Jump to content

Noul motor 1.5 TSI

Iulian M
 Share

Postare recomandată

Parere personala: SUV non 4x4 e ca berea fara alcool. Mai bine bei apa.

Altfel, Tiguan 2.0 tsi 4x4 cu DSG e altceva, doar ca, daca vii de pe berlina, nu te impaci  spatiul interior, mai ales din portbagaj.

Modificat de halamadrid
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

ford sierra tdi
14 hours ago, Cristi_V said:

Dar cum explici ca eu am masina din mai 2020 si nu am avut nicio problema cu cutia? Eu am o singura explicatie: cutia nu are nicio problema sau poate doar câteva făcute lunea sau cine știe ce alte cauze.

Cutiile MQ250 si MQ281 sunt ok ca si fiabilitate, el zice doar de partea ca au treptele mult prea lungi si ca daca nu ai macar 2000rpm motorul se simte lesinat rau / ai lag mare daca ii dai talpa (fie ca ai turbo normal sau cu geometrie)

exemplu: cu treapta 3 mergi normal cu 50-60 dar o poti duce pana la 145, treapta 4 mergi cu 70-80 dar se duce pana la 170.

Treptele sunt calculate pentru WLTP/RDE.

Parerea mea e sa iti iei 1.5t daca mergi in oras(depinde si ce oras) si 2.0d daca mergi mai mult prin afara.

Recent am testat 1.5 la urcare pe rampa mai abrupta, daca dezactivezi esp sa stii ca se comporta ok.

Link către comentariu

1.5TSI daca vrei costuri mai mici ( consum, taxe, etc )

2.0TSI daca vrei un MOTOR, dar vine cu costuri aferente mai mari

Link către comentariu

Nu e cine stie ce economie de taxe 

Eu as lua 2.0 

Iar alea nu sunt SUV-uri , Tiguan si Karoq , deci merg si fara 4x4

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   1 membru

• dercos
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!