Jump to content

Vipusca Albastra- B8 GTE


Akaiu07

Postare recomandată

Am cumparat un incarcator portabil de 3.7KWh asta ca nu zic ca nu pot incarca la viteza maxima;)

Am pipait si carpadul de 10"  abia astept sa ajung back home sa-l instalez pe masina:wub:,  Daca reusesc sa conving un producator sa-mi dea un beta sample o sa am ceva frumos de studiat. - o navigatie AM , ecran 9" meniuri 100%  VW OEM pe baza de Android 6.0. Are un DSP cu 32 de canale, Android Auto inside, si port hardware 4G (slot SIM). Ecranul este mult peste OEM din toate punctele de vedere. LOOK exterior 100% OEM.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Masina a stat pe bara aproape 3 saptamani cat am hoinarit prin lume? A capatat papucii de vara si se comporta la fel de bine ca si cu ghetutele de iarna. Am descoperit un buton care pare a fi noua jucarie.."GTE". A inceput sa-mi cam placa si l-am tot frecat in ultimele zile:)) Sper sa-mi treaca repede si sa ma potolesc!

In rest, am inceput exploatarea in regim hybrid daca tot car dupa mine in permanenta in motor termic TSI. Si orice as face, oricat de aglomerat este drumul prin oras consumul  de benzina sta undeva intre 3,5 si 3,8. Ieri am strabatut orasul in orele de trafic maxim si am ajuns home cu 3.8. In concluzie fie ca merg doar pe baterie sau folosesc motorul termic masina tot  econominca ramane?

 

Am mai tras de margini si ecranul a ajuns la 9"....? Dar tot mic mi se pare...finalul va fi tot un 10,2"

 

carplay.jpg

car info.jpg

settings.jpg

waze1.jpg

Link către comentariu

Dezmatul este in plina desfasurare!:)) Asa se intampla cand ai de ales intre mai mute variante (>3) Ce gasesti la una nu are celalalta ...si tot asa.:unsure:

IMG_20180504_140722.jpg

Link către comentariu

Ala jos pe podea este imens :blink: dar parca e mai ok cel mare OEM ca este in aceasi tenta cu restul bordului. Aveam un gand sa urc in diagonala putin dar imi e groaza de dineros si alte functii pe care nu le am cum ar fi nav

Link către comentariu

@Akaiu07 interesant cel de 10+ 

Acu sa vedem ce si cum alegi :)

 

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Timp de aproape 3 ani am stat cu asa ceva in bord. Odata ce te inveti cu asemenea ecran este foarte greu sa cobori la diagonale mai mici. In prima saptamana dupa ce am luat B8-ul ma lua groaza cand bagam in marsarier si vedeam amaratul asta de ecran de 8". Mai ca-mi venea sa-l smulg din bord:)) Asa ca diagonala este in continuare un factor important in luarea decizei finale. Deh, sunt batran...am inceput sa chiorasc, am nevoie de diagonala cat mai mare:icon_redface:

449969545_igolat_result.thumb.JPG.7042875438714364a7efc86653b4b4bc.JPG

Modificat de Akaiu07
Link către comentariu

Felicitari, chiar am citit atent toate cele 5 pagini ale postului! O masina foarte misto, sa va bucurati unul de altul cat mai mult :)

Link către comentariu

@VGD. Multumesc.

Pana la urma am ajuns in Sinaia...deh vremea asta frumoasa este de vina.Plecat la 18 din Buc, o ora si un sfert ne-a luat sa iesim din oras. Am ajuns la 20:45. Consum 5.3la suta. Iubesc din ce in ce mai tare masina asta ?

Screenshot_20180504-213720.jpg

Link către comentariu

Colegu’, stai in Sinaia zilele astea? Si eu tot aici sunt, poate ne vedem :) 

Link către comentariu

Da, pana duminica prin zona. Maine ma bate gandul de un drum prin Brasov ca nu am mai fost de ceva vreme pe acolo.

Link către comentariu

Drum Sinaia Brasov - consum 3.8/100. Se pare ca masina asta are o fixatie cu consumul asta ?

IMG_20180505_105716.jpg

Link către comentariu

Vremea la Brasov a fost de vara. Am ajuns pana in Poiana. Drumul l-am facut in mod GTE on. Masina se comporta exemplar pe serpentine, stă mult mai bine pe sosea decat B7-le! 

Nu regret nicun eurocent dat pe aceasta masina!

PSX_20180505_225851.jpg

Link către comentariu

In Sinaia, la Taverna Sarbului au montat o statie de incarcare Tesla Type2. Am fost primul utlizator (montaj realizat azi). Pentru cei care incarca si consuma in restaurant se ofera discount 10% din consumatia totala! Se ofera 20% discount pentru masinile Tesla ? . Am inteles ca patronul ar avea o Tesla si a decis aceste discounturi. Deci se poate si așa. Bravo lor!

Screenshot_20180505-220101.jpg

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Am rezolvat si cu incarcarea de acasa la puterea maxima cat stie masina -3,7KW. Incarcatorul este mult peste asteptarile mele dpdv calitativ. Cablul gros, flexibil si cu o textura foarte placuta, conectorul la fel un plastic de foarte buna calitate. L-am pus la treaba, s-a conectat imediat, am verificat incarcarea la 16/13/10A si functioneaza perfect. Ramane de vazut cum se va comporta in timp dar nu cred sa fie vreo problema. Foarte multumit de achizitie. Nu mai zic ca plug-in ul este asortat la culoare cu masina:))

1.jpg

2.jpg

3.jpg

Modificat de Akaiu07
Link către comentariu

Pai masina cu ce a venit? Ca m-ai facut curios sa ma uit la a mea cu ce a venit si daca ala stie sau nu 3,7 kWh...

Link către comentariu

Masina vine  din fabrica cu incarcator de 10A. Cel nou este de 16A

Link către comentariu

Am facut si proba cu 10,2". Sunt obisnuit cu diagonala asta si parca-i alta viata:) Cu aceasta navigatie am descoprit ca undeva  pe traseul dintre camera (sau chiar in ea?:scratch: ) si conectorul quadlock exista un calculator IPAS...Apar ghidajele mobile peste semnalul video al camerei rear  ceea ce inseamna ca este mixat cumva inainte de a intra in unitatea Discovery. Restul functiilor IPAS extinse sunt generate  de catre unitate deoarece au disparut.

video1.jpg

rear.jpg

Link către comentariu

Cea de 9” mi se pare ca arata mult mai bine ?

Link către comentariu

Arata bine amandaoua, fiecare cu avantajele si dezavantajele sale. Cea de  9" are avantajul ca este o copie 100% cu cea OEM atat la exterior cat si la meniuri. Cea de 10,2" are impactul ecranului care atrage imediat ochiul.  Zicala aia atat de apreciata de catre femei "size does matter" este  atat de adevarata in cazul asta:)) Transpusa ar suna asa: "one inch does really matter on a passtat dasboard":winter:

Link către comentariu

+1 pt Navigatia din post-ul ala si de la mine. Daca nu iti place @Akaiu07 te scap cu placere de ea :rolleyes:

Link către comentariu

@ShadoWzZ Avand look OEM este normal sa aibe "eye appeal" la mai multi posesori de VW care doresc sa pastreze linia originala. Dar si acel "inch" lipsa la diagonala se simte foarte tare pentru un ochi obisnuit ani de zile cu diagonala de 10".Vrand nevrand voi sta cu acest aparat pe masina pentru ca sunt beta tester al producatorului si trebuie butonat la greu, gasite toate bug-urile. In plus, vrem sa adaugam meniurile si functiile care exista pe GTE?

@Mask001 Poate  doar cu "traforajul" sa o nimeresti  in bordul de Jetta.:winter: Dar daca te mananca....exista de 10,2" si pentru a ta,  cu toata rama glossy cum este pe passat/golf7, etc.

Link către comentariu

Acum ca am obtinut si talonul, am purces catre RCA si am ramas cu gura cascata: 263RON pe 12luni la Allianz:wub:

Si am observat ca in certificat nu mai sunt specificate dimensiunile jantelor.Asa este acum sau au omis domnii plotisti sa le treaca?:scratch:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!