Jump to content

Alegere anvelope de vara 2015

The_Ego
 Share

Modelul anvelopei alese și motivul principal  

186 voturi

1. 1. Ce marca È?i model ati ales sau veti alege?

• Michelin Pilot Sport 3
    • Goodyear Asymmetric 2
    • Dunlop Sport Maxx RT
    • Continental Sport Contact 5
    • Nokian zLine
    • Pirelli P Zero
    • Pirelli Cinturato P7
    • Michelin Energy Saver
    • Continental Premium Contact
    • Goodyear Efficient Grip Performance
  2. 2. Care a fost cel mai important criteriu in alegerea facuta?

• Pret
    • Performanta
    • Clasa de eficienta a consumului de combustibil
    • Raportul cel mai bun intre cele de mai sus
    • Longevitate

Postare recomandată

In ziua cind mi-am luat eu anvelopele venise un individ cu o Alfa Romeo Giulieta QW care isi luase vrestein ultrac vorti 225/40/ZR/18.Masina era adusa recent din DE si in Ungaria pe autostrada la 170km/h i s-a taiat anvelopa pe lateral,un pirelli p rosso.Peretii la vredestein erau extrem de rigizi aproape ca la runflat.http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Vredestein/Ultrac-Vorti.htmuite aici review despre ele

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am schimbat vechile Bridgeston Turanza cu Goodyear Efficientgrip Performance fabricate in Germania.Cele vechi au tinut vreo 5 ani si aprox.60k si mai mergeau să trag de ele si vara asta, dar am zis să le schimb...Cele noi le-am testat pe ploaie si se comportă ireprosabil, in privinta consumului nu mă pot pronunta încă, le am doar de o săptămână. Alegerea a fost determinată de eficienta lor in frânare pe ud si datorită categoriei de anvelopa premium.

Modificat de mishulake
Link către comentariu

@torentmonkey Am eu Vredestein Ultrac Sessanta XL 225/45/ ZR17 ... am mai scris despre ele ... foarte ok in toate privintele ... Le recomand

Link către comentariu

Au inclus in test uniroyal rainsport 2 si defapt in 2014 au scos rainsport 3, care pun pariu ca se claseza in top 5.

Link către comentariu

Cred ca in Poll ar trebui trecute si Vredestein,cel putin Ultrac Vorti mi se par peste GY Asy2 si Dunlop  Blue response/ Fast response

Link către comentariu

Te-ai uitat la dimensiunea R16, la R17 sunt pe locul 5 Vredestein.

Link către comentariu

Eu ma refeream la POLL ,nu la Top ADAC.

Link către comentariu

Nu gasesc GY Assym 2 225/45 R18 95Y XL. :tuktuk:

La autobon, cei laudati, au pe site 50 buc. La telefon: e o greseala pe site ... dar va putem oferi ...

Link către comentariu

Din pacate ei nu au nimic pe stoc,aduc numai la comanda.3-5 zile

Link către comentariu

Mai sunt vreo 4 optiuni unde poti intreba: http://goo.gl/bm1Dz5 . Sper sa nu fie considerata reclama.

Modificat de rufus15
Link către comentariu

@rayn din pacate nici la comanda nu imi pot aduce. M-au pus pe o lista de asteptare.

@rufus15 nu merge link-ul.

Ce mi se pare aiurea: citesti review-uri, pareri, cauti site-uri ... si cand e sa cumperi modelul ales ... nu-l gasesti. :D

Modificat de madhorsefuzzy
Link către comentariu

Link către comentariu

@rayn la banii de Vredestein vorti cumperi Continental Sport Contact 5 care este o  anvelopa mai buna

Modificat de GTD
Link către comentariu

Compari mere cu pere, in primul rind Vredestein sint ZR/XL pe cind Continental /GY sint cel mult FP adica cu protectie janta.Pe toate site-urile scria ca sint XL (Conti/Dunlop/GY) si cind am fost sa le vad aveau doar protectie janta.Pina la urma fiecare isi alege ce vrea.

Link către comentariu

Exista gy assym XL. Eu asa am luat si scrie pe ele clar extra load. Atat de 17, cat si de 18.

Ca ele au talonul ceva mai moale e alta discutie, dar sunt xl.

Link către comentariu

Am sunat la magazinele online si intr-un final am deslusit misterul: intreg lotul de GY Asymm 2 225/45 R18 95Y XL e blocat in depozitul Goodyear din RO (o fi si la nivel de Europa de nu gasesc nici in UK?).

Mi-a zis sa sun saptamana viitoare daca le vad dinou la ei pe site sa imi zica daca s-a rezolvat situatia. E vorba de anvelope-anvelomag.ro. Le zic numele pentru ca sunt singurii care au reusit sa-mi spuna informatia corecta.

Deci eu am de asteptat. Probabil ca o sa pun dinou Dunlop-urile Sp Sport 01 pe masina.

Link către comentariu

235/45/17 94Y - GY Asymm 2 - presiune 2.5

Le-am montat azi, par ok la prima vedere. Sper sa nu am surprize :)

post-10867-0-10189600-1429123457_thumb.j

post-10867-0-59585500-1429123462_thumb.j

post-10867-0-00054100-1429123467_thumb.j

Link către comentariu

ce sa aleg intre michelin primacy3 made in rusia, dunlop bluerespond made in germania, conti premium contact 5 made in franta(toate au dot la sfarsit de an 2014)?

dimensiunea 205/55/16. Ma intereseaza sa fie comfortabile si sa reziste in timp. eu fac aprox 15000/an si vechile hankook ventus prime din 2009 mai aveau carne pe ele dar au aparut crapaturi pe lungul santului de rulare si nu cred ca mai este safe sa le port.

Link către comentariu

Eu  as alege Dunlop BluResponse din urmatoarele motive:

-aderenta pe carosabil umed: A

-eficienta consum: B

-zgomot: 68 dB.

Celelalte doua stau mai slab la toate capitolele, eu am optat pentru masina de firma (Caddy) pentru Dunlop si dupa aproximativ 1500 km ma declar multumit pe deplin.

Link către comentariu

dupa ADAC Michelin-ul e mai bun

post-34129-0-85669800-1429207466_thumb.j

post-34129-0-25326100-1429207647_thumb.j

post-34129-0-69356200-1429207921_thumb.j

post-34129-0-07040700-1429208002_thumb.j

post-34129-0-11236400-1429208109_thumb.j

Modificat de GTD
Link către comentariu

Mersi de pareri. Am ales pana la urma michelin primacy3 dupa ce am citit mai multe reviewuri bune despre ele pe diferite siteuri.Au venit cu dot1015, ramane de vazut cum se vor comporta. Nu le pot vota ca nu apar in poll.

cateva poze

post-77337-0-58585600-1429289893_thumb.j

post-77337-0-97701200-1429289905_thumb.j

post-77337-0-10468500-1429289922_thumb.j

Link către comentariu

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!