Jump to content

Audi RS4 4.2 Fsi 420 cp Daytona Grey - My Beast!

superalfi

Postare recomandată

• Replies 418
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• superalfi

104

• CT-87-ADY

20

• di0

18

• zGb

13

Top Posters In This Topic

giorgio_tlro

Parerea mea este ca la o astfel de masina merge o culoare mai exotica, sa zicem.Si eu as oscila intre acel albastru si negru care cred ca e bestial.O alternativa tare ar fi si rosu.

Felicitari ambilor viitori posesori de aceste bestii pe 4 roti.

Link către comentariu
Publicat (modificat)

gata! era gresit link-ul! sorry!

http://video.google.com/videoplay?docid=-3...630762032&q=rs4

arata bine si sprint blau (sa stii ca este foarte deschis in realitate) asa am inteles cel putin de la posesorii de afara de RS - www.rs6.com si www.rs246.com - care au avut ocazia sa vada toate culorile

negru este mai elegant si mai discret

sunt super amandoua oricum

Modificat de andrei-rs4
Link către comentariu
Publicat (modificat)

timpii obtinuti pe Nordschleife (THE RING)! :)) :) :)

sportautors42mj.th.jpg

sportautors411za.th.jpg

sportautors42mj.th.jpg

Modificat de andrei-rs4
Link către comentariu

Felicitari x2 .Incredibila masina. Am vazut si la Top Gear testul si zicea ca e foarte reusita si da clasa la M3.

Puneti va rog un timer pe forum cu zilele ramase pana va vine masina. :Driver:

Link către comentariu

Felicitari amandurora!

Ati ales PERFECT... cum a zis cineva mai devreme Puternica... tractiune integrala...Berlina...

No Comment

Sa aveti grije de ele

si asteptam poze!

BAFTA!

Link către comentariu
Publicat (modificat)

CT-87-ADY: Multumim!!! :blink:

Modificat de Ice_2k
Link către comentariu

la mare nu vii anu asta? :huh: :blink:

Modificat de Ice_2k
Link către comentariu

ba chiar o sa vin foarte des! pentru ca am treaba in zona - si mai mult cas sigur ca o sa vin aproape saptamanal in Constanta

Link către comentariu
ba chiar o sa vin foarte des! pentru ca am treaba in zona - si mai mult cas sigur ca o sa vin aproape saptamanal in Constanta

tinem legatura in cazul asta... poate iesim la o plimbare prin orash

tu ce masina conduci momentan? :D

:D

Modificat de CT-87-ADY
Link către comentariu
  • 4 weeks later...

update:

masinutza a primit si ziua de fabricatie - asadar birthday-ul ei este pe 23 iunie

mai e un pic!!!

check this out too:

http://autos.msn.com/advice/article.aspx?contentid=4024011

e si un filmuletz cu prezentarea masinii facuta de head of development-ul de la Quattro Gmbh - nice too

Modificat de andrei-rs4
Link către comentariu

Ma bucur ca exista cineva care nu se gandeste numai la BMW si Mercedes. Cand vorbim de clasa RS 4,6 chiar si de un RS2 deja vorbim de MASINI

Modificat de ManiacuV6
Link către comentariu

e episodul din Fifth Gear - l-am vazut si revazut acum cu mare placere - thanks! :)

merita sa-l vedeti - pt cei care nu il stiu - este un M3 CS care se lupta cu RS4-ul

iti dai seama ce tortulez maaaare trebuie sa iau? :D

Link către comentariu

lupta rs4 nou vs m3 (cs sau nu) nu e deloc fair

m3 cs = m3 cu pachet optic cs pt cei care nu stiu...d-aia ii zice si cs si lipseste L=lightweight

Link către comentariu

de ce nu este fair? nu ar fi trebuit sa compare masinile intre ele pana aparea modelul nou? nu prea cred!

oricum CS -ul nu este chiar pachet optic diferenta - are diferente fata de M3-ul std - o directie modificata si frane imbunatatite dupa cum scrie si mai jos:

The CS in question stands for “Competition Sport”. It's the performance-enhanced version of the performance-enhanced version of BMW’s venerable 3-Series. It’s also the last hurrah of the current M3 before the new model, based on the latest generation 3-Series, inspires fresh reverence and awe. To pump-up the volume on the M3’s Swan Song, the CS option package adds 19” wheels and tires, dramatically bigger brakes, a faster steering ratio (14.5:1), a less intrusive handling Nanny, aluminum interior trim and optional Interlagos Blue paint. Oh, and $4000.

oricum o sa fie teste peste teste cand apare noul M3 - toata lumea le asteapta, DAR eu sunt de parere ca fiecare din masini are un target un pic diferit de clienti - M3-ul este mai utilizabil pe circuit, mult mai usor sa faci drift-uri si alte prostii, pe cand RS4-ul este mai complet mai all arround

asa ca pana una alta testul este destul de fair dupa parerea mea

Link către comentariu

era lesne de inteles ca ma refeream la performante :)

si da...din pct meu de vedere nu este fair comparatia...compari tehnologie 2005-2006 cu tehnologie 1997-2000 la bmw...

Link către comentariu

VERY COOL CAR, nu am ce sa comentez, decat ca sunt niste bijuterii.

Sa aveti parte de ele, si la cat mai putine incidente.

PS: Desi pana acum cativa ani eram fan BMW, acum am inceput sa.....o las mai moale, si sa-mi indrept atentia catre AUDI ( mercedes, never ) si toate astea din cauza posesorilor de BMW ( stiti voi la ce ma refer ). Deci AUSI RS4 RULEZ

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!