Jump to content

Noul motor 1.5 TSI

Iulian M
 Share

Postare recomandată

RO nu mai este pe lista cu conditii grele. 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

@dercos

image.thumb.png.0e6328b709cb2575547c52c9712519a9.png

Tarile cu combustibil care nu respecta EN228 influenteaza intervalele de schimb buji, filtre.

image.thumb.png.d93b477625f9363c8ad270789aa667d3.png

Link către comentariu

România nu mai e pe lista cu mult praf sau combustibil neconform, dar „condiții grele” înseamnă inclusiv condus preponderent urban. 

Link către comentariu

Nu mai e in lista dar e tot acolo. 

Deschide capota !

Eu spal motorul impecabil si dupa 6 luni imi vine rau cand deschid capota .

Link către comentariu

La voi dupa fiecare ploaie masina nu arata ca si cand a fost stropita cu namol ?

Aici in oras ploile curata cat pot si ele aerul de praf si il depun pe unde ajunge , adica peste tot , inclusiv masini 

In fiecare an orasul este din ce in ce mai poluat 

Nu exista ploaie sa nu lase urma pe masina deci nu mai exista absolut deloc aer curat

Nu de masini , nu de industrii locale , etc - ci de miile de lucrari facute non stop si fara cap si fara protectii si fara nicio urma de grija + vantul care zboara tot pamantul si tot praful de acolo 

Acum 40-50 de ani nu exista vant in acest oras , niciodata , din martie pana in octombrie jucam tenis de masa afara la masa de ciment si daca adia vreodata vantul sa devieze mingea era jale

Acum vantul te ia pe sus 24 din 24 

Link către comentariu

ford sierra tdi
On 7/21/2025 at 3:10 PM, Cristi_V said:

S-a mai discutat si in alta parte: uleiul se schimba la maxim 2 ani sau la maxim 30000 de km. Cuvantul maxim este foarte important. Sistemul iti arata separat de intervalul de service cand trebuie sa schimbi uleiul in functie de conditiile de functionare. 

ecu de la motorul de 1.5 stie sa calculeze uzura uleiului (in km), care nu neaparat corespunde cu kilometrajul real :)

image.thumb.png.9d73334356c348444f6555d7f0787bec.png

Link către comentariu

Interesant, ca eu am urmarit treaba asta la 2-3 schimburi si in cazul meu pe Seat cod DPBA numarul de kilometrii scazuti era exact numarul de kilometrii parcursi indiferent de regimul de functionare.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   1 membru

• Cristi_V
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!