Jump to content

Cum ati aflat despre vwForum

alexrosiu
 Share

Cum ati aflat despre vwForum  

1.335 voturi

1. 1. Cum ati aflat despre vwForum

• Am primit un fluturas/sticker
      2
    • Am vazut sticker pe o masina
      97
    • Cautand cu Google
      911
    • De la un prieten
      287
    • Link pe alt site
      134

Postare recomandată

eu de pe un alt forum , un tip care detine 2-3 exemplare de vw, ne mai indruma spre acest forum , pt. anumite informatii

Modificat de paltinoasa
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 2 weeks later...

eu am aflat despre forum de la prietenul meu. ne-au fost de folos info pe care le-am gasit aici cand ne-am luat skoditzele. :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

imi luasem un vw polo si aveam nelamuriri si am cautat cu google gandindu-ma ca trebuie sa existe un forum dedicat grupului VAG si pe aceasta cale tin sa le multumsc tuturor colegilor de forum

Link către comentariu

mi-am cumparat nu golfulet 2 si dupa ce l-am dezmembrat si a inceput marea asamblare si fuga dupa piese am cautat in toate locurile posibile :) ,intr-un sevice m-am intilnit cu FATY,membru,care ma indrumat aici,bine a facut :( ca de aici vin o gramada de idei practice,si citeodata mai neortodoxe dar :( dar functionale

Link către comentariu

Eu am aflat prin "google.ro". De cand am achizitionat Passatul 5.5 mai mult pe forum sunt, sa mai invat cate ceva, ca pana acum cu Golfuletul 1 pe care il aveam nu prea aveam nevoie. Cel putin asa credeam pana acum cand am facut cunostinta cu comunitatea vwforum si mi-am dat seama ca traiam in eroare. As fi avut nevoie si inainte de achizitie dar ... habar n-aveam de voi. Deci TRAIASCA GOOGLE !!! :lol:

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Eu stiam de vwforum de pe google si in momentul in care mi-am luat Golful am decis sa devin si membra :angry:

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Stiind ca exista forum pentru aproape orice masina am cautat cu Google

Link către comentariu

pur si simplu de pe google, cautam un manual de utilizare la golf, imi pare bine ca am dat de acest forum :blink:

Link către comentariu

cand mi-am luat golfuletul, aveam ceva cunostinte despre masini, in general, si am vrut sa aflu mai multe despre noua mea achizitie. asa ca am dat search pe google si am dat peste VWFORUM. m-am inscris si..., iata ca acum sunt pe aici! multumesc pentru ca EXISTATI! numai bine!

Link către comentariu

Mie parca mi-a spus un prieten. Am incercat sa-mi fac cont la un moment dat, dar era o problema cu mozilla si cu codul acela de verificare (cred ca inca mai este). Ideea e ca n-am reusit atunci. Am revenit dupa cateva luni si mi-am facut cont cu ie :Driver:

De atunci intru zilnic si citesc cu interes toate subiectele :rolleyes:

Link către comentariu

si eu am aflat tot de pe google .. cand cautam informatii despre anumite masini si cand am vazut cate informatii interesante gasesc aici m am gandit sa ma alatur si eu comunitatii voastre, mai ales ca acum sunt posesorul unei masini din vag. :P

Link către comentariu

Din site in site am dat de vwforum :icon_cool:

Link către comentariu

Cautam pe net cum trebuie schimbate vitezele in functie de turatie si din site in site am dat de vwforum. De atunci(sa tot fie vreo doi ani) imi rezerv citeva minute zilnic pentru acest forum. Mi se pare cel mai serios dintre toate forumurile auto.

Link către comentariu

Acum doi ani, avand alta masina si fiind membru al unui alt forum(club) auto, s-a facut acolo trimitere catre acest site. De inscris m-am inscris doar de 3 saptamani, odata cu cercetarile privind fiabilitatea masinii pe care ma gandeam s-o achizitionez(dealtfel m-ati convins si iata-ma-s cu acte in regula=posesor al celei din semnatura).

Link către comentariu

EU unul aveam nevoie de unele raspunsuri la intrebari legate de VW meu si astfel inevitabilul

Link către comentariu

Eu am aflat de pe google.Cautam ceva pentru passatul meu.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!