Jump to content

VW Golf MK4 GTI (Bluetrooper)

mirceateodor

Postare recomandată

Indraznesc sa te contrazic - la fosta mea Bora ALH teava aplatizata de la intercooler era in spatele plasticului (si statea bine, nu atingea nicaieri). A  putut ramane asa si cand am inlocuit scutul de plastic cu scut de odorhei, pastrand lateralele OEM. Nu cred ca au intentionat nemtii sa lasa scutul intre fulii si teava... nu prea are logica

Link către comentariu
1 hour ago, Emy D said:

@mirceateodorce marca de butuci ai pus? :)

Set rulment roata DAYCO KWD1013.

36 minutes ago, mad_kat said:

Indraznesc sa te contrazic - la fosta mea Bora ALH teava aplatizata de la intercooler era in spatele plasticului (si statea bine, nu atingea nicaieri). A  putut ramane asa si cand am inlocuit scutul de plastic cu scut de odorhei, pastrand lateralele OEM. Nu cred ca au intentionat nemtii sa lasa scutul intre fulii si teava... nu prea are logica

E cumva posibil sa fie alt scut lateral ? Eu ce am e drept si nu merge montat in alta pozitie. Cand am luat masina acesta era rupt si l-am inlocuit dar nu am vazut alte puncte disponibile.

Link către comentariu
1 hour ago, mad_kat said:

eu si Mircea avem golf, dar chiar ma indoiesc ca la bora el altfel, fiind practic aceeasi masina. Eu chiar alh am, ia sa vad o poza cu ce ai tu acolo. Nu de alta, dar recent am inlocuit-o pe a mea, ca aveam pe masina modelul vechi si am pus piesa mai noua, cu design mai eficient dpdv ar fluxului de aer. Asta de GTI e the best, dar cu modificari. ce spun eu e plug and play 

Link către comentariu

Daca aveti careva codurile scuturilor laterale OEM puneti-le aici sa le cautam sa vedem daca sunt drepte sau nu. Si oricum, as vrea sa le schimb si eu pe astea aftermarket. 

Thanks! :)

Link către comentariu

am gasit o poza pe net - cum arata laterala aia - atat la Bora cat si actualul golf (chiar daca la el nu am teava de turbo - fusta aia e la fel)

image.png.17d18d09c2142cf20cc8343023aa07bd.png

Modificat de mad_kat
Link către comentariu

Din ce vad, e exact ce am si eu pe masina. 

Ori exista scut diferit, poate capac peste bucata de conexiune, ori componente diferite. 

In configuratia actuala de pe masina, componentele avute ,nu am alta varianta de montaj.

In plus,  face mai mult sens sa ai bucata respectiva in afara compartimentului pentru a mentine aerul cat mai rece posibil..parerea mea.

Link către comentariu

probabil la 1.8T e gandit asa, fiind temperaturi mai mari fata de TDI

am pus problema doar gandindu-ma la protectia tubulaturii (oricum probabil destul de zdravana)

Link către comentariu

Si la TDI e la fel. Teava sta intre Roata si laterala de la scut. 

In poza, dupa cum vedeti sunt 2 prinderi disponibile: 

Cea marcata cu rosu e prinderea pt scutul lateral. Cea cu albastru, prinderea pt teava de la turbo, pt motoarele supraalimentate (sau alea cu traseu wireless :)) ) 

image.thumb.png.709b915397d31215381326083841b247.png

Link către comentariu

20250618_202452.thumb.jpg.d61c8ab9a054d3b2bf058a48def75ba9.jpgNa, ca m-am bagat sub dânsul.

Asta il aveam de fabrica.

20250618_202735.thumb.jpg.591f6cc7bb32ee4c4851c45ca76c2fa6.jpg

Vedere de sub, fara acel scut.

IMG-20241016-WA0049.thumb.jpg.ac13aaf535f6c67f1fd450575f8c592b.jpg

Modificat de marius1982.11
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!