Jump to content

Martor EPC


dante
 Share

Postare recomandată

Update: Dupa schimbarea senzorului de temperatura lichid de racire cu unul original, masina se simte mai vioaie, raspunde mai bine la accceleratie, se pare ca martorul EPC a disparut, am mers cateva nopti pe la -2grade si in cateva dimineti si se pare ca nu mai apare in bord. 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 5 months later...

Salut, am și eu o problemă cu acest martor EPC, am un polo de 1.2 benzină și dacă merg mai turat cu el cam 20 minute (peste 3000RPM) începe să facă turometru ca nebunul, dacă iau piciorul de pe accelerație nu mai face ca nebunul, doar când apăs accelerația, culmea e ca nu se aprinde EPC-ul, acest EPC s a aprins o singură dată când am chinuit mașina mai tare, după ce s-a aprins nu a mai tras mașina; am repornit o și a dispărut, dar dacă o turam tare tot oscila, dar dacă mergeam până în 3000RPM nu avea nimic. 
 

La service mi au spus ca ar fi de la computerul mașinii, așa i-au dat lor eroarea, dar mi-au spus mai indirect ca nu au cel mai bun tester pe partea electronică, mi-au spus să merg la electronist, am mers, dar aia de la service mi-au șters eroarea și nu îi apărea nimic la electronist. A zis să revin după ce mi se aprinde iara martorul, am încercat să l aprind iara dar nu am reușit, doar oscilațiile RPM ului am reușit să fac să reapară 

 

menționez ca miroase puțin și a benzină și ca mai are tremurat la relanti, dar nu mereu, mai nou destul de rar 

 

am și un video de la un tip de pe YT care are o problemă la fel ca mine dacă va ajuta, el a schimbat ceva senzor de la arbore de jos ( așa s-a exprimat ) mă gândeam dacă nu reușesc nicicum să depistez problema să o dau la ghici și să înlocuiesc și eu același senzor poate poate ..

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!