Jump to content

Golf 6/Jetta - Faruri si stopuri aftermarket

golfmk6
 Share

Postare recomandată

post-3263-0-53905000-1357766721_thumb.jp

Dar degeaba dau sa platesc, nu ma trimite de aici, scrie doar ce-i incercuit jos cu rosu si atat

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

trebuie selectata o optiune dintre alea in dreptunghiuri gri. si, intradevar, pretul sare destul de mult. am insistat in prostia mea :D. oricum, cred ca mi-o ia razna iPad-ul, abia acum am citit unele posturi care trebuiau sa-mi apara mai devreme + alte probleme, atat HW, cat si SW, probleme care ma pun in dificultate la navigate.

deci, mea culpa, nu e ca mine :).

Link către comentariu

Vezi acolo unde scrie Color Specifications, trebuie selectata o versiune, asta schimba pretul la 200 de dolari. abia apoi te lasa.

Link către comentariu

Deci exact ce spuneam mai devreme... era putin probabil sa fie doar 60 de dolari bucata

Link către comentariu

concluzia colegului care are farurile si stop urile dectane..sau made in China, ce or fi...

"salut, cu intarziere iti rasp la mail, acelea sunt,ca ale mele, prima oara am circulat o pereioada fara xenon,doar cu h7, nu vedeam nimic pe timp de noapte din cauza lupei,apoi miam cumparat h7 mai albastre puternice, dar nicio schimbare noapte nu vezi nimik,am prins un drum de germania,si am fost foarte stresat doar faza lunga ma ajutat cat de cat,apoi mai era o problema( batea inspre dreapta amandoua, foarte strerssant cand treci pe langa balostrada sau obstacole ocolitoare)

cand mam intors am fugit direct la un tuning point sa-mi comand xenon,(400 euro) RACING se cheama, dar imi dadeau eroare noaptea,asa ca mam dus la ei sa-mi puna altele fara eroare,ei au descoperit ca farul dreapta ramane mereu pe faza lunga deaia e eroarea , lau dat jos au modificat peacol nus ce fire si mergea ,a 2 zi am plecat in romania,si pe drum pe la szeged am observat ca numi revin pe faza scurta la flashuri, si 2 sapt cat am stat in romania aceeasi problema, daca fac flash raman pe lunga,trebuie sa fac de mai multe ori 5/7 ori sasi revina la normal, ori samane doar stangul pe lunga, ori ramane dreptul ori amandoua si tot asa ,nervi peste nervi.

acum sunt venit de 4 zile ,si inca nam avut timp sa ma duc la ei va trebui sa merg si sa vad ori mi le pun pe cele originale inapoi ori poate se pot repara astea, desi ei miau zis ca mar sfatui sa le pun pe cele originale,ca cu astea aftermarket intampina numai probleme ,si din acest motiv nici ei nu mai lucreaza cu faruri aftermartket doar originale.

in concluzie sunt foarte dezamagit,ca design sunt ok ,miau placut ledurile frumos, dar problemele care leam intampinat mau facut sa cred ca nu a meritat, mai bine imi luam cele de la oem 1100, astea mau ajuns 700 (xenon-transport-produs) la care se adauga nervi timp pierdut prin service si alti bani pe reparati,

acum nu stiu poate am avut eu ghinion,tiind sa cred asta

in schimb de stopuri sunt fooarrte multumit,chiar isi merita bani mai mult decat farurile ,si sunt mult mai admirate decat farurile."

Link către comentariu

Bine ca tie ti-a raspuns, aici vad ca nu a postat nimic... Sincer aveam si eu un dubiu dpdv al lamelei de faza scurta/lunga, dar parca nici chiar asa... in concluzie, mai bine raman cu ale mele, de bine de rau sunt functionale ;)

Link către comentariu

Eu zic ca le poate schimba pe garantie linistit. Am auzit lucruri nasoale despre Dectane dar nici chiar asa...

Link către comentariu

nu cred... modelul ala nu l-am mai vazut in alta parte, fabricat de alt producator

Link către comentariu

Intrebare: exista faruri cu led fara xenon care sa imite farurile OEM? Xenonul nu m-ar interesa foarte mult, pentru ca circul mai mult ziua, dar led-urile alea pentru timp de zi imi plac foarte mult.

Link către comentariu

Nu.

Exista niste replici chinezesti pe care poti sa pui becuri H7 cu halogen, dar ar ajunge pe la 3 - 3.500 de lei in Romania, pret foarte apropiat de cel al farurilor OEM, asa ca nu stiu daca merita sau nu.

Link către comentariu

nu e sigla acolo...? FK Automotive... cred ca sunt aceleasi cu cele de la Dectane

Link către comentariu

Ma gandeam sa nu fie ceva chinezarii. Astea de la Fk le gasisem pe un forum din DE tradus cu Google si n-am inteles mare lucru fiindca vorbeau si de unele Depo, despre care acum am aflat ca sunt made in Taiwan.

Iar cele de la Dectane mie mi se par cam departe de OEM look fata de Fk ce am gasit mai devreme.

Modificat de Blackoberst
Link către comentariu

Ma refeream la faruri, nu la stopuri- stopurile originale le am, cumparate de noi.

Link către comentariu

Hai ca ne potrivim perfect ;) Eu am vazut "stopuri", iar tu nu ai specificat despre ce faruri vorbesti ;)

Link către comentariu

Pentru mine sunt o varianta buna avand in vedere ca am masina fabricata in 2009,stopurile OEM Led au nevoie (in cazul meu) si de alt BCM.

Link către comentariu

Atunci ia-le! Sa ne spui si noua cum arata pe masina dupa. :)

Link către comentariu

Ma mananca destul de tare sa iau un set dar sunt nehotarat intre OEM si asta de la Dectane. Masina mea e din 01.2010 deci merg si cele OEM.

Cele OEM trebuie codate din cate am citit dar pe byte 18 (unde nu e bine de umblat din ce zicea AlBundy pe aici), astea AM fiind plug&play. Exista vreun risc de a da ceva peste cap la instalatia electrica cu stopuri Dectane (sunt cu rezistente in interior ca sa nu dea eroare parca) ?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!