Jump to content

Bulgaria

GicuP
 Share

Postare recomandată

Presturile sunt aproximativ cele de la noi, in functie de localurile pe care le alegi - stai linistit, ca nu ai cum sa le ratezi....e full. Mai mult sau mai putin. In rest, gasesti supermarket-uri sau magazinase cu tot ce vrei. Preturile, tot comparative cu cele de la noi.

P,S. sa mergi sa vizitezi Nessebar - orasul vechi - e superb....cu bazare cochete, cladiri si stradute vechi, etc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu am schimbat leva inainte de plecare, in Buc. la M&S Exchange Office, este langa magazinul EVA.

Vignieta am cumparat-o de la un chiosc care este la 2-300 m de vama. E cam smecher pustiul ala, daca ai leva, e ok,

daca ai lei sai

Link către comentariu

Nu va mai inghesuiti sa faceti viniete aproape de granita,ca e smechereala mare pe ei.Eu am facut la 40km de granita la un Shell,fete dragute,amabile,10 leva fara probleme.

Cine a fost de curand?nenorocirea aia de pod tot in reparatii este?

Link către comentariu

Tot asa este.....

Link către comentariu

Ai dreptate ,dar daca esti oprit in astia 40 km ? Decartez la nenea militian ;)(patit la intrare in Bulgaria dinspre Turcia,am zis ca lasa ca o iau mai incolo de la o benzinarie cand fac si plinul,si am fost oprit si verificat de vinieta.Cost total =15 E(10 spaga+5 vinieta)) .Cel mai ok este sa o cumperi de la o benzinarie mai cu nume (sunt destule..eu de la OMV,Lukoil o iau),si sa platesti cu cardul. :icon_thumright:

Link către comentariu

E posibil,eu am fost de 3 ori pe litoralul lor numai anul acesta,si nu m-a oprit nimeni niciodata.O singura data am luat vinieta cum iti spuneam la vreo 40 km de granita.

Iesirea din Bulgaria spre Turcia ...acolo au innebunit toti,a fost acum 2 sapt cumnatul meu si a primit si a fost oprit de 2 ori in trafic....total aiurea,sunt aia niste spagari incredibili.La granita s-a oprit sa cumpere niste parfumuri din duty-free,apoi cand sa treaca granita,a fost retinut pt control amanuntit.

Asta s-a panicat,apoi politistul i-a zis din scurt ca ar vrea sa bea si el o cafea.I-a dat 10 Euro si a plecat imediat.

Link către comentariu

Iesirea din Bulgaria spre Turcia ...acolo au innebunit toti

Iesirea din Turcia spre Bulgaria,probabil ai vrut sa zici,ca la turci nu ai treaba. :icon_thumright:

Link către comentariu

nu.

cand te duci din Bulgaria inspre Turcia,acum e bine?De problemele la bulgari vorbim,nu la turci.

Sau nu ai putut sa rezisti pana nu m-ai corectat?

Link către comentariu

Cand iesi din Bulgaria spre Turcia tot bulgari sunt ? :rolleyes: Cred ca nu vorbim aceasi limba.

Link către comentariu

• 7 months later...
Laurentiu_LWR

vine vara..incep concediile etc...si in iunie plec si eu la bulgari,in Albena mai exact

ce se mai aude...se mai fura masini...mai sunt politisti prin tufisuri si alte povesti...?nu ca as avea super masina...dar nici sa fac autostopu la intoarcere...

ma gandeam sa ies pe la vama...e ceva mai mult de mers dar merg mai putin pe la ei pe teritoriu...ce spuneti?:)

cei care ati fost peacolo...cum e faza cu parcarea?ca cei de la agentie...nu au stiut prea multe...

am cazare la hotel Gergana in perioada 2-8 iunie,a fost cineva aici..impresii ceva?

cine stie cum a intalnesc cu vre-un coleg forumist pe acolo:D

Link către comentariu

Se fura, dar nu cred ca pe ale noastre,..... eu am fost de cateva ori si nu am avut probleme si nici nu am auzit in jurul meu, de asa ceva.

Din Bucuresti, iti recomand sa alegi iesirea pe A2 - Calarasi - Silistra - dupa care la Albena. Pe ruta asta, am ajuns in aprox 3 ore (nu mai stiu daca au fost 2,5 ore sau 3,5 ore), de la plecarea de acasa.

Link către comentariu

Laurentiu_LWR

merci florin...ma intereseaza o ruta sa merg cat mai putin pe teritoriul lor:)

Link către comentariu

ce se mai aude...se mai fura masini...mai sunt politisti prin tufisuri si alte povesti...?

Merg de cativa ani in Bulgaria, nu am avut probleme si nici nu am auzit ca turistii cu care am fost in perioadele respective sa fi fost praduiti.

In privinta politiei - sunt la fel ca la noi, cu bune si rele. Nu vei simti diferente - drumurile cam la fel, casele de asemenea, oamenii saracaciosi... Bulgarii respecta regulile de circulatie (ca un exemplu - majoritatea masinilor care ma depaseau in tromba aveau numere de Romania) si sunt mai putin nervosi.

Daca mergi la Albena iti recomand sa iesi din tara pe la Vama Veche. Pentru statiunile din sudul litoralului bulgaresc - pe la Giurgiu.

Concediu placut!

Link către comentariu

Victore tot pe la castravetari mergi ? :)

Cred ca pe 22 ai cu cine vorbi daca mergi de pe la jumatea lui iunie incolo...

Link către comentariu

Da, tot la bulgari de la inceputul lui iulie.

Initial ma gandeam la tara noastra dar, cand am vazut ca in Romania nu se adopta all inclusive (ca sa nu ne ingrasam) si ca plajele sunt ca dupa tsunami, am renuntat si am vrut sa merg in Turcia (cu masina, ca nu-mi place cu avionul) insa negasind amatori cu care sa ma insotesc m-am decis tot la Bulgaria.

Link către comentariu

Victor, hai pentru antrenament la noi. Dupa aceea Thassos frate. Nu mai pleci de acolo. mai am un pic si mi dau aia cetatenie :lol:

Cand am fost in BG nu a fost rau, am fost la Hotel Riu Evrika, Sunny Beach 4 stelute all :lol:. A fost ok. Victor stie...

Modificat de theo
Link către comentariu

... hai pentru antrenament la noi. Dupa aceea Thassos..

La noi este un "antrenament" costisitor, obositor si suparator.

De ce sa merg in Thassos cand gasesc servicii mai bune si la preturi mai rezonabile in Turcia. De cand cu criza, grecii au lasat mult la calitatea serviciilor si in schimb vor banuti mai multi.

Asa ca, deocamdata, tot Bulgaria. Sper sa fie bine si anul acesta.

Link către comentariu

Victor unde te duci in Bulgaria ?? Eu am sa fiu intre 30.06 si 07.07 la Nessebar :)

Link către comentariu

Radule, tu pleci eu vin (de pe 6) la Evrika din Sunny. S-ar putea ca pe 7 sa fac o plimbare in orasul vechi Nessebar - e foarte frumos - si atunci poate ne vedem.

Link către comentariu

Daca plecati zilele astea in Bulgaria am o vigneta valabila pana sambata. Daca o doreste cineva dati-mi un PM

Link către comentariu

• 1 month later...
gascone01spr

Salut

In 25 08 2012 merg la Hotel Planeta in Sunny Beach.

Este prima data cand merg in Bulgaria.

Am si eu o intrebare:

Pot folosi o camera video auto pe teritoriul Bulgariei ? (Este legal ?)

Multumesc anticipat

:RO flag:

Link către comentariu

V i c t o r

Camera video nu are nicio interdictie pe nicaieri. Totusi, vazandu-o in geam, vreun militian te poate opri, confundand-o cu un detector de radar (interzis in Bulgaria). Si daca te opreste te intreaba si de vigneta si de becuri de rezerva sau cine stie ce pretext de o mica spaga... :icon_thumleft:

Link către comentariu

gascone01spr

Multumesc pentru raspuns.

Ma gandeam ca postez la in toarcere un filmulet cu traseul.

Ai dreptate, asa ca o sa o lasa acasa.

Cu stima

Link către comentariu

Laurentiu_LWR

maine plec la bulgari...o sa ies pe la vama veche...

din ce am vazut...trebuie sa tin drept E87...asta inseamna ca pot merge linistit cu 90km/h nu?si in localitate...50km/h nu? mai sunt si alte restrictii?

macar sunt semnalizate?

Modificat de Lawrentzyu_86
Link către comentariu

• 4 weeks later...

Salut,

Vineri plec si eu la bulgari, mai exact la nisipurile de aur.

Ce ruta imi recomnadati??? Am mai fost acum vreo 4 ani prin Giurgiu-Ruse-Varna.

merci,

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!