Jump to content

Discuri frana si placute - inlocuire

lucianD
 Share

Postare recomandată

Pentru WVWZZZ1JZXB010362 ce placute ar trebui sa comand pe discuri fata? cu senzor sau fara? Nu stiu ce sistem de franare este si o recomandare este binevenita. Multumesc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

marius1982.11

apkah, 256mm fata, 230mm spate.

Link către comentariu

@b4dy,1J0 698 151 J ,nu ai senzor,Ate,Trw,Brembo,Textar.

Link către comentariu

Pentru masina din semnatura, WVWZZZ1JZ3W327870 ce discuri+placute imi recomandati ?, sa fie OK raportul pret/calitate. Trebuie sa schimb si fata si spate. Pana in 16 trebuie sa fac si ITP-ul.

Merci anticipat !

Link către comentariu

Merci mult Gabi. Ma uitam acum pe autokarma dar si-au schimbat astia site-ul si nu mai stiu exact cum sunt date preturile. Adica set placute frana inseamna pentru o roata ?, la fel si la discuri ?, deci trebuie sa comand 4 seturi de placute si 4 discuri ? Poti sa-mi dai te rog si niste preturi ca sa imi dau seama daca sunt pentru o singura roata sau nu....

Link către comentariu

eu stiu ca daca se zice "1 set placute fata" inseamna 4 placute de frana, cate 2 pe roata :D

Link către comentariu

Pai si doua pe roata inseamna un set :). O sa-i sun maine sa-i intreb... daca sunt pentru o roata ma duc toate pana in 1000 lei :banghead:

LE: desi... dupa preturi inclin sa-ti dau dreptate, pentru ca altfel ar fi mai scumpe decat discurile...

LE 2: Merci soila, m-am lamurit atunci.           

Modificat de MariusAP
Link către comentariu

eu am cumparat TRW pentru T5, si numai cate 4 vin la cutie :)

in jur de 700 lei ar trebui sa fie (4 discuri si 8 placute).. brembo sau pagid

Modificat de alios
Link către comentariu

Pentru masina din semnatura WVWZZZ1JZ3W171836,as dori informatii despre discuri si placute fata-spate si ceva dimensiuni daca se poate(diametru,grosime).Multumesc anticipat!

Link către comentariu

Disc fata 1J0 615 301 D (256 mm),placute fata 1J0 698 151 G ,disc spate 1J0 615 601 N (230mm),placute spate 1J0 698 451 P ....mai departe te descurci...e simplu.

Link către comentariu

@GABIVVX,m-ai luminat pe deplin cu discurile si placutele. Acum as vrea sa aleg dintre TRW,BOSCH ori Brembo. O parere va rog,multumesc mult.

Link către comentariu

Bosch ies din discutie,sunt scumpicele si inferioare calitativ ..pt ca bosch nu produce discuri/placute...doar sunt ambalate de ei.

Vezi diferenta de pret TRW/BREMBO si iti iei ce este mai avantajos financiar.

Un mare + pt Brembo din partea mea,nu am avut niciodata probleme cu ele..din sute de pachete date,si de cand am Brembo pe masina...nici macar un fas sau huruiala sau scartiala nu am avut,comparativ cu TRW care faceau ca trenul in gara la sosire.

Link către comentariu

dar de ate ce parere aveti?

Link către comentariu

Premium,dar depinde de bugetul fiecaruia ce vrea sa achizitioneze.

Ate,Brembo,Textar,Trw,Pagid,Jurid....sunt marci premium.

Link către comentariu

Eu recomand ATE si placute si discuri ( ATE Power Disk) . Bosch-urile au scartait de noi si tot asa am mers cu ele pana sau tocit.

Link către comentariu

Sambata am pus rotile de vara, si daca tot le-am dat jos m-am uitat si la placute si discuri, stiam ca le schimbasem de multa vreme si mai stiam ca pe fata am pus la vremea respectiva placute fara senzor (asa le-am comandat atunci, nu stiam ca trebuie cu senzor). Auzeam eu in ultimele zile un fel de zgomot ciudat la roata din dreapta. S-a adeverit cand am verificat, placuta de pe interior... nu mai era, si discul avea un sant de toata frumusetea in el. Deci, discuri noi pe fata, pe spate... nu stiu inca. Cat trebuie sa aiba grosimea minima discurile de pe spate, dar cele de pe fata ?

Link către comentariu

Mi-am comandat TRW (discuri + placute, fata + spate) la 500 RON toate. Eu zic ca pretul e foarte bun.

Modificat de MariusAP
Link către comentariu

Eu recomand ATE si placute si discuri ( ATE Power Disk) . Bosch-urile au scartait de noi si tot asa am mers cu ele pana sau tocit.

Si eu recomand ATE din experienta.

Grosimea sub care nu e bine sa ajungi = 5-6 mm.

Daca auzi fier pe fier e clar...:)

Link către comentariu

Astazi mi-am comandat un set de discuri de frana pe fata Zimmerman si placute LPR.Ce parere aveti,e buna combinatia?

Link către comentariu

marius1982.11

Marius: 7 mm minim pe spate, 19mm fata.

Asta vezi si in catalogul online de la ATE, dar si inscriptionat pe discurile OEM.

Modificat de marius1982.11
Link către comentariu

Mi-am comandat TRW (discuri + placute, fata + spate) la 500 RON toate. Eu zic ca pretul e foarte bun.

Le-ai luat de pe net? E foarte bun pretul.

Link către comentariu

Marius: 7 mm minim pe spate, 19mm fata.

Atat au de noi amice !

Link către comentariu

Tu faci confuzie de noi au 9 respectiv 22 mm.

Link către comentariu

Le-ai luat de pe net? E foarte bun pretul.

Nu, le-am luat de la un magazin din oras. Azi mi-am schimbat (doar placutele fata si spate) mi s-a spus ca discurile mai merg fara probleme. Pe spate aveau 8, pe fata nu mai stiu. Doar ca... un prieten m-a pus pe ganduri, mi-a zis ca el a avut si cam scartie si ca placutele sunt foarte dure si uzeaza prematur discurile ... Cei care au TRW, ati avut problema asta cu ele ?

Modificat de MariusAP
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!