Jump to content

Sfaturi achizitie Leon 5f

cristi511
 Share

Postare recomandată

OOO arata super!!!! Cati mai multi km fara probleme !!!!! nu stiu de ce aveam impresia ca asteptai un ST :) , nu conteaza desi nu imi place culoarea rosie simpla dar la seat cumva sta bine :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 4 weeks later...

Pentru ca prevad o problema cu presurile textile ( sunt extrem de dirt friendly) intreb colegii mai vechi in bransa daca au vreo recomandare ok pentru presuri de cauciuc.

Multam.

Link către comentariu

De la Rimi sunt doua modele, Rigum mai ieftine facute in Cehia sau Petex facute in Germania. Eu am luat nemtesti la Seat (de, bucuria de nou) dar la alte masini (inclusiv la Touran) am Rigum. Sunt excelente iar pretul e la sfert fata de Porsche Romania.

Am uitat sa spun, sunt dedicate deci se potrivesc perfect.

Link către comentariu

Multumesc, o sa vad cum fac cu comanda pentru ca e clar ca nu pot trece iarna cu cele textile. Sunt mult prea "pufoase".

Link către comentariu

Poate cineva sa-mi dea o idee ce discount-uri se practica la Leon, eventual pe PM ? Multumesc

Link către comentariu

4-5% la cash si inca 2% daca achizitionezi prin Porche Leasing. Cand mi am luat masina asta era oferta.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Daca achizitionezi prin Porsche leasing ei castiga la greu din dobanda, sincer ma asteptam sa fie discount-uri mai mari. Si eu sunt interesat sa cumpar un seat leon 2.0 tdi 184 CP, dar o sa cer mai multe oferte si in provincie, nu doar in bucuresti.

Link către comentariu

Daca te astepti sa "isi dea pantalonii jos" doar ca ai intrat pe usa te inseli. "Marimea" discountului tine de talentul de negociator al fiecaruia. Daca vrei o pers de contact de la Pitesti trecem discutia pe Pm.

Modificat de cristi511
Link către comentariu

Sergiu88 pai tu ai fost defalpt sa te interesezi ? Ca asa de pe forum unii zic niste discounturi pe care unii nu le-au primit dar au fost si altii care au primit mult mai mult.

Link către comentariu

Merge si mai bine de 4-5% cash la Seat, zic din experienta, oferta concreta pt un 1.8TSI FR.

5% cu greu dau la VW, ca acolo sunt fite, chipurile "se vinde singur Golful".

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Cand s-a lansat modelul se putea scoate si 10% pentru a intra pe piata, vanzarile marcii fiind in cap.

In momentul de fata nu se mai practica aceleasi reduceri pentru ca modelul a avut succes. Vad din ce in ce mai multe Leon uri pe strada si asta spune mult despre tendintele legate de pret si reduceri.

Oricum, tot iese mai ieftin decat Skoda si VW si din pmdv e cam singurul lucru unde "pierde" in fata lor daca e sa judecam dupa raportul calitate/pret.

Link către comentariu

Eu am putut sa primesc 8.5% dar am venit cu cineva si am luat doua masini identice numai motorizarea diferand. Si sa nu crezi ca au pus botul dintr-o data. Greu s-a aprobat dar au vazut ca suntem seriosi si avem si alte oferte la fel serioase si reale... se poate dar nu pica din cer clar...da la inceputul acestui model am auzit si eu de reduceri chiar si de 12%... eu zic ca skoda si seat stau cam in acelasi oala cu raportul calitate/pret... vw este scump dar la interior se simte diferenta... in rest fiecare cu gustul si nevoile personale plus bugetul alocat/posibil...

Link către comentariu

VALI, pai asta incerc sa fac, intai fac research sa vad care e pretul pietei, eu cam stiu ce vreu si cam la ce pret, dar vreau sa stiu daca e fezabil, as vrea un leon FR 2.0 tdi 184 cai, cutie manuala, cu faruri full led si inca cateva optionale de bun simt si sa o scot cam pe la 18-19k cu rabla inclus.

Link către comentariu

Am scris in topic pretul final si configuratia masinii. Cu un pic de efort iti poti da seama de ce discount e vorba:

http://vwforum.ro/topic/121142-seat-leon-fr-5f-18tsi-turbotomata/#entry2647429

In rest:

1) Vezi ca in primul rand cumperi masina nu discount-ul. Asigura-te ca masina e ceea ce vrei tu.

2) Ca ordine de discount-uri cand mi-am luat masina: Kia < Skoda < Toyota < Seat < Ford.

Link către comentariu

Nu vreau sa te dezarmez dar la 18-19k nu iei 2.0 tdi 184 cu leduri nici sh...

La o configurare rapida iese undeva la 24.000 cu cateva dotari de bun simt.

Modificat de saibot
Link către comentariu

Pai de la 24 000 k daca iti face un discount de 10% si mai scazi 1500 euro rabla ies vreo 20 k euro si daca mai tragi un pic si negociezi bine poate o scoti la 19.5k macar, sau mai renunt la o dotare ceva.

Link către comentariu

Mda, nu strica entuziastmul si/sau dorinta insurmontabila de a face ceea ce iti doresti dar e oarecum nerealizabil. Insa asta nu inseamna ca nu poti incerca. Si sa ne tii si pe noi la curent ca ne-ai facut curiosi.  :icon_thumleft:

Link către comentariu

E imposibil un asemenea discount acum, trebuie sa fiti realisti. Eu am fost norocos, am cumparat Leonul 5F in mai 2014 si am beneficiat de 3300 de euro la o masina de 22.600 euro, asta inseamna cam 15%, insa acum nu cred ca mai poti beneficia de un asemenea discount, mai ales ca exista si tichetul rabla.

Link către comentariu

Eu zic ca totul depinde ce cerere si oferta, daca cei de la seat incep sa nu mai vanda, pentru ca motoarele pe benzina supraalimentate au probleme si cele diesel au reclama negativa de la scandalul cu poluarea, posibil sa scada vanzarile si sa fie nevoiti sa faca discount-uri mai mari.

Link către comentariu

Ce problema au motoarele pe benzina supraalimentate?

In teorie se obtine discount mai mare la motorizarile care sunt mai rare, 2.0TSI spre exemplu.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

:offtopic: @Ego: scandalul "dieselgate" s-a extins si asupra motoarelor pe benzina pentru depasirea limitelor de CO2.

Link către comentariu

Pana la urma ai cerut oferte sau astepti sa apara probleme la motoarele pe benzina si sa fie afectate moral cele diesel(care nu fac parte din seriile cu probleme) ?

Link către comentariu

Nu-mi zi ca nu ai auzit de problema motoarelor tsi de la VW in urma carora se rupea distributia 1.2 si 1.4 tsi, consum excesiv de ulei si crapat piston, biele rupte la 1.8 tsi, chiar acum cateva zile mi-a povestit un prieten cu o skoda octavia 1.4 tsi ceva similar. Eu sincer nu as lua nimic de la VW pe benzina in momentul de fata, pana cand nu se dovedeste ca au redevenit fiabile.

Nu am cerut oferte inca, mai astept pentru ca nu vreau sa mai fac credit, si sincer nu-mi pasa de cat spun ei ca polueaza, ma intereseaza sa fie un motor fiabil si potent, fara sa ii fie fortate limitele, ca la 1.2 sau 1.4 tsi.

Modificat de sergiu_88
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!