Jump to content

Achizitionare Passat B8 sh - sfaturi achizitie

Manuel N.
 Share

Postare recomandată

M-am suit si eu in etsi-ul basis a unui prieten si mi s-a parut drăguț pt o chelie. Sincer. Spatiu mult, e combi, in spate stai relaxat comparativ cu chr-u sau golfu'.

Dar peste grila aia de zambetul lui joker(Nicholson) nu pot trece nicium. Nu mi-a placut de cand a fost prezentat in premiera. Dar e chestie de preferinte.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

15 hours ago, CristiALF said:

Mda, eu nu mi-as lua Passat cu motor de 1.5 benzina, dar ma rog..asta e alta discutie..

Asta e rasfat.  Am suv de aproape 300 de cai si sac (sport activity coupe) de 1.33 si 140 de cai, ambele benzina. Diferenta dintre ele la mers normal sta doar in tipul de depasiri pe care le poti face. In rest, una consuma la jumatate decat cealalta. 

Pt un utilizator normal, care nu trebuie sa urce saptamanal la munte pe macadam si care nu are stres ca ajunge al 2lea, 1.5 ul este mai mult decat suficient. Sa mergi cu consum de diesel fara problemele dieselului este win in orice "carte".

Si da, de la o varsta sau statul familial, conteaza mai mult dotarile si spatiul decat nr de copite pt multi dintre noi.

Modificat de cristi511
Link către comentariu

13 hours ago, akon said:

Diesel a fost exclus din programul rabla.

Pai în funcție de model , perioada și 'interesele' importatorului/dealerului discountul total poate depasi 20% din pretul de configurator.

Unde s discounturile alea de 20%+? Ca eu n-am auzit de asa ceva...

Passat B9 aproape chel NOU aprox 35k eur

Passat B8.5 foarte bine dotat SH la 50-60k km pana in 25k eur

10k eur nu e diferenta de "aruncat".

dar ma rog, pana la urma fiecare face ce vrea cu banii lui.

Link către comentariu

In ianuarie 2024 basisul plus jante de 17, pachet iarna si Technology era 34.850 cu tot cu reducerea oferita de dealer care era 1070€.

Deci se dadea reducere cu toate ca numai ce incepusera comenzile.

De acolo pana la 20% e cale lunga. Adica 7k euro reducere. Poate la unele masini state pe stoc de multa vreme.

Nu se pune reducerile date firmelor care au flote. Vorbim de muritorii de rand, nu?

Citram ca ar mai fi si ceva artificii cu luat in leasing si lichidat anticipat care cumva da un pret final mai mic.

Link către comentariu

Sa facem clara diferenta intre OFERTELE/PROMOTIILE DEALERILOR sau IMPORTATORULUI, care sunt pentru oricine, si DISCOUNTURILE date in plus doar de dealer, care in cazul grupului VAG nu cred ca depasesc 5% ( poate 8% ) in cele mai exceptionale cazuri ( nu vorbim de firme/flote/etc ).

Link către comentariu

6 hours ago, cristi511 said:

Asta e rasfat.  Am suv de aproape 300 de cai si sac (sport activity coupe) de 1.33 si 140 de cai, ambele benzina. Diferenta dintre ele la mers normal sta doar in tipul de depasiri pe care le poti face. In rest, una consuma la jumatate decat cealalta. 

Pt un utilizator normal, care nu trebuie sa urce saptamanal la munte pe macadam si care nu are stres ca ajunge al 2lea, 1.5 ul este mai mult decat suficient. Sa mergi cu consum de diesel fara problemele dieselului este win in orice "carte".

Si da, de la o varsta sau statul familial, conteaza mai mult dotarile si spatiul decat nr de copite pt multi dintre noi.

Absolut de acord cu tine :)

@akon Referitor la discounturi, pot confirma ca recent am primit ~25% de la PBV1, am un prieten care lucreaza acolo. Da, o parte din suma a fost discount/promotie de la importator, o parte fiindca am facut finantare prin ei si o parte discount de dealer. Dar oricum ar fi, la final am platit cu 25% mai putin decat pretul din configurator, fapt care m-a facut sa ma reorientez de la un SH vechi de 2-3 ani la una noua. Si nu, nu era pe stoc. Acolo se mai adaugau inca vreo cateva mii.

Link către comentariu

Pe firma sau pe persoana fizica ai primit acest discount + reducere , cu finantare ?

Modificat de tavitara
Link către comentariu

6 hours ago, cristi511 said:

Opinia ta. Daca mers normal inseamna sa te plimbi cu Passat-ul prin oras, sunt de acord cu ce spui. Daca "normal" inseamna insa sa pleci cu familia pe undeva (ca banuiesc ca de aia te uiti la un Passat si nu la un Yaris de ex..) si sa beneficiezi si de portbagaj, atunci ce sa zic...ajungi la destinatie daca asta te intereseaza.

Link către comentariu

@CristiALF desi iti inteleg gandirea, si partial sunt de acord cu ea, ca in primul rand masina trebuie sa aibe MOTOR :lol: , @cristi511 are drepate, pentru majoritatea oamenilor normali 1.5etsi e arhisuficient in cam toate conditiile normale de utilizare.

Link către comentariu

22 minutes ago, tavitara said:

Pe firma sau pe persoana fizica ai primit acest discount + reducere , cu finantare ?

Persoana fizica. Reducerea a crescut si fiindca am "ramas" fara rabla :D 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   5 membri

• acidone77
    • Adi_vw
    • sNaKeyy
    • akon
    • tavitara
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!