Jump to content

Cruise Control (tempomat)

alexrosiu
 Share

Postare recomandată

NU asa, daca cineva a apucat sa scrie dupa tine, lasa postul tau asa cum e, si dupa cel ce a postat, scrie informatia corecta, asa postul meu ramane aiurea in tramvai ....

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

undertacher2001

Ok ,eu tot nu am inteles ma poate ajuta cineva?Pozele promise.

post-13310-0-78546500-1439402480_thumb.j

post-13310-0-53778500-1439402492_thumb.j

Modificat de undertacher2001
Link către comentariu

Tu ai cablaj de passat. Cauta schema de la golf si fa corespondenta firelor.

Link către comentariu

undertacher2001

Pfaaa ,daca eram asa destept nu mai apelam la voi.Nu am vazut pe nicaieri sa explice ce face fiecare fir in parte nici la golf nici la passat.

Link către comentariu

undertacher2001

http://vwforum.ro/topic/50185-instalare-tempomat-cruise-control/page-10?hl=tempomat

Ce spune colegul la postul numarul 195 e valabil si la mine .Vad ca avea cablul ca al meu dupa culori si tot pe un seat voia sa monteze?

'' In cele din urma mi am achizitionat si eu o maneta cc ,iar cel care mi a dat maneta m a lasat sa iau si cablul de pe un b5.5

post-125557-0-79978700-1427466008_thumb. post-125557-0-43446400-1427466009_thumb. post-125557-0-04210200-1427466010_thumb.

1. cablul pe care l am luat eu de pe masina pe firul alb cu rosu  care pleaca din mufa t10  si ar trebui legat la siguranta nr5 nu are nici o mufa ca cea di pdf de pe aceasta discutie....la mine se ramifica in trei si la cap are pini....acum intreb de unde pot lua si eu mufa aceea un cod ceva sau o poza daca se poate

2. sa ma verifice cineva daca gresesc cum am inteles eu ca trebui legat la seat 1.9 tdi an 2000

-in mufa neagra de la ecu -

- albastru care este in t10 la pin 2 merge in  -pin8 la ecu

- rosu cu galben care este in t10 la pin 3 merge in  -pin9 la ecu

-alb cu negru care este in t10 la pin 4 si 7 merge in  -pin10 la ecu

-rosu cu gri care este in t10 la pin 5 merge in  -pin7 la ecu

-alb cu rosu care este in t10 la pin 6 merge merge in panoul de sigurante la siguranta nr 5(aici imi lipseste mufa de care vb)) ''

Link către comentariu

Pfaaa ,daca eram asa destept nu mai apelam la voi.Nu am vazut pe nicaieri sa explice ce face fiecare fir in parte nici la golf nici la passat.

nu ca are importanta, dar am postat de N ori unde, ce si cum.. trebuie doar sa cauti - da, necesita timp si rabdare....

nu ai inteles bine.... uite unde trebuie sa te conectezi si ti-am scris si pinii - spor la treaba !

- albastru care este in t10 la pin 2 merge in  -pin8 1 la mufa neagra intermediara ecu

- rosu cu galben care este in t10 la pin 3 merge in  - pin9 2mufa neagra intermediara la ecu

-alb cu negru care este in t10 la pin 4 si 7 merge in  -pin10 3 mufa neagra intermediara  ecu

-rosu cu gri care este in t10 la pin 5 merge in  -pin7 9 la mufa neagra intermediara ecu

mufa intermediara = mufa neagra din cutia de sub motoras stergatoare

-alb cu rosu care este in t10 la pin 6 merge merge in panoul de sigurante la siguranta nr 5

nu te descurci, ma suni si te ajut prin telefon........

Link către comentariu

undertacher2001

Va multumesc tuturor.In primul liber ma apuc de montaj.Si imi cer scuze ca din cauza lipsei timpului in aceasta perioada nu prea am avut timp sa fac sapaturi adanci.Daca nu ma descurc o sa te deranjez Florin de altfel iti trimisesem si un mail acum cateva zile.

Link către comentariu

suni si vb, nu-i stres.

Oricum, ce ti-am scris mai sus iti este suficient.

Link către comentariu

Salutari colegilor, sunt din Braila, doresc sa montez  Tempomat pe gof4 TDI, recomandati-mi si mie un coleg care poate sa imi monteze tempomatul din zona br-gl.

Link către comentariu

In aria de prestari servicii nu ao gasit pe nimeni in zona ta ?

Link către comentariu

Nu am gasit pe nimeni in aria de prestarii servicii pe zona bz-br-gl.

Link către comentariu

Atunci va trebui sa te deplasezi catre o zona unde gasesti colegi care sa te ajute.

Link către comentariu

Va multumesc tuturor.In primul liber ma apuc de montaj.Si imi cer scuze ca din cauza lipsei timpului in aceasta perioada nu prea am avut timp sa fac sapaturi adanci.Daca nu ma descurc o sa te deranjez Florin de altfel iti trimisesem si un mail acum cateva zile.

Daca nu te descurc, treci cu cablul si maneta pe la mine si o rezolvam .

Link către comentariu

Eu zic ca se va descurca - oricum, haideti sa incercam sa pastram caracterul tehnic al acestui topic... deja vad ca se transforma in altceva...

Link către comentariu

undertacher2001

Ok.Multumesc frumos inca o data.

Modificat de undertacher2001
Link către comentariu

Salut. Se poate monta pilot automat pe o bora 1.9 tdi,115 cp, cod motor AJM, din 2000?

Link către comentariu

undertacher2001

nu ca are importanta, dar am postat de N ori unde, ce si cum.. trebuie doar sa cauti - da, necesita timp si rabdare....

nu ai inteles bine.... uite unde trebuie sa te conectezi si ti-am scris si pinii - spor la treaba !

- albastru care este in t10 la pin 2 merge in -pin8 1 la mufa neagra intermediara ecu

- rosu cu galben care este in t10 la pin 3 merge in - pin9 2 - mufa neagra intermediara la ecu

-alb cu negru care este in t10 la pin 4 si 7 merge in -pin10 3 mufa neagra intermediara ecu

-rosu cu gri care este in t10 la pin 5 merge in -pin7 9 la mufa neagra intermediara ecu

mufa intermediara = mufa neagra din cutia de sub motoras stergatoare

-alb cu rosu care este in t10 la pin 6 merge merge in panoul de sigurante la siguranta nr 5

nu te descurci, ma suni si te ajut prin telefon........

Baieti sunt cu masina desfacuta sa montez tempomatul.Dupa indicatiile lui Florin firul meu albastru care vine din maneta tempomat trebuie sa intre in locasul nr.1 din mufa intermediara ,problema este ca pinul la firul albastru este tip ac iar acolo unde trebuie sa il introduc in mufa la nr 1 locasul este pentru pin din acela mai plat si mai lat ca cel de la siguranta.Asa trebuie?

Link către comentariu

NU, trebuia ca pe pin 1 sa ai pin mai lat decat cei de pe 2 si 3 si 9.

Link către comentariu

undertacher2001

Pai si ce este gresit?L-am lasat asa,m-am chinuit putin sa ramana blocat in locas fiind alt tip.Oricum nu este inca functional din cauza ca firul catre siguranta este prea scurt si trebuie sa il prelungesc.Atasez si o poza cu firele de pe cablul manetei.post-13310-14400124785808_thumb.jpg

Link către comentariu

Vezi ca tu ai cablajul de la passat si toti pinii sunt mici, patrati, nu sunt medii lati si mari lati.

Link către comentariu

undertacher2001

Crezi ca ar trebui schimbati pinii,ma gandesc ca pinii mama sunt cam la fel?

Link către comentariu

NU cred, sunt sigur ca trebuie schimbati.

Link către comentariu

undertacher2001

Pfaaa,o luam de la zero.Din nou chinuiala.:(

Link către comentariu

• Aerofan locked şi pinned this topic
  • Aerofan unpinned this topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!