Jump to content

Golf 6/Jetta - Repere / accesorii OEM

psyk3
 Share

Postare recomandată

Stopurile de pe GTI sunt identice cu cele de HIGHLINE .

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Stie cineva daca in portierele din spate sun trase cablurile pentru boxe, chiar daca nu am boxe acolo?

M-am zgarcit la cumparare si am lasat RNS 210.... iar acum evident ca-mi pare rau ca n-am optat pentru RNS 310 cu 8 boxe.

Link către comentariu

Nu sunt trase.Pentru mai multe info vezi pe forumul de GOLF 5 .Este un topic acolo pe tema asta

Link către comentariu

intrebare: as putea sa mai pun acum xenon, din cel original din fabrica? s-ar putea sa fac rost de niste bani de care nu ma asteptam si sunt ca suma aprox. banii de xenon si ma gandeam daca s-ar putea pune. nu tin mortis, nici nu prea am mers cu ea noaptea, ma gandeam ce ar implica?

Link către comentariu

Poate ai vandut un teren prin Pipera!

Nu te lasa pacalit de pretul din configurator.

Te costa cam 800 euro doar carcasele , fara droser, "calculator" pt adaptiv,fara adaptoare (mufe) , fara motorase , fara senzor nivel pe puntea spate (care implica ceva manopera) ...etc.

Din ce facusem un calcul la un moment dat vorbim de aproape + / - 2000EURO cu piesele OEM.

Sper ca nu te-am descurajat.

Eu unul astept o solutie de la Hella

Link către comentariu

aha. era un user pe aici care isi luase si pusese singur piesele si iesise mult sub 1000 euro. sigur, eu nu pot face ca el, dar si pretul dat de tine mi se pare complet fals si am sa iti zic si de ce. pt ca nici constructorul, chit ca le iei din fabrica, nu ti le da deloc ieftine, si nu e deloc prost sa piarda chit ca le pui din fabrica. solutiile de la hella sunt tot in jur de 1000-1200 cat sunt si cele OEM. am in fata un catalog si vad ca pt g5 atata sunt, deci.... tot cam acolo.

de exemplu xenon la bmw seria 1 e 600 euro, la vw e 1200, presupun ca or avea si ceva in plus de costa atata, dar isi si pun adaos de rup. ma rog, nu fac apologia pretului ca nu cunosc toate detaliile.

insa am priceput ideea, chit ca ma costa nu ma costa, problema mare e de montare, e mult mai complicat decat o data puse din fabrica.

Link către comentariu

Fals?

Vezi ca 800euro e pretul de carcasa originala pe e-bay nu la reprezentanta.

Repet pretul total pe care l-am dat este format din piese OEM luate de la reprezentanta din Romanica nu AHW,TMT tuning...

Daca iti pui un droser "chinezesc" te duce la 500RON max nu la 2000RON cat este unul original.

Probabil ca stii cat costa un bec cu xenon OEM (min 700RON)

Atunci cand o sa gasesti farurile cu xenon intr-un catalog de accesorii poti sa iti pui problema ca producatorul doreste sa vanda produsul ulterior fabricatiei , pana atunci .... nu se recomanda montarea lor pe masina.Mergi la orice reprezentanta si cere pentru o masina fara xenon pe seria ei de sasiu farurile cu xenon sa vezi raspuns

Nu aduc piese la subrat din Germania si repet ca vorbesc doar de piese originale de reprezentanta din Romania.

Nu apreciez exprimarea ta.Vorbesti de parca am venit sa dezinformez lumea...

In sfarsit daca chiar se doreste pun maine codurile si preturile pentru toate componentele farurilor cu xenon pe golf.

Link către comentariu

imi pare rau ca nu imi apreciezi exprimarea doar pt ca am o parere diferita de a ta. daca tu asa ai impresia ca vorbesc de parca tu dezinformezi lumea, e problema ta personala, nu stiu de unde deduci tu asa ceva, dar ma rog, chiar nu ma priveste. o zi buna si multumesc de opinii, m-am linistit.

Link către comentariu

Far stg :5K1 941 753B -------1731.57RON fara TVA

Far dr :5K1 941 754B ------- 1731.57RON fara TVA

Unitate cmd far stg :5M0 907 391 -----882.7RON fara TVA

Unitate cmd far dr :5M0 907 391 -----882.7RON fara TVA

Bec xenon stg : N 105 66103 ----999.83RON fara TVA

Bec xenon stg : N 105 66103 ----999.83RON fara TVA

Modul stg far adapt : 7L6 941 329B -----621.6RON fara TVA

Modul dr far adapt : 7L6 941 329B -----621.6RON fara TVA

Unitate cmd far adapt : 5M0 907 357C -----602.13RON fara tva

acestea sunt preturile de reprezentanta + coduri.

Ma gandesc totusi ca iti poti lua carcase "busite" si iti poti cumpara separat kitul de reparatie.

Momentan nu stiu in ce consta la aceste faruri kit-ul (geam sau urechi )

Codul pentru kit reparatie este : 5K0 998 225 ----pret 86.94RON fara TVA (cel mai probabil urechi la pretul asta)

Modificat de manatee
Link către comentariu

candva ma gandeam si eu la xenon, ca imi parea rau ca nu mi-am comandat initial, crezand ca pot sa-l pun ulterior.

dar cand vad ca numai piesele de mai sus sunt aproape 2200 euro, mi-a trecut.

dar sunt multumit de cum am configurat masina, si asa am pus peste 4000 euro optionale, parca mergea si xenon...asta e, poate mai o scadea pretul si la accesoriile originale.

Link către comentariu

Aceste optiuni costa mult prea mult.. nu prea inteleg necesitatea unor xenoane daca nu se merge preponderent noaptea.. Doar sa vada lumea ca ai xenon.. Oricum masina cu xenoane arata superb.

Link către comentariu

salut

stie cineva unde pot gasi accesorii originale VW in alta parte decit la dealer?

merci

grig

Link către comentariu

• Administrator
Publicat (modificat)

La subdistributia importatorului dar cam la aceleasi preturi - daca nu mai scumpe... din moment ce el are exclusivitate pe comercializat masini noi in Ro, la fel este si pentru accesorii (de la producator)

Mai poti incerca la diversi intreprinzatori care aduc aceste accesorii din afara, (teoretic) la preturi mai bune

Modificat de dudu
Link către comentariu

Pentru cei ce doresc montarea pragurilor de GTI/GTD o sa postez codurile pieselor necesare montarii:

5K0 853 856 9B 9 QTY prag stanga

5K0 853 855 9B 9 QTY prag dreapta

1K0 853 493 QTY suporti prag 4 buc

N909 909 747 01 QTY suruburi 12 buc

post-25792-1273786650_thumb.jpg

Link către comentariu

par a fi identice cu pragurile de la jetta

Link către comentariu

• 2 weeks later...

pentru cei interesati de stopurile LED, varianta R-Line, nu mai tin minte daca a postat cineva linkul aici, lista completa cu piesele e pe vwcaddy.net

eu am comandat de la sandra (iasi)

5K0 945 095 L Led tail light left cherry red tinted

5K0 945 096 L Led tail light right cherry red tinted

5K0 945 093 P Led tail light rear fog light (right-hand traffic only) left cherry red tinted

5K0 945 094 P Led tail light rear fog light (right-hand traffic only) right cherry red tinted

KU 37572 interfata diagnoza pentru triple (fara asta ar arata mereu bec ars in stopuri)

KU 37570 mufe adaptori

pretul total fara manopera: ~2950 RON

in link mai jos e trecut si kufatec.de ca dealer, la ei pachetu complet era vreo 500EUR, plus livrarea in RO 75EUR.

important e pt doritori sa aiba varianta de soft BCM (parca asa ii zicea) peste 500 - trebuie pus vagcomu si vazut. eu am un bluemotion fabricat in nov 2009 si aveam v573 parca. altfel va mai trebuie ceva de vreo 200EUR la computeru de bord si la sandra de exemplu nu au gasit piesa respectiva, probabil ajungeam sa o comand prin kufatec.

chiar in seara asta vazusem pe

un filmulet cu ledurile si am vaga impresie ca pe golf R e diferit si stopul central, o sa intreb maine si revin cu detalii daca e cazul.
Link către comentariu

tutu0581 sau oricine are acces la aceasta informatie, imi poate raspunde la o intrebare va rog :

stie cineva codul dar mai ales pretul pentru un schimbator de viteze (nuca + invelis + presupun ca si teava) pentru Golf 6 ?

sistemul din exemplul atasat (acesta e de la skoda) dar pentru Golf 6 eventual daca se poate pretul si pentru varianta din piele.

post-18826-1274739102_thumb.jpg

Link către comentariu

Codul schimbatorului de viteze 1K0 711 118 A MEK(piele) iar pretul este de 349,56 ron

Link către comentariu

O poza se poate?

Stiu ca cel in forma de minge de golf este 120 de euro.

@Konstanzer : Care ar fi avantajul daca comanzi de la sandra?

Modificat de TDRfx
Link către comentariu

Astazi mi-a "ras" o duduie oglinda, trecand in viteza pe langa mine la semafor. Am auzit zgomotul, am vazut oglinda ei pliata, am scos capul pe geam sa ma uit la oglinda mea, parea intreaga. Acasa am investigat amanuntit si am observat ca plasticul semnalizatorului e spart (putin). Mai mult decat atat si tumburucul ala vizibil din masina a zburat undeva inauntru. Din moment ce nu am reusit sa gasesc codul piesei si pretul in documentele atasate as fi recunoscator daca mi-ar comunica cineva aceste 2 lucruri. Este vorba decat de plasticul transparent, restul e ok.

Multumesc.

Link către comentariu

@TDRfx: pana acuma am fost multumit de service-ul de la sandra. e drept ca per total sa fi comandat eu piesele ieseam cu cateva sute de RON mai putin, dar am preferat sa aduca ei ca sa nu-mi fac griji cu transportu si pt faptul ca n-o sa am neplaceri cu garantia cat timp fac toate lucrarile la ei. btw, dupa instalare am ramas cu o interfata de diagnoza pentru post-montare LED care cred ca se poate refolosi, daca are nevoie cineva din Iasi o pot imprumuta, mai reduce cu vreo 30EUR comanda.

revenind la ce spuneam de LED-uri, am intrebat azi si chiar exista diferenta intre stopul meu din hayon si ce vazusem la R-Line, se pare ca exista un model diferit, de la GTI/GTD in sus, la care difera si sistemu de stropire. nu stiu daca se poate pune pe al meu (CL BMT), insa ca pret partile erau undeva la 500 RON toate.

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Va salut.

S-a intors tata din concediu cu un proiector cu geamul spart si vreau sa-l schimb.

Imi puteti spune codul pentru proiector ? (este cel din dreapta masinii , in cazul in care conteaza)

Eu am citit pe celalalt din stanga si scrie ceva de genul : A047358 L 0 2 B 00K (E26) 925 , dar nu inteleg cat din insiruirea aia este codul si mai ales daca este corect.

Multam anticipat .

Ozzy buna ! :)

Link către comentariu

Pot sa iti spun doar ca pretul este in jur de 330 lei. Trebuie sa schimb si eu proiectorul pe dreapta. Apropo, trebuie desfacut spoilerul?

Link către comentariu

FAR DE CEAŢĂ DREAPTA 5K0 941 700 ..................pret 263RON+ TVA

trebuie demontate doar grilele

Link către comentariu

Nu . Doar tragi de plasticul negru . Apoi se vede un surub in stanga si in dreapta este prins in "niste chestii" .

Iese foarte usor. Eu nu as vrea sa dau 330 ron + 50 ron montaj la ei .

As vrea sa sa vad si la alta firma de componente.

Uite poza din manual. img0075uk.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Modificat de dangrig
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!