Jump to content

Bulgaria

GicuP
 Share

Postare recomandată

• 1 month later...

Se gaseste oare in Giurgiu un loc decent pentru inoptat ??

Vreau sa dormim o noapte acolo (sambata spre duminica).

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am dormit eu in Giurgiu acum un an. Inainte de curba spre stanga cand la dreapta ai trecerea la nivel cu cale ferata este un hotel pe partea stanga (daca ai mai trecut prin Giurgiu cred ca recunosti peisajul). Nu imi aduc aminte cum se numeste insa are parcare decenta cat si conditiile decente.

Daca nu ma insel este Model Prietenia (un search pe google).

Modificat de TanneBerger
Link către comentariu

Pare ok, mersi fain. O singura chestie : parcarea e (oarecum) pazita ??

Ca nu mi-as scoate purcoiu de bagaje afara pentru o noapte.

Link către comentariu

Salut,

Pe 30.08.2012 merg la Nessebar. Traseu: BR-CT-Vama Veche-Varna-Sunny Beach-Nessebar.

E interesat careva?

Link către comentariu

Dacă nu ai luat deja cazarea la Nesebar, evită hotelul Vigo 4*. Deşi

Link către comentariu

sal all ,eu am stat la hotel sol palace în nessebar . Cazare ok Dar mâncare incredibil de proastă . Puneau anason sau fenicul în exces :( . Ca şi fructe 2 zile am avut corcoduşe . Prăjiturile te băgau în comă diabetică instant .

Link către comentariu

Recomand cu multa caldura Duni. E un super resort, am stat la 5*. Daca poti ia la cel de 5*+. e putin mai scump, insa si mult mai bine.

Link către comentariu

Parcarea era chiar in intrarea hotelului iar camerele aveau geamul chiar inspre parcare. Daca ai putin noroc poti parca exact in fata geamului.

Pare ok, mersi fain. O singura chestie : parcarea e (oarecum) pazita ??

Ca nu mi-as scoate purcoiu de bagaje afara pentru o noapte.

Link către comentariu

hangyouridols

Va recomand St. Thomas,in sudul Bulgariei;hotelul este de 4stele,mancare multa,variata,in sistem bufet suedez,are piscine interioare,camerele sunt duble,cu bucatarie;ca pret am dat 650euro pt 2 persoane 6nopti.

http://www.paradise.ro/hotel.saint.thomas.duni.litoral.bulgaria/

Link către comentariu

• 2 weeks later...

sal all ,eu am stat la hotel sol palace în nessebar . Cazare ok Dar mâncare incredibil de proastă . Puneau anason sau fenicul în exces :( . Ca şi fructe 2 zile am avut corcoduşe . Prăjiturile te băgau în comă diabetică instant .

Si eu/noi vom sta la Sol Palace. Sper ca nu vom face vreo indigestie sau toxiinfectie alimentara. Din pacate, nu am prea avut de ales (noi am fi vrut demipensiune cel mult).

In alta ordine de idei:

1)merg cu masina pe numele firmei. Am nevoie de ceva acte (procura, ...) la vama (RO, BG)? Am mai fost cu aceeasi masina si in 2006 (cand nici RO si nici BG nu erau in EU) dar nu mai tin minte cum am facut.

2)copilul de 7 ani trebuie sa-l tin in scaun special? S-o lega careva de lucru asta (politia BG, vama)?

Link către comentariu

Eu am avut o procura in limba engleza si una in romana, cu stampila firmei si mi-au fost de folos...daca dai de un ciufut iti cere si trebuie sa ai. Cat despre copil, in spate frumos legat cu centura la vama si nu ai probleme. Indigestie... Mergi la o farmacie si blindeaza-te cu pastile, din pacate nu te intelegi cu aia din Bulgaria si daca ai nevoie nu stiu cum o sa o scoti la capat. Intreaba la orice farmacie si iti ceva ptr worst case scenario ;) imodium, smecta, dicarbocalm si carbune medicinal, no-spa si metroclopramid ptr greata. Ptr indigestie si infectii alimentare cam astea ajuta. Eu am fost in egipt mai demult si mi-am luat la mine, sotia e mai sensibila dar ce bine a fost ca le-am avut la noi.

Vacanta placuta si fara peripetii!

Link către comentariu

clar ca da... si eu m-am intors din Bulgaria... mancarea - ma enerveaza, folosesc prea mult ulei.... daca mai merg la ei - cred ca nu, deoarece am vazut cam tot ce era la ei - nu mai iau all inclusive - merg pe mic dejun sau demipensiune - si aleg a la carte - in timpul zilei.

Anul trecut, tot in Bulgaria - tot 5 stele - si pitica mea a patit-o la stomacel.... o saptamana de tratament in tara, abia am pus-o pe picioare.

Asa ca, medicamente la voi - in rest - traim in prezent, asa ca nu-ti face griji, pana nu e cazul.....

Distractie placuta !

Link către comentariu

mack21, Florin: multumesc pentru informatii.

Sper ca nu ma voi mai incurca prin Varna (acum am GPS cu harta BG, in 2006 aveam GPS cu harta Europei dar in BG nu mergea; si era iGo cu licenta!!! :lol: ).

Link către comentariu

Nu stiu ce sa zic de gps, eu am Navigon 2012 pe telefon si functioneaza fara probleme, chiar anul asta l-am folosit, am mers in Thassos Grecia si am traversat Bulgaria fara probleme.

Link către comentariu

Tehno daca ai igo cezi sa ai ultima harta de la Navteq e cea mai ok pentru Bulgaria

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link către comentariu

Am igo 8. Din pacate, este acelasi PDA din 2006 (A201), iar acumulatorul s-a cam uscat (de neutilizare). Ma intereseaza ca GPS-ul sa ma "scoata" din Varna.

Modificat de TEHNO
Link către comentariu

Chiar nu merge nimeni maine in BG (Nessebar, Sunny Beach, ... ) pe la Vama Veche?

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Hello, am si eu o intrebare: Am sanse sa ajung din Brasov pana la Nisipurile de aur cu al meu golf, cu garda la sol destul de limitata (cam 9-10 cm) fara sa raman fara baie de ulei/pompa de servo? http://vwforum.promo...ttach_id=323212

Modificat de Alex.T
Link către comentariu

Am igo 8. Din pacate, este acelasi PDA din 2006 (A201)

Incearca sa faci rost de iGO varianta 8.3, care merge fara probleme pe PDA-ul tau si are marele avantaj ca suporta harti din 2010 si 2011.

Link către comentariu

Hello, am si eu o intrebare: Am sanse sa ajung din Brasov pana la Nisipurile de aur cu al meu golf, cu garda la sol destul de limitata (cam 9-10 cm) fara sa raman fara baie de ulei/pompa de servo? http://vwforum.promo...ttach_id=323212

In BG nu vei avea probleme (cel putin prin/pe la Vama Veche). Mai curand in RO :RO flag: .

Modificat de TEHNO
Link către comentariu

am fost la inceputul lunii septembrie o saptamana in BG mai exact la SOZOPOL.in primul rand podul de la GIURGIU(taxa 27 lei) e sub orice critica,au inceput lucrari si au abandonat,doar pe partea romana,la ei e ok(taxa sa treci de la ei la noi 2€ sau 4 leva).traseul a fost RUSE-RAZGRAD-SHUMEN-AYTOS-BURGAS-SOZOPOL si la intoarcere SOZOPOL-BURGAS-NESSEBAR-VARNA-SHUMEN-RAZGRAD-RUSE.drumurile sunt proaste spre f proaste,rar sunt portiuni ok, inclusiv autostrada intre VARNA si SHUMEN.

Modificat de R Z F
Link către comentariu

Am avut noroc ca am fost cu un Logan, nu cu a mea. Crima si pedeapsa drumul, pe ocolitoarea Bucuresti e nasol rau apoi in vama Giurgiu e la fel. Apoi spre Shumen am gasit cativa kilometri cu gropi si damburi care ma rezolvau de o baie de ulei daca eram cu masina mea.

Cand m-am intors am venit prin Vama Veche, Tulcea, Braila, Buzau, Ploiesti, Brasov.

Mult mai bun drumul.

In rest a fost foarte fain la bulgari, revenim si la anul! :D

Link către comentariu

• 1 month later...

De Bansko in perioada de Revelion ce se stie?

In principal sunt interesat de cat de mari sunt cozile la telecabina, teleski, telescaun etc :D

Link către comentariu

• 4 months later...

Salutare, 

Cine a mai fost mai recent prin Bulgaria ?

Urmeaza sa fac o mica vizita pana in Sofia in cursul acestei saptamani, si doresc sa stiu cat mai este taxa de pod de la Giurgiu, si daca mai poti lua rovinieta de BG infara de granita (ca am inteles ca-i mai scumpa :mellow:)

Care ar fi cel mai bun drum pe varianta Bucuresti - Sofia ?

De asemenea, "miturile" suburbane (sau nu) mai exista ?

Cu furatul masinilor direct din parcarea hotelurilor, s.a.m.d.

Modificat de Riddler
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!