 leva, comanda la ghiseu - dureaza 2-3zile va contacteaza ei cand vine masina cu bani!

Numai bine,

Link către comentariu

Laurentiu_LWR

@bad69...eu ma intorc pe 27...cred ca o sa fie timp sa iti las o impresie despre drum si una alta...

De plecat o sa plec dimineata...nu imi place sa conduc noapte ...mai ales drum necunoscut...si plus ca nu are rost...ca la hotel am impresia ca se face check in la ora 14...si din cate am inteles...faci vreo 5...maxim 6 ore...depinde cate poze faci pe drum :))

Eu o sa plec pe la 7 dimineata...sa nu apuc nebunia in Bucuresti...deci am 7 ore in care sa fac 340Km...oare o sa ma incadrez :)) am vazut ca tot drumul este drum european...la noi E85 si la ei E70...deci as putea merge linistit cu 90...sa evitam problemele :)

Taxa de pod am inteles ca este 6 euro...si vignieta aia...cat poate sa fie...10 leva...

Link către comentariu

daca e vorba de celebrul pod, era spart in ultimul hal...mergeam cu treapta 1 si mi se parea cam repede.

nu inteleg de ce nu se trage niste asfalt peste, este totusi o bucata de drum f circulata.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!