Jump to content

Golf 6 - Probleme EGR

StefanSSD
 Share

Postare recomandată

unde as putea sa vad ce serie are EGR? unde e pozitionat? in dreapta motorului cum ma uit la el? oricum la 180.000 nu prea am ce sa ii reprosez....

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

n ai ce sa i reprosezi ce i drept ,te va scutura el de vreo 1700 lei din ce am mai citit pe aici.

si chiar daca am avut norocul la mine sa nu fie modelul cu racitor ,am citit cu nesat tot topicul,se pare ca nu exista cineva sa scape ,mai devreme sau mai tarziu.

e prin spatele motorului ,pe sub turbina ,ceva de genu,nu cred ca ai cum sa i vezi seria.

cand mi a cazut al meu ( e in fata motor face corp comun cu galeria) mecanicul si alta persoana aproape ca m au convins 100% ca am modelul cu racitor.

si da i si cauta si bate net ul , ei bine am gasit modelul cu racitor la 900 lei la o firma din BH,dacă vă ajută cu ceva,cu factura si garanție ,nou si original,imi ziceau ei.

ca sa aflu ca sunt cu adevarat noi si originale vw dar reconditionate la uzina  vw din HU (gyor) parca ,care produce si Audi A3.

am un amic care acum un an jumate a lasat 27 mil pe egr ul asta buclucaş la reprezentanță skoda.

totusi,n ai pus un tester pe ea ?

Modificat de vik71
Link către comentariu

a adus un coleg azi la munca un tester dar nu mi-a gasit nici-o eroare. mi-a zis si ca as avea egr in fata motorului si ca e fara racitor. valeo. o sa fac o poza sa-mi confirme cineva ca asa e. Colegul a avut pana anul trecut un passat b6 , 2.0 110cp si nu stiu daca se pricepe asa bine si la motoarele de 1.6.

Filtru de particule avea incarcare de 10g si ultma regenerare fusese facuta acum 260km. am facut calculul 160 km azi si 100 duminica de cand s-a stins martorul si am impresia ca atunci cand clipea martorul se facea regenerarea DPF-ului.

Link către comentariu

respectiv valeo 587904 ,poate ai noroc,vreo 550 lei nou si original,trebuie facuta adaptare sau poate e agitatie degeaba

Link către comentariu

mea culpa ,valeo 700424 ,pe ala de carburant pusesem eu ochii :)

l am schimbat acu 2 saptamani la mine si dupa doua zile s a dus si galeria ,distractie

Modificat de vik71
Link către comentariu

valeo 587904 imi apare ca filtru comb. poate am si mai mare noroc sa nu fie EGR :D

Link către comentariu

Chiar acum, gicanu a scris:

august 2013

e clar unde este :)! dar daca nu ti am mai dat nici o eroare e de bine 

Link către comentariu

Daca e din 2013 egr ul  este dedesupt..

Nici o sansa sa ai vezi seria..si e cu tot cu racitor de gaze..asta inseamna ca tre schimbat tot..

Inca ceva..cand face regenerarea nu exista nici un martor..doar cand stai cu ea pe loc relantii turatia sta la 1000rpm

Acesta este egr.ul cu tot cu racitor 

images.jpg

Modificat de MariusPD
Link către comentariu

incer sa pun o poza dar nu reusesc. imi da eroare la incarcare. 

'There was a problem uploading the file.'

Link către comentariu

Nu ai cum sa faci poza daca e acest egr care am postat eu..si inclin 99%sa cred ca asta este

Link către comentariu

1 hour ago, Al Bundy said:

DA, exista. primele modele.

Oare nu se poate face retrofit la cele simple? =))

Link către comentariu

am o piesa in dreapta jojei care seamana a egr. e argintie si cu un capac negru pe care scrie valeo si are o mufa in lateral

Link către comentariu

aia e clapeta de admisie... deasupra ei pleaca spre spatele motorului o teava de inox... aia duce  la EGR

Modificat de andrei_221
Link către comentariu

cu o simpla cerere de piese la un magazin,dupa seria şasiu şi in 10 min îți spunea de care ai ,dar eu zic să nu te mai amăgeşti :) îți doresc 0 erori in continuare 

Link către comentariu

EGR e cu tot cu racitor la 1.6 TDI model 2013. cod  03L131512DQ

Link către comentariu

Dupa ce se schimba valva EGR cu unul nou trebuie setat/adaptat din vcds ceva?Multumesc.

Link către comentariu

Nu stiu sa iti spun eu exact..poate stiu alti colegi sa iti spuna.mie mi.au facut cei de la reprezentanta VW ca acolo am schimbat egr.ul

Bafta

Link către comentariu

• loghy locked şi pinned this topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!