Jump to content

Audi RS4 4.2 Fsi 420 cp Daytona Grey - My Beast!

superalfi

Postare recomandată

• Replies 418
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• superalfi

104

• CT-87-ADY

20

• di0

18

• zGb

13

Top Posters In This Topic

mai baieti poate o sa castigam si noi la loto!dupa pozele astea cred ca am sa sparg loteria!

cea mai asteptata masina de pe forum!macar cu pozele sa ne alinam!

Link către comentariu

damn` am luat`o razna si eu..cand vine masinutza!?!? nu trebuia sa apara!!? :wub:

Modificat de vladb3
Link către comentariu

Maaaare minune daca nu chemam televiziunea cand vine cu ea la intalnire. :wub: :P

Link către comentariu

weekly update

masinuta este in Ungaria, urmanda ca maine sau duminica cel tarziu sa ajung in Curtici

deci - am sperante ca pana la finele saptamanii viitoare sa o am :))

daca nu e vineri - lunea cealalta SIGUR - confirmat acest lucru de catre dealer

SPER ca o sa fie vineri!

acu e tare greu sa astepti cand mai este asa de putin!

Link către comentariu

audi a3 2.0 Tdi Quattro (e imprumut pana apare RS4-ul) si family-car-ul Toyota Landcruiser 100

Link către comentariu

bestia a ajuns in Curtici!!!!!!!!

acu in functie de cum se misca si cei de la PoRO o am vineri sau luni!

sper cat mai repede ca am ajuns cu rabdarea la maxim!!!

va tin la curent cu noutatile

Link către comentariu

Damn, si eu am citit de la inceputul topicului... am zis ca la sfarsit e deja aici :251: Vad ca ti-ai pregatit deja semnatura :blink: Bafta si grija mare cu ea...

Link către comentariu

Am vazut sambata seara una, albastra, cu numere rosii, exact inaintea Pasajului Obor... Stie cineva ceva de ea?

Link către comentariu

deci inseamna ca a venit si masina lui Paul (Moartea), erau doua rs4 pe acest transport :D

Link către comentariu

Marfa....sa te duci cu camera foto dupa tine.

Dupa cum spunea un coleg mai devreme, eu mi-as pune cortul in fata dealerului sa iau masina mai repede... :))

Link către comentariu

nici prea multa graba nu e bine, am un prieten care si-a dorit si si-a asteptat cu disperare masina si a avut numai belele. E bine si niste chill out. Partea grea e cu facutul rost de bani pt. asa ceva.. Pe urma vine de la sine :)

Link către comentariu

a cui o fi aia cu nr. rosii...? mai bine opream si-i lasam o hartie cu adresa catre threadul asta, dar nu am avut laptopul la mine sa intru pe net sa o iau ;)

Modificat de di0
Link către comentariu

latest news:

masinutza a plecat azi pe transport catre Buc - asa ca maine este aici

avand in vedere ca plec joi pana duminica din tara - o sa o iau luni dimineata :D

aia cu nr rosii este din Bucuresti ? - din ce am inteles nu sunt altele livrate de ei - decat cele 3 din Buc plus 1 in brasov - restul (daca mai sunt si altele) sunt aduse separat probabil

:rolleyes:

voi vizita cu ocazia acestei deplasari (la londra) si British motor show - pentru cei interesati detalii aici:

http://www.britishmotorshow.co.uk/

(o sa aduc poze si de aici)

din ce am citit pe site pare interesant

end of :)

Modificat de andrei-rs4
Link către comentariu

Ufff.. mult a fost putin a ramas :-)

Ai mare grija cu ea...e un soc sa conduci o masina asa puternica, trebuie sa ii arati respect. Apoi pe parcurs cind te inveti cu ea tot trebuie sa tii minte ce ai sub capota tot timpul !

Si asta zic eu cu jumate din herghelia pe care o vei avea tu.

In rest, enjoy la maxim !

Eu unul cind ii dau talpa simt cum se justifica toata rata la leasing si consumul mediu ridicat :icon_idea: E terapie curata, parol.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!