Jump to content

'17 Superb Style 2.0 TSI 220 DSG


75NOR

Postare recomandată

Eu n-am avut bani sa-l iau intreg... :(

Sa-l invarti cu placere! Arata intr-un mare fel!

Link către comentariu

Ie frumos bre pentru cine e cu catifeaua dar nu era mai frumoasa catifeaua rosie? :))

 

Link către comentariu

Big like pentru volan! :wub: Si inca un like mai mic si pt melodie, iti recomand tot albumul respectiv :) 

Link către comentariu

@V A L I & @darksun @tudy_cnu &others: multumesc de aprecieri.

Da se simte excelent, prin faptul ca e mai mic in diametru si foarte aderent, iti da un feeling placut la condus. Daca aleg Sport din DMS, atunci e perfect, scaderea asistarii directiei il face sa fie genial. 

@Marius82 : manusile au fost o surpriza placuta. Sunt din piele de cerb, dupa 2 ore de purtat s-au lasat. Sunt...manusa :lol: ca feeling. Partea interioara este mata si foarte placuta in contact cu pielea mainii. Pentru cine are monturi proeminente le recomand cu caldura, decupajele sunt la marele fix.

@Rave: si cand te gandesti ca il am din Februarie in portbagaj. Asta e "rabdare si determinare" :lol: Din pacate la schimbator nu exista reper OEM alcantara si nu prea imi vine sa desfac consola ca sa il scot si sa il trimit la ady desper la Timisoara. Tizul e foarte norocos, fabrica lui s-a gandit la el :lol: 

@vdragos: ba da, rosu era exact ce trebuia :tomato:

@florinpbv dai un semn si rezolvam :) 

Link către comentariu

@Muale: mda, ai dreptate. Am si niste seturi "extra" de folie din aia de plastic ce se pune pe volan, pentru "just in case". Nici nu vreau sa stiu cata migala e sa cureti volanul asta. La ala de piele, mergea usor. Asta e, up-grade-ul merita efortul. :) 

Pentru drumuri scurte nu pun manusi - dau din greu cu gel antibactierian pe maini si gata :tomato:

Link către comentariu

@75NOR Arata foarte bine, acum ai ceva si mai moale intre maini si asfalt, in afara de anvelope. :)) Eu in locul tau totusi nu mi-as fi batut capul cu inlocuirea volanului. Mai degraba as cauta solutii sa ii pun o tractiune integrala!! :D

Cu manusile, in timp o sa-ti intre in reflex. Eu si pentru drumuri de 1km le pun in maini. :)) Cel mai mult imi place ca e moale partea interioara, iar volanul nu se mai murdareste de la transpiratie / mizerie adunata pe maini.
Astept cu nerabdare sa revii cu poze profi cu masina, cum iti place! :)

Link către comentariu

@RzzV, @Epo: mersi :)

Da, sigur, o sa fiu cel putin ca Statham in Transporter, cu pusul manusilor. Doar ca eu pornesc motorul si dupa-aia pun manusile :rolleyes:

Link către comentariu

Felicitări! Ce bine complecteaza interiorul. Doar că de acuma va trebui sa te porți cu mănuși cu el...

Link către comentariu

O sa fie eu contra curentului si o sa intreb care e avantajul? Asa vizual inteleg, dar e totusi piesa supusa celei mai mari uzuri. Cand se murdareste sau se uzeaza arata mai urat decat pielea uzata.

Intreb pt ca alcantara este pretentioasa si sa fie mereu nevoie de manusi, mereu intretinere la o masina care e totusi daily mi se pare o bataie de cap inutila. Apoi eu unul nu am vazut cu totul alcantara la vreo masina de serie decat daca e o editie rara...a se citi masina de un weekend pe luna maxim. Alcantara eventual in zonele unde nu se tin mainile constant pe volan. Altfel e volan de show, nu de go.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Pentru ca automobile si pentru ca racecar si pentru ca banii lui si pentru ca fluturasii lui...

Mie imi place! Nu as pune asa ceva pe masina mea, nu, pentru ca e mult prea multa bataie de cap cu manusi si intretinere si pentru ca apreciez usurinta in folosirea in oras pe care o ofera pielea, dar accept si ii respect pe cei care au rabdarea si dedicarea sa puna si sa foloseasca cum trebuie asa ceva. Bravo lor/voua! ;) 

Link către comentariu
lambda_dryver

Sa-l invarti cu placere @75NOR ! Are fix look-ul acela din acelasi film cu scaunele, deci vine la fix!

Intrebare: L-ai montat la Dealer sau "in regie proprie"? Intreb ca sa-mi dau seama cum reactioneaza legat de garantie la astfel de modificari. Eu inca astept un raspuns de la Dealer pe aceasta tema, dar se pare ca se lasa asteptat...

Link către comentariu
  • Rave a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!