Jump to content

Golf 6 2.0 TDI - Candy White


florinpbv

Postare recomandată

Bara in sine e cea de Rline, care e identica cu bara de golf R. Diferenta intre ele este acel difusser care pentru R este cu evacuarile pe centru iar pentru Rline e pe lateral cum aveam si eu.

Ele sunt interschimbabile (difusserele)

Link către comentariu

Pentru cei din jurul tau nu se va observa nicio diferenta, singura diferenta va fi in minus in portofelul tau si faptul ca tu stii ca e schimbata. Succes la retrofit, sa iasa bine!

Link către comentariu

E ok sa fie kitul complet,  ca altfel mi-ar sta pe cap, iar de făcut o fac pentru mine... nu pentru cei din jur :)

Link către comentariu

Eu zic ca o sa fie o diferenta vizibila si pentru cei din jur cu pachetul complet si va iesi in evidenta.

De ce vrei rns510? Inteleg ca are hdd, gps si e calitativ fiind oem, insa daca nu folosesti gps-ul asa mult (sau ca majoritatea preferi waze-ul) nu merita banii, mai ales ca se fura foarte des. Mai bine ramai la rcd si folosesti banii pentru bara spate. 

Link către comentariu

@Liviu_sbn pe principiul asta nu mai schimbam nimic la masini in afara de cauciucuri, filtre si ulei :) 

@florinpbv e mai frumos kit-ul de R/R-Line dar si mai greu de gasit. Bara fata de R-Line e 99% cea stoc si ar trebui gasita cea de R pe fata si cea de R-Line pe spate( difuzor cu evacuari laterale) ca sa fie ce trebuie. Plus praguri si eleron sa fie completa vizual. 

Bari de GTI/D gasesti ceva mai usor si nici nu ai nevoie de praguri pentru ele, nu cele de R, deci s-ar putea sa iesi mai ieftin asa.

Link către comentariu

Ce Tiguan frumos @ShadoWzZ :)).

Bara de R(-line) cere neaparat eleron si praguri, iar pragurile cer alta bara fata (oricare alta decat stock e la linie cu pragurile). 

@Rave a punctat bine ce inseamna bara spate de GTD/i.

Centii mei.

LE: Ah, mai era o pagina. Scuzele mele. Bara fata de R-line are evazarile care incep/termina linia pragurilor, pentru majoritatea oamenilor arata la fel ca aia stock, dar - cum zicea Bogdan - ceva e mai bine la masina, chiar daca nu poti spune exact ce.

Nu stiu ce sa zic de bara fata de R, e alegerea fiecaruia, dar fara minim 18” si -30mm, arata...ciudat. Ah, si xenoane, neaparat. Fara led, ca are bara...it’s complicated :)

Exista si bara fata de Edition 35 care arata aproape ca aia de GTI/D, doar ca ar evazarile celei de R-Line sa mearga cu pragurile :D. A fost o generatie interesanta MK6.

Modificat de mike.
Link către comentariu

Auzi la el "abia astept" :P

Tradus pentru restul inseamna a nu a primit inca "aprobare", pentru ca nu a prezentat planul de cheltuieli! :biggrin:

Link către comentariu

E făcut planul de cheltuieli dar pentru venirea bebelușului :)

Practic ar mai trebui încă un plan de cheltuieli :)

 

 

Link către comentariu

Atunci Felicitari Florin!! Si rezolva cu bara pana la venirea bebelușului, ca dupa ce vine o sa-ti dea el lista cu cheltuieli... Asta daca nu te mai pune sa schimbi si masina sa iei una mai spatioasa, sa-si puna el/ea in portbagaj ce jucarii are chef. Ce o sa vrei tu sau doamna nu prea o sa mai conteze, asa ca misca-te repede. 

Link către comentariu

@grpnu am aprobare,dar încerc sa apelez la FSN. 

@Liviu_sbn eu am zis sa luam golf break sau Passat, dar doamna a zis ca nu, ca sunt mari etc și ca ne v-om descurca și cu un hatch. Sunt tare curios cum, ca am o groaza de exemple în care se pleacă cu "casa" în deplasare. :scratch:

Link către comentariu

Nu mai investi nimic. Cauta un break pt urmatorii 4-5 ani. Felicitari pentru bebe, sa fie sanatosi si ea/el si mamica si tu sa te bucuri de amandoi! :)

Link către comentariu

Hai, nu ma pune pe gânduri... Ca nu s-a făcut anul de când am luat-o. Și nu știu ce rezultate o sa am chiar dacă as vrea schimbarea,  pentru ca doamna e înnebunită după cum arata hatchback + Thule.

PS: ea circula zi de zi cu ea,  eu mai am un tot un hatch de munca. 

 

Modificat de florinpbv
Link către comentariu

Noi ne-am descurcat cu cel mic tot in Golf, fara portbagaj suplimentar, desi eram pregatit sa iau unul daca era nevoie. Aceeasi gandire am avut-o si cand am luat Leon-ul si au fost ambele suficiente. 

Si daca ai o masina buna mai bine dai 500 de euro pe bari + portbagaj decat sa risti la alta masina sh care poate ajunge sa te coste mai mult de atat...

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Psssttt, Florine! De ce postezi și tu aici...sa mai vadă și alții? :)

Rog un moderator sa șteargă postarea de mai sus!  Arata prea bine, deci poate fac ceva necugetat în perioada asta când îmi trebuie pătuț, cărucior de bebe și altele!

Inadmisibil... Florine, nu mai vorbesc cu tine! 

PS: voi vreți sa dorm pe preș?

 

Link către comentariu
2 hours ago, florinpbv said:

 voi vreți sa dorm pe preș?

Eu nu! De-aia nu am postat bara spate R-Line alba pe care am vazut-o zilele trecute :)) 

Link către comentariu

:)

Sincer, e o diferență cu pachetul asta R Line, și prețul e bun! 

Exista totuși un dar :),  și anume ca nu schimba mașină asa radical ca o bara fata / spate de Gtd. (și praguri bineînțeles)  Asta mi -as dori, si o.sa fac pasul asta!

Link către comentariu

Bara spate de R/R-line schimba mult mai mult spatele decat cea de GTD. La pachetul de R-line este "avantajul" este ca nu arata ca un wanna-be, cum se intampla cu retrofitul de bara fata de GTI.
Bara fata de R-line coboara garda la sol si asta poate sa fie problematic. Apoi mai e si problema de cost, pt bara fata de GTI/GTD se schimba multe componente.

Aici toate grilele, proiectoarele se iau de pe bara actuala. Ce se mai schimba este deflectorul de sub bara.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Pai la bara fata de Gtd de exemplu,  ma gândeam sa iau completa.  Am văzut preturi acceptabile cu senzori, spălătoare grile etc

Astfel o dau și pe a mea completa și nu îmi bat capul prea mult. 

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Haha, e de la mine din oras baiatu cu bara de R-line :))  Eu zic sa faci pasul daca pastrezi masina mai mult timp. R-Line pe alb arata wow.  

Pe spate poti pune una Aftermarket de Rline, cu tot cu evacuarea pe mijloc, tipsuri de 100mm. Ai prinderi putine pe spate si va iesi cum trebuie.  Pe fata este mai pretentios, deaceea merge bine OEM. Stii ca iese cum trebuie.

 

Modificat de Stefan.DFS
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!