Jump to content

Noul motor 1.5 TSI

Iulian M
 Share

Postare recomandată

Am scos eu acum câteva săptămâni intervalele service de pe site-ul oficial VW (erWin), actualizate 2025. Din păcate nu pot atașa întreg documentul că este peste 4 MB (dar daca mă ajuta un Admin îl atașez). În continuare doar pt. câteva coduri motor există indicație de schimb curea+role, iar pentru restul o sugestie de verificare la 300 000 km :vaidecapulmeu:

150000595_Capturdeecran2025-10-20193807.thumb.png.5e04b71c8c0111ed383f11a55c9883f2.png

Cât de mult să ne luăm după recomandările VW cred că ne lămurește intervalul pentru filtru de aer :screwy:

Ca.thumb.png.e7012fc1936fb162d27dc9cebc056284.png

Link manuale: https://we.tl/t-zXEfs9vOSY

Modificat de cuibusel
completare
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

14 hours ago, dercos said:

Uzura, ce altceva?

Evident ca in baza uzurii, dar ochiometric nu merge intr'un document oficial de service, deci ar trebui sa fie ceva repere in baza carora se recomanda inlocuirea sau mentinerea in folosire

8 hours ago, halamadrid said:

Cat au cerut, 9.000 lei?

La 1.4tsi CZEA (pe Ateca 2018) am platit ~2600 ron ptr inlocuire pompa apa

Daca si la 1.5tsi e aceeasi arhitectura, manopera ptr pompa de apa e compet separata de cea ptr distributie, deci un 6000 ron nu ar fi deloc surprinzator

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!