Jump to content

Cum ati aflat despre vwForum

alexrosiu
 Share

Cum ati aflat despre vwForum  

1.335 voturi

1. 1. Cum ati aflat despre vwForum

• Am primit un fluturas/sticker
      2
    • Am vazut sticker pe o masina
      97
    • Cautand cu Google
      911
    • De la un prieten
      287
    • Link pe alt site
      134

Postare recomandată

Pe mine m-a indrumat un prieten-Rapier.

Si acum nu exista zi fara sa intru aici pt a mai afla cate ceva :D

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 2 weeks later...

ma pregateam sa imi iau passat si cum primeam tot felul de sfaturi contradictorii am zis ca nu se poate sa nu existe un forum despre vw si am dat pe google vw forum direct si am gasit din prima ce cautam! pe voi! numai ca intre timp am pierdut masina...

Link către comentariu

... numai ca intre timp am pierdut masina...

poate ca nu era pt tine

o sa apara si masina ta ... :(

Link către comentariu

Eu cautam forum skoda :(

Dar nu regret ca am gasit vwforum :(

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Salut pe toti de pe forum.Sunt noi pe aici :lol: si am deja ceva probleme cu editarea PROFILULUI.De fiecare data cand incerc sa schimb ceva la el primesc aceeasi eroare. Sorry, an error occurred. If you are unsure on how to use a feature, or don't know why you got this error message, try looking through the help files for more information. The error was.... PAUZA, adica nimic. Cine ma poate ajuta?! :lol:

Link către comentariu

• 1 month later...

tot de pe google ( prbl pentru lumina din bord .....si mi-a zis cineva ca cauta un bec de dacia ca se potriveste...si chiar a mers...... :blink: .... si am ajuns pana aici ) .... apropo sunt nou printre voi ..... vreau si eu un sticker daca se poate :lol: ... de unde pot sa fac rost ... :icon_cool:

Modificat de golf sdi
Link către comentariu

• Administrator

De pe Google! Cautam informatii despre vw si am vazut si forum-ul. Timp de aprox 2-3 luni doar am citit si dupa m-am inscris.... :icon_cool:

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Idem. Tot prin gugal am ajuns aici; Am lurkarit cam 1 luna pana am comandat passatul dupa care m-am inscris :D

Link către comentariu

Eu de la un prieten f bun, in speta RED. Marturisesc ca la inceput am fost destul de sceptic de chestiile pe care le pot gasi aici dar acum sunt super multumit.

Link către comentariu

cautam ceva pe google legat de pasasat..nu mai stiu exact ce...si asa am dat de acest minunat site :Driver:

Link către comentariu

Nu ca n-ai fi avut un coleg de serviciu care, la 3 metri mai incolo, mai are din cand in cand vwforum.ro pe ecranul monitorului ... :Driver:

Modificat de seba
Link către comentariu

am vazut la inceput stickere dar nu stiam de la ce vin,si ulterior achizitionarii passat-ului,am cautat pe google sa vad ce gasesc despre vw passat,si mi-a aparut un topic de pe vw forum.oricum,poate suna aiurea,dar port cu mandrie sticker-ul pe masina si sunt mandru ca fac parte din comunitatea aceasta,unde numarul membrilor nu este de neglijat.nu mi-am imaginat ca se poate gasi atat de mult bun-simt pe un forum.respect fondatorilor pentru ceea ce au facut din acest forum.

vw forum rullzzzzzzzzzzzzzzzzzz :(

Modificat de kelu
Link către comentariu

• 3 weeks later...

am cautat niste piese pentru masina si google mi a luminat zilele aratand cel mai tare forum VWFORUMvad ca nimeni nu a primit stikere sau fluturasi.cred ca ar fi o idee buna sa se incerce hai nu pe strada dar la intalniri , la showroom s , sunt destule locatii unde se poate creea o asemenea initiativavad ca nimeni nu a primit stikere sau fluturasi.cred ca ar fi o idee buna sa se incerce hai nu pe strada dar la intalniri , la showroom s , sunt destule locatii unde se poate creea o asemenea initiativa

Link către comentariu

... vad ca nimeni nu a primit stikere sau fluturasi...

Eu am dat stickere la toti posesorii de Skoda si VW pe care ii intalneam la spalatoria auto (unde mai aveam timp de o vorba), dar nu am avut succes :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

Eu am aflat despre vwForum cautand pe Google informatii despre golf 4

Si acum ma bucur de o adevarata enciclopedie.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Cautam pe Google detalii despre Golf IV si uite ca am dat peste aceasta minune :D

Link către comentariu

Necazuri cu Golful meu, cautare insistenta si... am gasit prin motoare de cautare!

ma bucur ca am dat peste comunitate.

De curand am fost la o intalnire a M Trust la Resita ( Moto ) . Erau acolo motociclisti din Germania, Austria, Belgia, Franta, Ungaria si Romania si m-au uimit relatiile comunitatii. Asa incat am fost foarte incantat sa gasesc comunitatea VW. Si m-au si ajutat deja cativa. Deja am comunicat si prietenilor cu masini din grupul VAG despre comunitate.

Multumesc tuturor. :icon_thumright:

Link către comentariu

De la "Prea Cunoscatorul" Google! :blink:

Link către comentariu

De la un coleg de facultate radu_thx avea sticker pe golfu lui si nu stiam ce este...

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Eu cand am putu sa-mi i-au masina pe care am visat-o (vezi semnatura) am cautat tot ce s-a putut pe net cu google, initial am gasit alt forum (nu stiu daca e bine sa dau nume) am citit pe acolo si apoi am dat de vwforum si dupa ce am citi tot aici despre octavia 2 mi-am facut cont aici si am intrebat, ce nu stiam ca se apropia perioada de livrare, si mi s-a raspuns.

Link către comentariu

bine ai venit pe forum, ai nimerit bine si poti sa dai si alte nume ca nu e vreun mare secret, stim si noi ce e ala google :) :) In timp ai sa descoperi singur care forum ti se potriveste mai bine, pe care forum te simti mai bine :)

Link către comentariu

inainte sa imi comand masina am cautat tot ce se poate despre Octavia 2,si am gasit aceasta "mina de aur".Mi-am facut cont imediat si deja stiu atat despre masina ca incep sa ma plictisesc de ea :lol: .Tot forumul este responsabil cu modificarea configuratiei masini dupa comanda.A inebunit si dealerul.Este cel mai bun loc unde poti afla informatii despre o masina din grupul vag :lol:

A devenit un al-doilea messenger pt mine,sper sa nu provoace dependenta

Modificat de ioans
Link către comentariu

• 2 weeks later...

de pe Google , cautam sa ma informez despre VW Sharan , si aici am ramas cateva ceasuri bune de la prima intrare :Driver: M-am inscris si citesc mereu ceva interesant pe aici.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!