Jump to content

Golf 7 R-line 1.4TSI ACT


The_Ego

Postare recomandată

frumos, tare frumos, partea frontală e foarte reușita in varianta cu xenoane, degeaba zice media ca golfu tot golf si plictisitor si etc. Din fata arata bestial, iar r-line-ul cu drl led cu atât mai mult ! ?

Modificat de laduncaag
Link către comentariu

Il scoate din anonimat, dar la final e tot un golf. Insa asta nu e neaparat ceva rau. 

Am mers azi Sibiu-Brasov- Predeal ( cu pitstop la Vatra Regala) inainte de a intra in aglomeratie pana la Busteni. Per total pana in capitala, 303km in 5:17h, vmedie 57 si consum 5.2%. La drum de cele mai multe ori tin intre 1400-2000rpm, cu mentiunea ca evident treapta a 6a merge mai departe si in depasiri la fel, insa e un stil relaxat, la limita radarului chiar si cu waze activat nu ma grabesc. Fara stres, iar in aglomeratie mare, sa traiasca sistemul de start-stop si trapa pt ca pot opri AC.

Ba chiar Sibiu-Sâmbata de Jos am vazut medie pe 60km de 4.9% cu 66kmh, iar la Codlea am ajuns cu 5.3% si 71kmh.

Am ajuns pe la 8500km, am pus 200ml de ulei inainte de periplu pt ca era aproape de minim.

 

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Confirm :))

Te-am vazut ieri in Busteni, stateai in coloana, eu treceam pe sensul opus si chiar mi-a atras atentia masina dupa care am vazut numarul. E un consum extraordinar de bun avand in vedere aglomeratia, banuiesc ca ai mers zeci de km bara la bara cum se intampla de obicei.

Link către comentariu

Salutari aici, ca nici macar nu te-am observat pe drum. Eram si dupa atatia km de mers ca melcul de la Predeal. 

Sambata am fost pana la Paltinis si am pus masina pe curbe, smiles/galon. O placere de mers. Cred ca daca am dat de cateva ori treapta 3 unde era drept. Ruliu e acolo, sper sa se diminueze cat de cat cu arcurile. La fel si cand vor reveni jantele cu anvelopele aferente de 18".

Momentan ma intereseaza sa vad anvelope pt iarna ce vine. Am vazut o anvelopa despre care nimeni de la noi nu prea vorbeste, noua..Goodyear Ultragrip Performance Gen-1.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Parca ziceai ca nu vrei sa bagi mai mult de 500 lei/buc anvelopa de iarna :P

Asta e clar mai mult, probabil ca te-ai razgandit intre timp, no more Semperit? :)

M-am uitat si eu pe site-ul de unde am comandat Nokian-uri... are aceleasi performante cu WR D3 insa e cu 2 db mai silentioasa :)

Mai scumpa e cu vreo 80 lei/buc.

Ramane sa te hotarasti tu pe ce brand mergi... in general astea premium sunt pe la acelasi nivel... give or take.

Toate bune,

 

 

Link către comentariu

Eu stiu ca sunt in top si ca este o anvelopa foarte buna, parca ar fi cea mai cea anvelopa, toata lumea trebuie sa ia asa ceva :)). Eu cred ca sunt si overhyped. Apoi 550ron pt o anvelopa care nu mai este ultima generatie, este mult. Exista TS860 acum. Oricum orice anvelopa de acolo din top este foarte buna.

Apoi anvelopa de care am zis eu nu e deloc de lepadat http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Goodyear/UltraGrip-Performance-Gen-1.htm . Are B la aderenta si C la consum vs TS860 cu B si E. Ca pret TS860 si UG Perf Gen-1 sunt tot pe acolo.

Ma rog, nu transform acest topic in unul pt anvelope de iarna. O sa zic ce decizie, pana atunci e mai buna discutia asta pe topic dedicat de anvelope.

Link către comentariu

Ts 850 am si eu de doua ierni. Aderenta e impecabila. Singurul minus e zgomotul pronuntat pe asfalt ud. In rest sunt excelente

Link către comentariu

Nu m-a convins cu nimic link-ul dat de tine "Tyre review data from 5 tyre reviews averaging 91% over 9,390 miles driven.", e un model prea nou, dar GY nu prea a mai fost in top la ultimele teste. (auto bild sau ams). Anvelopele nu sunt iPhone, ca sa trebuiasca sa fie ultima generatie sa mearga pe zapada. Si exemplul Michelin Pilot Sport - nu e obligatoriu ca anvelopa mai noua sa fie mai buna.

Legat de clasa B, E sau Z la consum, e praf in ochi. Diferenta e infima. E mult mai importanta franarea pe ud.

Alege ce ti se potriveste si ce intra in buget, nu trebuie sa fie rocket science alegerea unor anvelope.

Modificat de Bebeee
Link către comentariu

In acel link era un tab cu teste

http://www.tyrereviews.co.uk/Article/2015-Auto-Express-Winter-Tyre-Test.htm

http://www.tyrereviews.co.uk/Article/2015-AMS-UHP-Winter-Tyre-Test.htm 

http://www.tyrereviews.co.uk/Article/2015-ACE-17-Inch-Winter-Tyre-Test.htm

 La anvelopele de iarna, mai toti se lauda ca ultimul model e cu x% mai bun ca predecesorul in teste. Plus ca exista TS860 si la sub 550ron.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Nici gand sa fie GY de iarna la nivelul lui Conti T850/860. Anvelope de iarna bune sunt aceste Conti (chiar si mai vechiutele 810 parca), Nokian si mai merg Alpin-urile. In rest eu nu stiu (din experienta si recomandari ale cunoscutilor, nu vorbim de topurile care sunt masluite de multe ori) de altele mai bune. Nu inseamna ca restul sunt proaste, probabil ca multe sunt super ok (eu am avut pe Polo niste petarde din Dedeman si s-au descurcat super ok).

 

Link către comentariu

Imi cer scuze, nu comandam noi pe cheltuiala ta :-)

Pana una alta aproape orice anvelope de iarna noi se comporta bine iarna, mai ales ca nu avem asa ierni extreme..si daca sunt extreme nu mai conteaza ce cauciucuri ai. Eu, in functie de ce am folosit in ultimii 8 ani, strict anvelope noi de iarna, cel mai multumit am fost de Continental, apoi Michelin si Dunlop..

Link către comentariu

Consum de diesel, asa ca avem si km de diesel..facuti in 3 luni jumatate.

Ma gandeam sa fac prima revizie la 10k km. Acum nu stiu daca e vreo problema daca nu o fac la reprezentanta, sa fie o revizie intermediara. Practic eu vreau sa schimb uleiul (o sa il pun pe cel asa zis OEM) + filtrele aferente. 

20160924_140432.jpg

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Eu pe Octavia am fost supermultumit de Contiental TS 83O si 85O... dar la noua masina am zis hai sa incerc o alta marca megalaudata si am trecut la Nokian WR D4 ca ar fi cele mai de cele... sunt destul de bune nu zic, dar ca si allrounder Continentalurile erau mult mai bune...mai ales pe astfalt uscat si umed spre ghetus (unde circuli de fapt 95% iarna daca traiesti la oras) Nokianul da, se comporta foarte bine (nici macar aici nu bate TS 85O) pe zapada afanata dar in rest in toate celelalte situatii un pic mai slab ca si Conti...asa ca mie personal imi pare rau ca am renuntat, dar acum mai raman cu acestea pana ce mai imbatranesc si cu grija mare...

Modificat de Andrei1980
Link către comentariu

Referitor la revizie, nu sunt probleme in ambele cazuri, eu am facut primul schimb de ulei+ filtru la 8000 in reprezentanta(ca sa scap de span).

Link către comentariu

Ieri am fost la PBV si cu update de soft, s-ar fi rezolvat problema cu camera. Pana acum nu a mai facut figuri. 

6qbo75.jpg

Link către comentariu

Era si cazul sa se rezolve, dupa ce am stat 3 luni jumatate cu o camera care mergea intermitent, nu a fost usor. Evident totul e bine cand se si termina cu bine.

 

Link către comentariu

Bine ca ai rezolvat cu camera. Nu stiu cum ai rezistat atat cu ea batandu-ti capul mereu cu porniri/opriri ca sa o faci sa mearga cand parchezi.

Link către comentariu

Nu opream/porneam pt ca nu rezolvam nimic. Era complet aleatorie. Cand plecam din parcare putea sa mearga si cand ajungeam la destinatie putea sa dea eroare, fara sa fie motorul oprit. Daca il opream, ma refer inclusiv incuiat masina se putea reseta si sa mearga sau sa fie tot cu eroare. Asa ca nu am stresat motorul si electronica ca sa tot opresc. M-am acomodat.

Link către comentariu

Pana la urma am mers pe Conti WinterContact TS860 225/45 R17. Am reusit sa scot un pret sub cel pt goodyear. Plus una din motivatii a fost ca s-ar gasi mai usor decat Goodyear UG Perf G1 in caz de ceva fail. Sunt chiar curios de acest pom megalaudat.

DOT iunie 2016 si pt carcotasii pt care tara de fabricatie inseamna fie ca sunt de aur fie rebuturi...sunt fabricate in Slovacia.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Acum 2 ani cand am cumparat TS 850 erau facute in Cehia si erau calitative... SLovacia cam tot pe acolo este... 

Ce sa mai vorbesc eu de Nokian WR D4-le mele - Made in Russia 

Modificat de Andrei1980
Link către comentariu

Lasa ca eu mi-am luat in mai Dunlop RT2 de vara cu DOT 1516, made in Germany, si 3 dintre ele erau ovalizate! Momentan am 2 dintre ele trimise la garantie (doar pentru 2 aveam schimb). Asa ca eu unul nu mai cred in mitul ala cu "made in" deci e bun / prost.

Conti e o alegere excelenta, in ultimii ani au fost mereu in top 3 - de obicei chiar pe primul loc - la anvelope de iarna. Eu am TS850 pe aceleasi dimensiuni si sunt mai silentioase decat Bridgestone S001 de vara care au venit cu masina, iar pe ud nu exista comparatie intre ele, Conti-urile sunt la ani lumina. So enjoy them!

Link către comentariu
  • Rave locked şi unlocked this topic
  • Rave a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!