Jump to content

BENTLEY "de saraki"

corad0

Postare recomandată

2 hours ago, dercos said:

''Cine munceste e pierdut!''

Lasand gluma la o parte, sunt foarte multe persoane care au castigat foarte multi bani si se retrag din ''rat race'' dupa 40 de ani. Stiu si eu astfel de persoane, unul din ei vinde lubrifianti ( nu pentru piese metalice :)))  catre magazine online si sta toata ziua la golf si vacante.

Asa mare cerere sa fie? 😃

Link către comentariu

Da , am prins cativa pui de crap pana in 2 kg maxim , mi-am cerut scuze si le-am dat drumul imediat , dar sunetul naturii si locul ala ascuns dupa dealuri au fost mai faine 

E un drum de pamant cu piatra care urca si coboara 3-4 km de dealuri si brusc intra intr-o padure de stejari din aia veche - iar cand iesi din padure iti apare lacul ala in fata .... 

Sambata si duminica am inteles ca vin multi , de aia eu cer voie sa vin in timpul saptamanii desi nu e voie , sa fiu singur

Asa sunt eu mai ciudat , ma simt mai bine in natura cu animalele salbatice decat cu oamenii , imi ajung ai mei , nu simt nevoia sa socializez cu straini 

Tare nu imi place cand vad caracatita pe farfurie , nu as putea manca asa ceva , mai ales dupa ce am vazut filmul ala de oscar cu caracatita

Link către comentariu

@tavitara Nu esti ciudat, si mie imi place cat mai "izolat"! Socializarea cu straini o facem doar "online" din spatele unor ecrane..nu stiu daca e neaparat bine insa am avut incredere in prea multi "prieteni" care m-au dezamagit si mi-a ajuns.

Mie imi place caracatita, mai ales aia "carnoasa"...cu sos merge de minune!

Ce sa mai zic, legat de serialul "La Piovra"🐙, am avut mari fani in familie daca mi-au pus numele asta...😁

Modificat de corad0
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!