Jump to content

Cutie De Viteze Automata - Probleme & Intretinere (Touareg 7P)

Swakra
 Share

Postare recomandată

Daca nu ma inseala memoria am impresia ca aceasta cutie pe Touareg este Aisin cu 7+1 trepte si din ce stiu la aisin producatorul recomanda intervale de 60-80k pentru schimb ulei. 
Am avut pe golful anterior tot aisin 09g si acolo era la 60k intervalul, asta in conditii normale. Daca se tracteaza sau altceva chiar mai repede. 
Oricum si acum ai 75k facuti si recomandare ar fi un ulei nou. 
Spor 

Modificat de gabriel88
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cutia este 0C8 Aisin 8+1

In principiu , dupa 200k , la 80~95k se recomanda schimbarea , daca mergi majoritar extern si linistit ca mine , dar daca mergi mai agresiv si in oras , mai repede , chiar daca toti spun ca e lifetime ( s-a stabilit demult ca asta e o utopie )

Eu nu am idee daca a fost schimbat vreodata pana sa am masina , nici nu stiam atunci prea multe despre ea , nu mi s-a recomandat schimbare in acel moment ca de ... reprezentanta

Posibil sa fi aparut uzura interna in timp , dar cum am spus , sunt prea afon ca sa pot sa imi dau cu parerea concret 

Aici sunt info mai multe 

https://www.blauparts.com/blog/how-to-change-vw-touareg-transmission-fluid-8-speed.html?srsltid=AfmBOoqJa0GF7ey2F-1D1WG5r4CVvqfdk7iNDkUo4NxgOcIA0zp6c3vc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   1 membru

• tavitara
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!