Jump to content

Cumparare masina din Germania

barton
 Share

Postare recomandată

• Administrator

Am vrut sa cumpar masina asta. Nu am mai luat-o, intrucat masina a suferit un accident serios pe partea dreapta, lucru ce mi-a fost ascuns de dealer.

A fost necesara deplasarea acolo ca sa aflu acest lucru.

printscrinboraug4.jpg

Cu exceptia tapiteriei din piele, masina avea toate optiunile. Din cauza asta cred avea si pretul de 10600 euro.

3bab27ul9.th.jpg3bb627as0.th.jpg3bbb27li9.th.jpg

3ba527fd1.th.jpg3ba227dn5.th.jpg3bba27ca6.th.jpg

Caut in continuare msina.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

traffictours

Pai trebuie avute in vizor mai multe variante la o deplasare de genul asta, daca nu cunosti dealerul sunt dese cazurile cand se ascund anumite defectiuni, in special loviturile si reparatiile acestora...

Link către comentariu

:lol: Hi, HI, Hi, cumparati deci Astra mea, ca e de vanzare... :rolleyes:

:screwy: :screwy: Acuma, mai serios si fara reclama (prost...) mascata, minuni nu exista... ca sa iti gasesti masina visurilor tale la pret de vis, trebuie sa cam umbli prin cotloane pe unde samasarii "profesionisti" nu circula, asta dureaza cateva zile, ar fi bine sa mearga doi prieteni cu carnet impreuna...

In functie de buget, tipul de masina cautat si alti factori, tara/zona "optima" e diferita.

Link către comentariu

Printre multe softuri care te anunta cand a aparut o anumita masina selectata in prealabil, e unul mai performant, german, au si un site de unde poti cumpara licenta si sa-l descarci, dar nu mai imi amintesc cum se numeste. Stie cineva? Cu siguranta il stiti, e destul de cunoscut, dar mie imi scapa numele, acum.

AUTOBINGOO

Link către comentariu

o intrebare as mai avea! La unele anunturi mai sunt preturi afisate si apoi " EXP ........(pret mai mic decat cel initial)" ! Care e treaba cu astea?

Link către comentariu

Ala este pretul fara TVA. Desi te-as sfatui sa nu cumperi masini care sunt pentru export. S-a vorbit mai mult pe acest topic despre asta...

Link către comentariu

AUTOBINGOO

Nu, nu la acesta ma refeream, dar am sa-l incerc. Mersi!

Link către comentariu

Masinile nur fur export und handler oricum nu ar trebui sa vi le mai vanda nemtii de cand suntem in UE. Sunt tepe la care km se stie precis ca nu mai sunt cei aratati in bord, sau e o fosta dauna totala reparata, sau sau sau... In general alea sunt masini pentru dezmembrat.

Link către comentariu

Salutare.

In perspectiva noii taxe de poluare ce va intra in vigoare la 1 iulie si care se va calcula in functie de emisiile de CO2 as dori sa stiu unde sunt specificate emisiile de CO2 la o masina second cumparata din Germania? Se specifica la toate masinile? Apar atat la masini EURO 3 cat si la EURO 4?

M-am uitat pe mobile.de si la unele masini se specifica emisiile de CO2 in anunt....dar la majoritatea nu.

Am inteles ca daca masina nu are specificate aceste emisii va trebui platita o taxa destul de mare pentru ca RAR-ul sa determine aceste valori.

Link către comentariu

La Euro 3 nu este specificat in Brief, dar este scris in manualul de utilizare, eu am euro 3 si sunt in carte emisiile pentru toate motoarele benzina si diesel Vw. Am inteles ca asta se ia in considerare. Pentru celelalte va fi nevoie de RAR, care usturaaaa...

Link către comentariu

Pietele nu mai sunt ca alta data. Ultima data am fost in septembrie 2007 si nu am gasit in toata piata (Autokino) Essen, ceva pe plac, avema peste 15mii euroi, nu plecasem asa de flori. In general tot ce este in piata este deja la mana a treia, daca observati la intrarea in piata sunt o gramada de "samsari", ei sunt cei care achizitioneaza masina de la neamt.. sunt hartuite ..gasisem un Golf 5 cu 15000km ca nou..numai ca la o examinare detaliata a mea si a tovarasului mei am vazut ca fusese lovit sau zgaraiat pe stanga, intrebandu-l pe vanzator a zis sa plecam mai repede.. dupa cateva ore omul facea actele cu un nene mai neatent..de prin tarile foste Iugoslave

voiam sa adaug si poze dar sunt permise doar 550k..si au cam 2 mg

Link către comentariu

Da, asa este, dar se intampla si pe la garaje, nu numai in piata...daca vede ca te cam pricepi, nu mai vrea sa-ti vanda masina, asteapta pe altul...

Link către comentariu

La Euro 3 nu este specificat in Brief, dar este scris in manualul de utilizare, eu am euro 3 si sunt in carte emisiile pentru toate motoarele benzina si diesel Vw. Am inteles ca asta se ia in considerare. Pentru celelalte va fi nevoie de RAR, care usturaaaa...

Sa inteleg ca la Euro 4 sunt specificate in Brief emisiile de CO2?

Link către comentariu

eu am cumparat passat b5.5 eruro 3 si avea o hartiuta unde apareau si CO2-urile !

Daca e nevoie, o s-o caut s-o scanez sa ve-o arat !

BTW .. la rar au spus ca nu accepta TUV-ul ala sau cum ii spunea, si au refacut ITP-ul ...

Link către comentariu

Ce inseamna TUV-ul ala pe care l-am vazut la diferite anunturi de pe mobile.de ?

Link către comentariu

eu am cumparat passat b5.5 eruro 3 si avea o hartiuta unde apareau si CO2-urile !

Daca e nevoie, o s-o caut s-o scanez sa ve-o arat !

BTW .. la rar au spus ca nu accepta TUV-ul ala sau cum ii spunea, si au refacut ITP-ul ...

Daca poti scaneaza te rog hartiuta respectiva si arata-ne-o...sau macar spune-ne care este denumirea ei in limba germana....ca sa stim ce sa cerem de la dealerul din Germania atunci cand cumparam o masina.

Merci

Link către comentariu

ce parere aveti de autohus.de? de oameni? si voiam sa va intreb cat ajung toate actele facute de ei!

Link către comentariu

Sunt un pic supraevaluate masinile (as zice in medie un 5% e din burta), dar te ajuta cu hartogaria (e MULT mai simplu acum de cand suntem comunitari) si daca esti mai bleg/fricos e o varianta mai rezonabila.

In principiu orice autohaus mare e ok, cand cumperi. Daca e dealer marca XY si are si masini rulate XY in principiu nu trebuie sa te temi. De multe ori dealerii revand ca SH masinile pe care tot ei le-au vandut de noi si le-au servisat, asta e cam cel mai fericit caz.

Ce nu recomand eu de nici un fel pentru cumparatorii de ocazie ca mine, ca tine, ca omul de rand care-si ia o masina si atat e umblatul prin targuri dupa chilipiruri de la privati. Aia, dupa mine, aduce cel mai rau a samsareala, iar sansele sa te alegi cu ceva fara istoric confirmat sau cu vreun viciu ascuns sunt mai mari.

Link către comentariu

acum in timp ce faceam pozele incepeam sa ma intreb (dat fiind ca nu stiu germana) - oare hartia asta ... la asta se refera: detaliile tehnice ale masinii, masurate, sau cine stie ce vreo prezentare generica ... :angry: Ma rog, ideea este ca e o hartie unde-am vazut niste informatii despre noxe...

Nu am idee ce-i cu hartia asta, dar presupun ca veti intelege voi mai bine

post-21671-1213737532_thumb.jpg

post-21671-1213737536_thumb.jpg

Link către comentariu

Ceea ce ai primit tu este chiar documentul oficial care atesta emisiile de CO2 ale masinii, adica Certificatul de Conformitate, conform cu postul acesta

Sunt curios daca si altii au mai primit documentul respectiv gratuit...caci dupa cum scrie in postul amintit sa plateste o taxa pentru acel document.

Totodata ar fi important de aflat daca RAR-ul va accepta acel document la calcularea taxei de inmatriculare dupa 1 iulie.

Link către comentariu

• Administrator

Laurentiu M

Intradevar documentul prezentat de adynis este CoC-ul.

In postul meu (citat de tine) dintr-o regretabila eroare, am omis sa spun ca taxa respectiva se platea pentru eliberarea CoC INAINTE de 01.01.2007 indiferent de unde cumparai masina (de la dealer/handler sau de la persoana fizica) si ca acum nu se mai plateste respectiva taxa daca masina este cumparata de la un handler/dealer, acesta fiind obligat sa-ti dea documentul respectiv.

Daca masina este cumparata de la persoana fizica , vei fi obligat sa platesti respectiva taxa pentru eliberarea CoC datorita faptului ca respectiva persoana fizica nu poseda acel certificat . ;)

Link către comentariu

AudiPerformance

As incepe prin a cere scuze daca sunt offtopic insa am si eu nevoie sa stiu care era adresa/link unde introduceai seria de sasiu si vedeai exact dotarile masinii?

As vrea sa fac o estimare de pret pentru masina noua ca sa stiu cat as putea sa-i ofer maxim neamtului pentru masina.

Multumesc si inca o data scuze daca am fost OT

Link către comentariu

Salut; eu mi-am cumparat masina din Germania de la un autohaus (in decembrie 2007) si nu mi-au dat COC-ul acela; mai am vreo sansa sa-l obtin dupa 6 luni? (am drum prin Germania peste 2 sapt)

Link către comentariu

nu mai exista site-ul ala

da cit mai putin si o sa vezi daca accepta sau nu :)

Link către comentariu

• Ex member unpinned this topic
  • laduncaag a deschis acest topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!