Jump to content

Huse Octavia2,

codz
 Share

Postare recomandată

Mai copii, hai sa ne hotaram, ca m-a sunat omul si mi-a zis ca el vine in Bucuresti cam in 2 saptaman, cu treburi. Hai sa-l agatam. Pana acum suntem 3 (eu, Doru_14 si un amic). Cine vrea sa vada mostrele, contact pe PM, mail sau telefon.

Care este pretul pentru un set pana la urma?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 425
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• bridefo

23

• Valix

19

• gabriel

15

• doarmarius

12

Top Posters In This Topic

Posted Images

domne vreau si eu dar stiu sigur cand am banii pe 20 adik eu pe 17 si 18 am licenta si imi e aiurea sa le cer alor mei bani inainte , sa iau licenta si facem comanda dac are ce vreau eu negru cu ata rosie :( :D :D

Link către comentariu

Eu am cumparat huse dedicate OC2,de la AVIA,sint dragute,nu le-am pus pentru ca mi-au cerut 120lei RON,am dat pe ele 300lei RON,acum pentru ca am patit necazul cu masina(lovita fata),eu le-as vinde pentru ca am nevoie de bani,daca doreste cineva ne intelegem.

Modificat de cristi.v
Link către comentariu

am eu huse dar de passat. maine vine un baiat cu ele la bucuresti. daca doriti sa le vedeti, sunati la 0724575963

pretul este de 50 euro fix

Link către comentariu

Salut! Ma numesc Marius Isbinda sunt din Piatra Neamt si confectionez si montez huse stil tapiterie auto pt orice tip de masina. Husele din pozele aparute la pag 2 sunt facute de mine.Confectionez din imitatie piele de diferite culori,plus si stofa.Pt informatii suplimentare sunati la nr de tel:0724347455,0740893088,sau dupa ora 20 la nr 0233634104. Pt cei din Bucuresti contactatil pe cel care apare cu numele de Valix. Va multumesc si astept sa ma contactati!!

Link către comentariu

Domnu Valix ar putea cumva sa faca niste poze la mostre pt cei care nu sunt din bucuresti? :D

Link către comentariu

Salut! Ma numesc Marius Isbinda sunt din Piatra Neamt si confectionez si montez huse stil tapiterie auto pt orice tip de masina. Husele din pozele aparute la pag 2 sunt facute de mine.Confectionez din imitatie piele de diferite culori,plus si stofa.Pt informatii suplimentare sunati la nr de tel:0724347455,0740893088,sau dupa ora 20 la nr 0233634104. Pt cei din Bucuresti contactatil pe cel care apare cu numele de Valix. Va multumesc si astept sa ma contactati!!

mestere unde ai atelierul?

faci si pt passat?

daca da la ce costuri se ridica?

Link către comentariu

Valix, ma intereseaza si pe mine cate persoane s-au strans pentru huse si daca ati stabilit o data de montaj?

Link către comentariu

noutati ceva stiti ?eu am luat licenta deci "i am in" daca face negre cu cusaturi rosiii

Link către comentariu

noutati ceva stiti ?eu am luat licenta deci "i am in" daca face negre cu cusaturi rosiii

si pe mine m-ar interesa negre cu cusaturi rosii :)

Link către comentariu

Deci suntem 6 acum...luati legatura prin MP sau tel cu Valix.

Link către comentariu

Mai Doru, e diferenta intre "m-ar interesa" si "da, vreau". La inceput erau 15 care ziceau ca vor, si acum n-au mai dat nici un semn de viata. Ceva cert e cand fiecare vine cu avansul (50 % din suma).

Link către comentariu

Eu am banii, daca e cazul. Si sincer imi pare rau ca oferta tipului din Piatra Neamt pt 10 cereri nu poate fi onorata in timp util. Inteleg ca are drum prin Buc, era o ocazie excelenta. Eu zic sa mai asteptam maxim o luna, dupa care noi, cei interesati si pregatiti financiar, sa concretizam actiunea.

Link către comentariu

Eu am sa mai vorbesc cu un prieten ce are tot O2.

Insa, cum noi suntem din Arad, probabil va trebui sa vorbim separat cu omul. Sau nu?

Link către comentariu

Pentru grupul de Bucuresti vreau si eu, via Ploiesti, daca are model pentru vw polo 9n3 attractive, stofa albastru( daca se pot pune niste poze cu mostrele de material asa cum a mai cerut cineva mai sus ). Am nevoie de un material rezistent la CAINE cu gheare :Driver:

In cazul in care nu exista model pentru Polo, cel putin cand trece sa vi le monteze voua pun masina la dispozitie pentru executat tipare si livrarea next.

Link către comentariu

Ar fi o idee minunata sa avem o poza cu mostrele de nuanta!!! Ma indoiesc ca pe Golful meu albastru ar merge culoarea bej a huselor!!! Macar de ar fi ceva pe alb cu o cusatura albastra ar fi misto !!!Deci sunt pentru dar sa vad niste nuante !!!

Link către comentariu

Si eu as vrea dar domnul valix a zis ca nu se vad daca le face poza ca sunt multe si trebuie vorbit cu omul care le face sa mai puna niste poze nu numai alea pe bej si sunt de la departare nu se vad super, si daca omul nu prea intra pe aici nu stiu ce sa zic ca poate are mult de lucru ce il mai intereseaza de 6 persoane care nu sunt sigure, ca la inceput multi viteji erau ca vor acum nu mai sunt

Link către comentariu

Eu zic ca nu ar avea de ce sa nu fie interesat pt ca totusi,sunt 6 masini(e un group buy ) nu 1 si din astia 6 pot sa mai vina fiecare cu minim o persoana.In 2-3 poze cred ca se poate cuprinde mare parte din tapiterii.Alta posibilitate nu exista decat sa mergem la Piatra Neamt ??????

Link către comentariu

Acum doua seri am vb cu meseriasul la telefon; intr-adevar e ocupat insa mi-a inchis si apoi m-a sunat el, asa ca il intereseaza!

Nu are internet in zona si de aceea nu intra des pe net decat de la o ruda. Mi-a zis ca macar 5 sa fiti clienti si se face! Pentru mine inca nu sunt tipare, dar daca vine la voi face si mie tiparele care cred ca merg si la golf( scaunele polo attractive seamana mult cu golf5 - nu si variantele sport din cate am vazut eu la dealer).

Asa ca puteti sa dati si voi telefon ca doar aveti numerele mai sus date chiar de om, asta daca intr-adevar va doriti huse!

Mie mi-a promis ca vine si cu mostre de stofa si eu o sa fac foto la toate texturile si o sa le pun aici, numai ca venirea lui depinde si de voi, asa ca do it!

Link către comentariu

Eu cu Valix am consultat deja mostrele, ne-am si ales un model cu cod. Deci daca vine din Pt. Neamt eu sunt pregatit cu banii sa-mi puna husele. Dati-mi de stire cand se iveste oportunitatea. Numai in timpul zilei dintr-o zi lucratoare sa nu fie, ca nu am cum sa stau cateva ore cu el. Mai bine in week...dar macar sa vina, aranjam atunci detaliile.

Link către comentariu

Eu din cate am inteles din discutiile cu omul, husele astea nu se pot monta de catre noi, ci trebuie lipite nu stiu pe unde cu nu stiu ce scula. Deci nu cred ca aducerea lor ar fi o solutie.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!