Jump to content

Service-uri in Cluj-Napoca

flo
 Share

Postare recomandată

S-a rezolvat. Distributia trebuie ajustata putin si schimbata o fisa care scapa curent.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Buna,

va rog sa-mi spuneti unde as putea face ieftin si sigur o curatare+adaptare clapeta de acceleratie...am citit despre tot felul de operatiuni,dar expre despre asta nu prea am vazut...este o operatiune migaloasa si scumpa?....

Mersi....

Link către comentariu

incearca la imy in floresti,tot acolo ieri am schimbat si eu ieri lichidul de frana ,operatiunea a durat 1 ora.

Link către comentariu

cat a costat toata operatiunea? trebuie sfac si eu schimbul si as vrea sa stiu cat ar costa aprox... ms anticipat.

Link către comentariu

incearca la imy in floresti,tot acolo ieri am schimbat si eu ieri lichidul de frana ,operatiunea a durat 1 ora.

Ma intereseaza si pe mine(pretul),iar in cazul in care stii:daca poti sa-mi spui prin ce metoda schimba lichidul,daca accepta sa duc eu lichidul(vreau sa pun original de la reprez.),face si test de frana dupa schimbare?Multumesc.

Link către comentariu

pretul este 80 ron si metoda de schimbare este prin rotatie ,pe sus se baga lichidul nou si cu o alta instalatie legata la aer se aboarbe pe rand lichidul de la fiecare roata pana cand se face complet schimbul ,nu se pierde presiunea din instalatia de franare ,la final nu necesita aerisire sau alte metode ingenioase folosite la vechea dacie si ca o completare nu cred ca accepta sa mergi cu lichidul tau ca si el are tot ce ii trebuie ca la reprezentanta numai preturile mult mai mici.

Link către comentariu

Buna. As dori sa imi montez aparatoare noroi, si nu stiu pe unde as gasi ceva de calitate care sa se potriveasca si sa fie din cauciuc. ms.

Link către comentariu

cel mai tare service Bif Com.....profesionalism si calitate, dar am ramas mut cand mi-au spus ca nu imi mai gasesc cartea service a masinii. un domn de la receptie tot o tinea pe a lui ca nu am lasat cartea service...asta se intampla anul trecut, si drept urmare eu nu mai am cartea service a masinii mele....

Link către comentariu

Pentru schimburi de bucse, ulei, filtre, geometrie roti puteti incerca si AUTODOC din Someseni (Orastiei nr.10, Parc Logistic Transilvania)...am fost la ei saptamana asta si mi-au lasat o impresie destul de buna...desi nu lucreaza foarte ieftin :lol:

am fost aseara la AUTODOC. Schimb ulei, filtru ulei, filtru aer, filtru motorina, filtru polen + manopera = 567 ron

Mi-o dat si o veste mai proasta...trebuie sa imi schimb volant. Pret 1900 ron + manopera 450 ron (oare gasesc mai ieftin?)

Link către comentariu

Salut, se pare ca la mine s a dus swich-ul ala de la usa soferului. Nu stiti cine poate sa inlocuiasca swich-ul ala din broasca prin cluj? Si nu scump. Ms!

Link către comentariu

coltz mi se pare cam scump volantul plus manopera.incearca la ymy in floresti.si eu tre sa fac aceaasi treaba dar zicea tot cu volant si kitul de ambreiaj la 3000 ron.volant unevala 1200 ron.

Link către comentariu

Da, am si eu un feedback pozitiv si unul negativ despre Bif Com. Pozitiv, singurii din Cluj (din cati am fost eu, adica vreo 8, inclusiv reprezentanta), care aveau lichid pt "block test", adica sa detecteze gaz de esapament in vasul de expansiune (desi m-a costat 50ron diagnoza :nono: ). Negativ fiindca m-au dus cu vorba vreo 2 saptamani spunandu-mi ca "sapt viitoare sa-i caut".

In final am renuntat si am apelat la Auto Andar, dl Nicu, care mie unul mi se pare cam cel mai bun mecanic la care am fost (bun = cunoscator la chestii mai de finete, ca de exemplu demontat motorul bucati :offtopic:, foarte de treaba, rabdator, sfaturi, de cuvant etc). Ca exemplu, cum am intrat cu masina in curte a si auzit un sunet de la distributie, foarte subtil, care eu il banuiam de mult, dar toti mecanicii mi-au zis ori ca e normal ori ca nu aud nimic (btw, distributia a fost schimbata la ymy acum 10.000km). Cand am dat-o jos cureaua era mancata bine intr-o parte (nu era pusa uniform sau, cel mai probabil, alunecase din cauza ca...) o rola avea un joc meserias. Inca n-am fost la ymy sa-i zic bucuria, desi probabil nu e vina lui, au fost piesele cu ghinion.

Cam greu de explicat unde il gasiti: cum se merge spre Baciu, inainte de Petrom este pe dreapta un parculet de copii. Pe langa parculet se urca pe o straduta, iar dupa aprox 50m prima la stanga. Service-ul e in capatul acestei strazi, numite Iancu Jianu.

Inca un feedback pozitiv mai am pt baietii de la Mega Autotehnica, de pe Ciprian Porumbescu. Foarte de treaba, seriosi, corecti, priceputi, pacat ca sunt cam ocupati :biggrin:

Modificat de jmf
Link către comentariu

• 3 weeks later...

@coltz

destul de scump ai facut revizia

la pretul asta aprox. am facut eu la masina din semnatura la compexit, la 15000 si 30000

la 45000 am facut acelasi lucru ca si tine la auto fyg la fabrica de caramida, la 375 lei

Link către comentariu

Acuma nu e atat de relevant pretul, acel 375 lei, ci ce ti-a schimbat de acei bani. 570 lei ulei cu absolut toate filtrele si manopera nu e chiar asa de exagerat!!! Ca service eu recomand Tekton...sunt tot in parcul logistic Transilvania.

Link către comentariu

Unde s-ar putea masura compresia pe cilindru? ms

Link către comentariu

salut baieti, sunt nou pe forum da urmaresc de ceva vreme ce misca pe aici..:) am un passat 1.9 tdi 131 cp , cu ceva km 310 000 mai exact...si am ceva ulei pe partea stanga sus in colt la turbo cred...sau nush din ce cauza ? nu stiti un service bun in cj sa desfaca tot si sa faca treaba buna??pls...am fost si la autonik si autofig da parca numa te grabesc nu sunt finuti... si daca stiti cam cat m-ar costa sa schimb injectoare si ce ar mai trebui sa schimb oare la atatia km...mentionez ca turbo lam schimba acum vreo 50 000 km.

Modificat de tudorcluj
Link către comentariu

@coltz

destul de scump ai facut revizia

la pretul asta aprox. am facut eu la masina din semnatura la compexit, la 15000 si 30000

la 45000 am facut acelasi lucru ca si tine la auto fyg la fabrica de caramida, la 375 lei

nu mi s-o parut mult...daca te gandesti doar uleiul o fost 200 ron. Pe langa asta mai is si filtrele + manopera....eu zic ca o fost acceptabil.

despre volant si kitu de ambreiaj: am fost la ymy si le-am schimbat. Dimineatza la 8 am dus masina si la ora 15:00 m-a sunat sa merg sa o ridic. Costul operatiei (volant, disc ambreiaj, rulment... + manopera) 3150 ron si garantie 3 ani.

Link către comentariu

salut baieti, sunt nou pe forum da urmaresc de ceva vreme ce misca pe aici..:) am un passat 1.9 tdi 131 cp , cu ceva km 310 000 mai exact...si am ceva ulei pe partea stanga sus in colt la turbo cred...sau nush din ce cauza ? nu stiti un service bun in cj sa desfaca tot si sa faca treaba buna??pls...am fost si la autonik si autofig da parca numa te grabesc nu sunt finuti... si daca stiti cam cat m-ar costa sa schimb injectoare si ce ar mai trebui sa schimb oare la atatia km...mentionez ca turbo lam schimba acum vreo 50 000 km.

incearca cu incredere la service in floresti la imy ,coleg cu noi pe forum.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Buna,

Am si eu o problema cu un scartait, de acea apelez la voi. Nu am suficiente posturi ca sa postez in alta parte din pacate.

Azi dimineata am sesizat o scrataitura la balansul fata-spate a masini la pacare in momentul franarii, de parca ar venii de la arcuri/amortizoare. Pana acum nu l-am auzit eu poate dar nu era prezent. Oare ce ar putea sa aiba si ce trebuie uns.

Ms.

Link către comentariu

Depinde la ce te referi prin acel scartait... poate fi de la placute sau poate fi de la amortizoare de la flansele acestora.

Link către comentariu

nu cred sa fie de la placute ca atunci le-as fi seziat mai devreme. flansele adica ciuperca acea din fata la telescopae sunt destul de ridicate cam 1 cm nu stiu daca asta e normal sau nu.

Link către comentariu

Stiti pe cineva serios in Cluj care imi poate monta o navigatie originala pe masina? Cineva care lucreaza la preturi ok. Mersi :(.

Link către comentariu

Mă interesează şi pe mine subiectul. Ştiţi vreun service unde se poate face treaba asta?

Link către comentariu

http://www.serviceautoprosonic.ro/ aici se poate face testul de compresie.

Am sunat la Prosonic, dar mi-au zis ca ei nu au prea facut testul la VW. Din asta inteleg ca... nu fac la VW

Am incercat apoi la Auto Fyg. Ei mi-au zis ca nu au aparatura necesara, dar ca o sa aiba in viitor.

Apoi am incercat la Autodoc. Se pare ca aici se poate. Mi-am facut programare. O sa revin cu impresii.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!