Jump to content

BENTLEY "de saraki"

corad0

Postare recomandată

Ce sa fie ?

Realitatea zilei de azi

Dai banii pe un apartament care nu exista si , daca il primesti vreodata , dupa ce te muti iti cade tencuiala de pe tavan direct in cap cand dormi

Link către comentariu
  • Administrator
On 07.02.2025 at 21:02, corad0 a scris:

@R_a_z_v_a_nNevasta, nevasta! Sunt niste oameni foarte misto, modesti, fara ifose, am mai precizat la pagina 5 a topicului cum ne-am cunoscut! Impartim un perete comun in cladire, oameni de treaba. :beerchug:...

Am glumit bre, in ton cu discutia. 🍻 :))

Link către comentariu

@R_a_z_v_a_n Eu nu, e plin de "baieti" cu paru' roz/verde calare pe trotineta p-aici care inchid circulatia, sustinuti de autoritati chiar, promovati pe bani seriosi ca sa faca parade si sa implementeze trendul. Au ajuns sa picteze trecerile de pietoni in culorile curcubeului...🤨Traiasca nea' Trump ca incearca sa readuca "normalul" pe planeta, cel putin in privinta asta! 😉

Modificat de corad0
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Cand ai nevoie sa suni dupa platforma 😄

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!