Jump to content

Audi A6


andrein

Postare recomandată

Masina e cumparata din Germania, dar provine din Belgia. A fost intordusa in tara in septembie 2005 cu 135.000 KM in bord. Acum am 150.000

Motor 1,9 TDI, AWX 131 cai, ulei LongLife Castrol SLX II 0W30, cutie manuala 5 + 1 trepte

E fabricata in 08.2002 iar RAR Romaina a pus-o pe 2003.

Dotari: 4 Airbags , CD-Player Blaupunkt (vreau sa-l schimb si sa pun mp3 player), dublu-climatronic, ESP, geamuri si oglinzi electirce si incalzite, Tempomat (pilot automat), oglinda heliomata ..restu se vede :huh:

Pentru mai multe poze:

http://stud.usv.ro/~andrein/1.JPG

http://stud.usv.ro/~andrein/2.JPG

http://stud.usv.ro/~andrein/3.JPG

...

http://stud.usv.ro/~andrein/31.JPG

http://stud.usv.ro/~andrein/32.JPG

Modificat de Ice_2k
Link către comentariu
  • Replies 151
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • andrein

    73

  • CT-87-ADY

    14

  • Ice_2k

    4

  • FLorin D

    4

Top Posters In This Topic

Posted Images

Masina e superba, dar de ce nu vrei sa pui un radio original? pacat de interior si de bord/consola :)

Link către comentariu

pai as pune original ..daca ar avea mp3 :)

sau cine stie ..daca gasesc un CD-Player original ... la un pret care-mi convine ..dar deocamdata is pornit pe un MP3 player. Am gasit unu care are butoane rosii cu afisaj alb ce se potiveste perfect .

Link către comentariu

Exista variante de conectare a unui MP3 player extern la un CD OEM (emitator RF, phatbox). Cauta pe forum.

Serios, (nu ca e problema mea, dar) ma zgarie pe ochi casetofoanele aftermarket, mai ales montate pe Audi (care au un bord/consola superbe).

Link către comentariu

Am uitat sa precizez la dotari ca are si senzori parcare pe spate.

Piele pe volan si schimbator.

Ma bate un gand sa schimb si jantele. Sa le dau pe astea si sa-mi iau gen RS6 tot pe 16" ca ma doare inima la gropi.

Da mai S__C , exista variante si le-am luat in considerare dar daca merg pe varianta cu emitator nu e acelasi lucru ca si unul stationar. Nu mai este aceeasi fidelitate prin undele radio. Apoi sub nici o forma nu vreau sa-mi pun cu caseta (chiar daca e original). Deci daca e sa fie original merg doar pe CD-Player. Daca nu e original MP3- Player. Am gasit SONY GT300 si un Alpine CDE-9845RR recomandat de un coleg de pe forum. Am sa le vad pe ambele si daca nu apar oferte cu HU original si cu cd-player macar ... asta e .merg pe aftermarket ...

http://stud.usv.ro/~andrein/17.JPG

http://stud.usv.ro/~andrein/12.JPG

Modificat de andrein
Link către comentariu

Exista original cu CD sau chiar cu magazie. Magazii vinde cineva pe forum, iar un Chorus cu caseta (care merge cuplat la magazie) de pe un A4 B6 vindea alexrosiu (nu stiu daca-l mai are)

Link către comentariu

Superba masina dar arata urat cu cd-ul acela.Eu vrea tot asa una dar combi si neaparat automatica.

Link către comentariu

Ei hai ..acuma sa nu exageram .Nu cred ca pe boxele stock se va simti diferenta. Corect ca pe MP3 nu ai aceeasi calitate a sunetului ...dar decat sa umplu masina cu CD-uri .. la cat e de mica diferenta de calitate a sunetului dintre cele 2 standarde .. imi asum riscul.

Modificat de andrein
Link către comentariu

frumoasa masina :scratch: sa o folosesti sanatos mult inainte :( un lucru nu imi place, nu ai cauciucuri la fel pe toate cele 4 roti..

Link către comentariu

Salut... frumoasa masina... sa o folosesti sanatos!

Ai luat-o la km foarte putini pt un A6 (A Seis cum zicea un mare OM :scratch:

Link către comentariu

Bebeee: ai dreptate... urmeaza sa achizitionez un set (4 buc) de cuaciucuri continental sport contact 2 sau DUNLOP sport maxx sau chiar Verdenstein ULTRAC ..pe 215/55/16 ...numai ca mai astept ceav sa adun un ban ..plus de asta ca mai am ceva guma pe astea actuale ...

Golf TDI : asta pt ca e din Blegia si aia nu prea merg asa ca nebunii cum alearga nemtii

Modificat de andrein
Link către comentariu

Eu am toata cauciucurile la fel si nu imi place :)) A venit din fabrica cu Matador :D dar cat sunt bune, nu are rost sa le schimb. Sa folosesti masina mult si bine si sa nu ai nici o problema cu ea :)

Link către comentariu

Multumesc la toti pentru urari. Urmeaza urmatoarele interventii asupra ei in aceasta ordine:

- sa schimb CD-Playerul actual

- cauciucuri

- poate un set de huse de la colegu de pe forum si in oras de la mine (trebuie sa-i fac o vizita) sa vad ce materiale are si ce culori ..poate gasesc ceva care sa se potriveasca perfect.

- sa schimb jantele cu unele gen RS6.

Dar pana la astea trebuie sa schimb placutele fata si uleiul + filtre.

Link către comentariu

superba masina !! audi tot audi ramine , f luxos interiorul !!

PS: CD playerul ala din bord este frumos ca munca........ dar ti-au mai spus si altii :lol:

Link către comentariu

este absolut superba! este masina ideala din pct meu de vedere pe care daca mi-as permite-o mi-as cumpara-o. sunt inebunit dupa modelul asta ca si dupa interioarele de culoare deschisa, in special bej. singur lucru care nu ma incanta este lemnul, dar sunt gusturi si gusturi :) (pe langa head unit-ul comentat deja).

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Arata foarte bine, foarte intretinut interiorul pt kilometrii aia (mai ales ca bejul e mai pretentios). Intr-adevar cd-playerul ala nu prea da bine pe o asa consola.

Si eu am luat A4-ul meu tot din germania, dar provenea din Belgia. Tot km putini. Avea dreptate cine a zis ca belgienii nu le alearga ca nemtii.

Sa o porti sanatos, fara incidente! Audi rulez :(

Sfaturi:

- vopseste pragurile si fustele din bara in culoarea masinii, o sa dea mult mai bine. verde cu gri-ul ala mat nu prea merge

- pune niste becuri cu xenon sau cel putin cu lumina mai alba

- pune covorase mai marfa la asa interior :(

Link către comentariu

Ai maredreptate cu vopsitul. E pe lista de TO DO !

Daca te uiti atent in primul post si masina mea e tot de provienenta tot din Belgia.

Legat de becuri ..m-am tot interesat ce sa-mi pun pentru ca eu caut ceva care care intradevar sa merite, pentru ca sunt f multumit de cele actuale.

Am un prieten care are si el tot A6 si are xenon si pur si simplu lasa de dorit. Masina prientenului e cea care se vede in una din poze.

Cat despre covorase, le am pe cele originale cu care am luat masina si sunt din material textil exact cularea crem a interiorului. iar eu cand am ajuns in tara mi-am comandat acest set de covorase de la dealerul Audi si am platit pe astea din cauciuc 3,5 mil, care sunt tot originale Audi.

Dar pt romaniasunt bune astea de cauciuc. Pt vara intradevar alea din textil merita.

Mersi de aprecieri.

Link către comentariu

Perfect atunci :)

Referitor la jante, eu mi-am luat din Germania de cand am luat masina, un set de la Audi Zentrum Frankfurt, pe 16", modelul de pe noul A4/A6. Le-am gasit la reducere, 400 euro 4 bucati. Din care mi-am mai recuperat si vreo 50 euro TVA :) Aveau chiar si pe 17", tot model nou, la acelasi pret ! Deci daca mai ai vreun drum prin Germania...sa incerci pe la reprezentante ca sigur gasesti super ieftine!

Ti-ar sta bine si cu unele model A8 pe 17". Si pe mine ma bate gandul sa imi iau. Am gasit pe ebay.de cam la 600 euro setul, noi noute, dar nu stiu cat de bune sunt, ca nu sunt originale, sunt replica.

Da, am vazut ca si a ta e tot din Belgia. Asta am vrut sa subliniez. Ca si a mea e tot din Belgia si am luat-o cu km putini si f. intretinuta.

Link către comentariu

Felicitari !

Excelenta alegere! Consum enorm de mic pt cat este masinutza de mare.... luxoasa..etc

am si eu una la fel TOT AWX si culmea tot din 08.2002 :blink:

ai adus-o personal din Belgia?

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Da am fost eu personal cu un var de al meu care se ocupa cu asa ceva. Numai ca masina e cumparata din Germania.

Deci a fost adusa din Belgia pt a fi vanduta in Germania. Chair nu am intrebat proprietarul autohus-ului din Germania cum vine asta ..desi varul meu il cunostea pt ca mai cumparase cateva masini de la el.

Cred ca mi-a fost eclipsata mintea de catre masina.

Sincer eu am plecat in Germania pt un A4, si cand am ajuns pe acolo erau A4 cu km fff multi si era si acest A6 care la prima vedere nu m-a rascolit. Am fost cu el intr-o proba si l-am lasat, urmand sa mai strabatem si alte autohus-uri.

Ei bine cand m-am intors si am intrat pe poarta batea asa soarele in el ..si mi-a placut la nebunie culoarea si cum arata ... si mi-am zis ca gata il iau !

Cam asta e povestea pe scurt.

PS: si tu nu ai cam acelasi consum ca al meu ?

masina mea a fost luata prin leasing de la o firma din Belgia ---> TOPMOTORS (dealer VW AUDI in Belgia )caci am abtibild pe spate.

Modificat de andrein
Link către comentariu

pay nush mie imi consuma enorm de putin... in oras 7 si afara la mers cat de cat sportiv(150-160) si 180 pe soarelui mi-a consumat 5.5! eu zic k este super bine...

ce nu`mi place la masina asta....

suspenia e nasoala rau...trancane... are efectul ala de barca... este departe de suspensia de pe un A6 cu 2.5tdi :unsure:

si motorul este cam zgomotos...se aude in interior...

in rest n-am ce sa-i reproshez!

tu -/+ despre masina? :D

Modificat de Ice_2k
Link către comentariu

vai vai !! Nici nu stii cat de mult ma bucur ce am auzit de la tine legat de suspensie !!! Adica am FIX aceleasi simptome ca tine trancane... are efectul ala de barca ....Eram fix pe punctul sa ma duc sa-mi fac o ferificare de brate si amortizoare din aceasta cauza pt ca ma gandeam ca are o problema. Dar cand te-am auzit si pe tine cu aceleasi simptome .. m-am convins.

Legat de zgomotul motorului ...intradevar ai dreptate. ..dar nu m-a deranjat.

Cat despre consum ... fix ca tine fara nici o diferenta.

Nici nu stii cat m-am linistit cand am auzit si la tine faza cu suspensia. Eram destul de stresat de aceasta problema ...care ma rodea pe creier pt ca nu stiam ce poate fi de ii da acel comportament. FIecare canal care il aiu sau gropita am impresia ca o simt in inima. Parca le amplifica.

Ma gandesc ca poate daca schimb amotizoarele se remediaza problema.

Ma batea gandul sa-mi pun jante pe 17" dar am renuntat la idee cand am vazut cum se comporta cu 16".

Am luat la teste PASSAT cu 17" . A6 cu suspensie sport ... si am dat cu ele prin locuri pe unde am dat si cu maisna mea ..sa vad ele cum amortizeza socurile. Adica ma asteptam ca sa fie mai nasol cu ele .. dar din contra ..era ma iplacut.

Oricum suspensia noastra e mai multsetata pe comfort si din aceasta cauza. Ma multuemnsc cu ce am deocamdata :D

Link către comentariu

Si eu am tot jante pe 16....

stai linishtit asa este suspensia lor... si-a luat si varul meu acum cateva zile una la fel(a6 awx) si am mers cu ea si are acelasi simptome... Zgomot motor si suspensia moale... si la el este si mai nasol k are jante pe 17!

eu zic cu un kit de suspensie de 2.5tdi si un chip s-ar face super masina :D nu?

may vorbim!

Bafta!

Nu mai da quote la mesajul anterior

Modificat de Ice_2k
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!