Jump to content

Golf 6/Jetta - Retrofit

kadettro
 Share

Postare recomandată

Am fransiza decat la dauna totala :D. Nu prea stiu cum e asta cu diferenta intre bari, dar eu cred ca nu e foarte oficiala. Nu cunosc foarte bine sistemul si vorbesc din putina experienta pe care am avut-o in domeniu, dar daca service-ul primeste acceptul de plata pentru niste piese comandate (si de obicei, il primeste), numai ai ce diferenta plati ca isi ia pretul intreg de la societatea de asigurari.

La bara spate mai merge casco, poate daca ai noroc si imaginatie bogata, merge si la eleron, dar la praguri? :(

Modificat de mike.
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Stiu ca se gaseau niste replici ale pragurilor de R, pe OEM sunt ridicol de scumpe.

Care sunt mai exact codurile pt bara fata si spata de R-line?

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Atunci inseamna ca o coaja de R la 500 de lei era pomana, stiu ca o vazusem acum ceva vreme pe 4tuning

Modificat de GabiB77
Link către comentariu

Nu prea stiu cum e asta cu diferenta intre bari, dar eu cred ca nu e foarte oficiala.

Nu e oficiala dar... Ia-o asa. Tu ti-ai lovit bara si trebuie schimbata toata cu tot cu grile si proiectoare. Valoare lor e de X lei. Vorbesti cu societatea de asigurari(sau chiar cu service-ul) si zici sa comanda alta bara + alte grile + alte proiectoare. Astea costa Y lei. Achiti singur X-Y cash sau oricum te intelegi cu cei de la service.

Atunci inseamna ca o coaja de R la 500 de lei era pomana, stiu ca o vazusem acum ceva vreme pe 4tuning

Nu, ca gasesti si de GTI la acelasi pret, dar zgaraiate, lovite etc.

Problema aici este ca grilele sunt foarte scumpe... Cele de GTI sunt vreo 300 de euro, cele de R tot pe acolo. Doar DRL-urile de R sunt 100 de euro si proiectoarele de GTI nu sunt departe...

Link către comentariu

eu vreau GTI pe fata, R-line pe spate si spoiler de GTI :)) sper ca la primavara sa le iau pe toate odata :)

btw, ce parere aveti de asa ceva : http://www.carparts-...from-09-11.html ?

L.E. + praguri GTI/R20 :))

Modificat de prunaionutz
Link către comentariu

Link către comentariu

Pragurile de GTi sunt mult mai ieftine, dar sunt si foarte discrete pe o culoare inchisa. Mai exista si varianta pragurilor votex care sunt mai ieftine.

Link către comentariu

Am mai cautat pe net niste coduri si am gasit unele, poate va sunt de folos:

5K0 853 855 E GRU si 56 pt pragurile de R/R-line

5K0 853 651 BF 041 grila de R

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Sper ca postez in locul in care trebuie.

Imi puteti recomanda niste tips-uri de evacuare ok pe care sa le montez pe masina mea (in afara de cele OEM). Nu am avut la indemana o ruleta ca sa pot masura partea de intrare, dar cred ca este vorba despre un diametru de 58-60mm. Multumesc anticipat.

Link către comentariu

Pai exista astea si astea, dar sunt ambele OEM, daca vrei altceva te poti adresa unei firme de tuning, sau mai bine unei firme care face evacuari. Foarte multi sunt multumiti de baietii astia asa ca poti incerca la ei.

Link către comentariu

Va multumesc pentru raspunsuri. O sa analizez putin oferta celor de la Topgear. Poate o sa iau in considerare chiar o evacuare completa.

Modificat de phenex
Link către comentariu

Intra-devar, eram cu gandul putin in alta parte. Ma gandeam la faptul ca am in vedere mai mult decat adaugarea unor tips-uri. Voi vorbi cu baietii de la Topgear pentru a stabili care este o varianta buna pentru o evacuare mai eficienta si un sunet mai frumos.

Link către comentariu

Eu nu sunt lamurit cu o problema.

Am luat ultimul tip de centrala electrica cu 87Q in coada. Pe siteul carsystems se lauda ca ar accepta led-urile pt numar si s-ar putea rezolva doar din codare.

In mod normal, retrofit-ul la cele oem pe led da erori si e nevoie de niste rezistente care mai costa si ele 26euro - nu merita.

Se poate rezolva din vagcom eroarea la centrala electrica noi sau tot e nevoie de acele rezistente?

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Da-le un mail si intreaba-i codarea necesara? Daca centrala suporta nu ai nevoie de rezistente dar trebuie sa o codezi.

Sent from the past to be read in the future.

Link către comentariu

Ba exista, parca s-a mai discutat in topicul dedicat, nu are niciun efect, cel putin la Golf6 l-am incercat personal ;)

Link către comentariu

Cold mergea pe Golf V, la VI nu merge.

Da-le mail ca trebuie sa existe. Cele care vin din fabrica cu leduri nu au rezistente si totul se face din codare, daca ai centrala care trebuie.

Link către comentariu

BCM-ul trebuie sa aiba Byte17 si se codeaza bit7. Modelele 2012 au byte17, aparent cele dinainte nu. E foarte posibil la mine sa mearga :D

Le-am dat mail, dar am gasit pe motor-talk.de 31 de pagini de dezbateri :))

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Si la mine e codarea LICENSE Plate PWRM led sau ceva de genul asta, dar tot da eroare.

Link către comentariu

Eu am rear view camera simpla, adica cu linii de ghidaj fixe.

Aparent pentru cine vrea un retrofit complet trebuie acest modul http://www.ebay.com/itm/Original-OEM-VW-Sharan-Tiguan-Touran-Golf-camera-control-module-7N0907441-/230793173201 . Strict ipotetic la mine acest modul e plug&play? Chiar nu am nevoie de el, doar de curiozitate.

Link către comentariu

Nu George, acel modul nu e plug and play la tine. Camera care se conecteaza la acel modul e diferita, difera si mufa de conectare.

Tu ai asta:

http://www.carsystem...iant,id391.html

Camera care se leaga la modul e asta:

http://www.carsystem...uran,id400.html

Modificat de danny2012
Link către comentariu

• GabiB77 changed the title to Golf 6/Jetta - Retrofit

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!