Jump to content

Coduri piese - Part numbers Golf IV&Bora

rudolf.s
 Share

Postare recomandată

Salut!

as avea si eu nevoie de coduri pt urm repere:

- fulie alternator

- intinzator

- curea transmisie/accesorii

vw polo 1.4 tdi, 2003, 55kw, BAY

VIN: WVWZZZ9NZ3D109658

multumesc,

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

salut imi poti spune te rog ce cod ar avea burduful de cauciuc stanga sau dreapta de la haion care protejeaza firele pt golf 4 alh 2002 2 usi...din pacate nu stiu care e denumirea din comert

Link către comentariu

Gabi, am si eu o rugaminte: da-mi te rog niste coduri pe original pentru arcuri si amortizoare (fata + spate).

Masina este cea din semnatura (VIN: WVWZZZ1JZ3W164630). Am impresia ca din fabrica a venit cu suspensie sport OEM si as vrea sa stiu codurile. Multumesc frumos. :icon_thumleft:

Link către comentariu

1J0411105AM  Arc elicoidal fata pt suspensie sport 1 linie  violet

1J0413031DQ  Amortizor fata echipare sport

1J0511115AP  Arc suspensie spate sport 3 linii argintii+2 linii albastre

1J0513025BH  Amortizor spate  suspensie sport

Link către comentariu

Gabi, 1J0411105AM (Arc elicoidal fata pt suspensie sport) sigur nu e 1 linie violet si 1 roz ? :tomato:

Link către comentariu

Salut, am si eu nevoie de codul radiatorului de racire ptr un golf 4 1.6 fsi BAD

WVWZZZ1JZ3W644711

Link către comentariu

Salut, imi dai un cod pentru maner usa interior golf 4 cu 2 usi?

post-29452-0-43168900-1415351165_thumb.j

Link către comentariu

Salut,

Caut si eu cod referinta pentru o macara usa sofer (geam electric) la un Golf IV 1.6 16v din 2000 (VIN: WVWZZZ1JZ1D310591). Ma puteti ajuta ? 

Merci anticipat :)

PS: Am vazut ca poti genera si o lista cu codurile de referinta la toate piesele bazata pe VIN, trebuie sa postez in topicul respectiv sau nu e nevoie ? Inca o data merci anticipat :D

Modificat de unusorin
Link către comentariu

Salutare,

Un cod pt scrumiera spate golf 4 pe culoare gri se poate?

Multumesc :)

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Salut ,

Imi poate da cineva codul de la sensorul de temperatura a apei ( pierd antigel pe acolo ) . Stiu ca sunt 2 modele insa nu stiu exact care e al meu :) .

Golf 4 1.6 SR , an fab: 12.1999 , cod motor AKL

Va Multumesc !

Link către comentariu

ma intereseaza preturile si termenele de livrare pentru urmatoarele piese OE VW:

N90810602, 1J0018967A, N10070403 - piulita, suport si surub scut motor Golf 4

multumesc

Link către comentariu

mi-ar putea spune cineva de unde as putea achizitiona o antena OEM golf 4?la mine in zona nu gasesc nici la dezmembrari

Link către comentariu

Salut stie cineva codul supapei EGR  pt. bora 1.6 16v AZD 2001   vin: wvwzzz1jz1w482426   sau  eventual un pret daca se poate multumesc anticipat.

Link către comentariu

Salut. Trebuie sa schimb suportul cutie de viteza si nu stiu ce sa iau. Pe ETKA imi da codul 1J0199555AK si pe suportul meu este 1J0199555WC1. Este ceva diferit la ele?. Si un pret.  Golf 4 1.6 16V BCB.  Serie sasiu wvwzzz1jz2w688229 . Multumesc anticipat

Link către comentariu

Salut GABI, poti sa-mi dai niste preturi estimative pentru racitorul de gaze evacuare pentru masina din semnatura ?

Ma intereseaza si corpul care directioneaza gazele prin racitor, daca este pret separat sau vine cu tot cu acesta .

Link către comentariu

Salut. Trebuie sa schimb suportul cutie de viteza si nu stiu ce sa iau. Pe ETKA imi da codul 1J0199555AK si pe suportul meu este 1J0199555WC1. Este ceva diferit la ele?. Si un pret.  Golf 4 1.6 16V BCB.  Serie sasiu wvwzzz1jz2w688229 . Multumesc anticipat

1J0 199 555 AK.iti poti lua febi/swag 125 lei,corteco 160 lei,lemforder...dar este mai scump.

Salut GABI, poti sa-mi dai niste preturi estimative pentru racitorul de gaze evacuare pentru masina din semnatura ?

Ma intereseaza si corpul care directioneaza gazele prin racitor, daca este pret separat sau vine cu tot cu acesta .

m-ai omorat :lol: ,ce anume iti trebuie...radiator aer intercoler,furtun,ghidajul de aer intercoler ?

Link către comentariu

GABI astea sunt codurile conform cu VAGCAT ... :P e blocul in care se racesc gazele inainte de a intra in EGR ...

exhaust gas recirc. cooler / F >> 1J-4-240 000*
/

exhaust gas recirc. cooler / F 1J-4-240 001>>*
/

allen key head bolt (combi)
M6X15Z1 /

gasket
/

throttle housing / F >> 1J-4-040 000*
/

throttle housing / F 1J-4-040 001>>*1J-4-240 000*
/

throttle housing / F 1J-4-240 001>>*
Modificat de bbogdanmircea
Link către comentariu

In speranta ca nu plictisesc pe nimeni cer sprijinul celor care au posibilitatea de a furniza cateva coduri de piese si eventual un pret aproximativ pentru un vw golf 4 variant din 2003 tip motor BCB 1.6, 77kW, serie sasiu WVWZZZ1JZ3W132665 si anume :
1 curea distributie
2 rola intinzatoare distributie
3 rola ghidaj
4 curea transmisie pentru AC
5 intinzator curea transmisie
6 pompa apa
Ma intereseaza sa fie codurile pentru piesele originale.
Am rugamintea sa transcrieti acele coduri deoarece de multe ori nu se disting bine literele si cifrele. 

Link către comentariu

Da eu miam luat antena de la piese auto si am dat 10 lei pe ea

Link către comentariu

Salut. am si eu nevoie de codul la ansamblul de la stergatoarele fata. multumesc anticipat!

Link către comentariu

• Aerofan pinned this topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!