Jump to content

Retrofit Volan/calculator coloana volan

ggixx
 Share

Postare recomandată

Trebuie modificat cablajul de airbag?

Multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Puteti sa i-mi spuneti ce anume trebuie modificat?

Multumesc

Link către comentariu

• 4 months later...

Salutare, 

Pentru acest tip de ceasuri de O2 facelift 2010 1.6 TDI manuala și acest calculator de coloană, credeți ca pot monta un volan cu comenzi? Este OK dacă iau cablajul cu codul 3T0971584 și calculatorul de coloană 1K0953549CD, codul calculatorului meu de coloană apare în lista de la ros-tech ca și TBD  ( to be determined) ceasurile sunt simple nu am nici măcar butoane pe maneta de la ștergător, pot seta doar ora și vizualiza intervalul de service cu butonul de trip. Mulțumesc!

IMG_5613.jpeg

IMG_5614.jpeg

IMG_5615.jpeg

Link către comentariu

tu ce calc de coloana ai acum ?

Link către comentariu

După montare volanului și codare ( sau nu e cazul să codez ?) este posibil să îmi apară și alte informații pe bc având în vedere ca este vorba despre un bc simplu? Mi se pare ciudat să nu am nici măcar calculator de bord, în mijloc îmi arată doar temperatura exterioară, totuși este un bord de facelift nu trebuia să fie cu mai multe funcții sau nu contează asta. Va multumesc pentru răspunsuri!

Modificat de fanatykul
Link către comentariu

Trebuie codat. Nu apar functii noi. Ce vei face cu comenzile? Neavand BC...

Link către comentariu

1 hour ago, fanatykul said:

După montare volanului și codare ( sau nu e cazul să codez ?) este posibil să îmi apară și alte informații pe bc având în vedere ca este vorba despre un bc simplu? Mi se pare ciudat să nu am nici măcar calculator de bord, în mijloc îmi arată doar temperatura exterioară, totuși este un bord de facelift nu trebuia să fie cu mai multe funcții sau nu contează asta. Va multumesc pentru răspunsuri!

trebuie codat, Si posibil sa ai si BC doar sa nu fie activat in ceasuri.

Link către comentariu

Volanul original este din spuma din aia ieftină și arată foarte rău, scopul nu a fost neapărat de retrofit, am vrut doar să arate mai ok și dacă tot am găsit un volan de piele cu comenzi am zis să fac și comenzile funcționale, pe viitor intenționez să montez și o navigație android, deci cel mai probabil o să  pot folosi comenzile pentru navigație, măcar o parte din ele.🙂 Vă mulțumesc pentru ajutor, revin cu feedback după ce finalizez tot.

Link către comentariu

Va salut băieți am achiziționat de curând un volan de O3 cu comenzi multifuncțional să-l pun pe skoda mea O2 nfl vrs din 2007 masina nu a venit cu volan cu comenzi spira în schimb e cea type 2 cu C după cod calculatorul de coloana este cel 1K0-953-549-BN e ok dacă cumpăr unul cu 1K0-953-549-BG? Și de ce as mai avea nevoie ca să funcționeze doar pe partea de sunet și iluminatul pentru partea dreapta a volanului am înțeles ca trebuie schimbat și ceasurile plus alte chestii, dar pe mine ma interesează sa funcționeze doar ce tine de sunet și iluminat momentan, volanul e complet cu airbag și cablaje.

Link către comentariu

Nu va functiona volanul de O3 pe O2FL. Doar inlocuind butoanele cu unele ptr platforma PQ.

Link către comentariu

Și calculator de coloana 1k0...CH sau altul sa suporte Lin 2.0, nu ce ai ales tu, care este pt modelul vechi de volan

Link către comentariu

Adică ar trebui sa caut alt cod de calculator CJ sau CK, ca uitându-mă pe ross-tech și astea sunt cu LIN 1.3, 2.0.

Modificat de Bebeee
Fara quote la postul anterior!
Link către comentariu

Da, trebuie sa cauți un calc de coloana compatibil,  cu G85 și LIN 2.0

Link către comentariu

Si nu uita de butoane. Cele de O3 nu vor merge cu niciun Lin2.

Link către comentariu

Da din ce am înțeles citind de aici ca trebuie cu terminația F sa fie, o sa caut și butoane din ce am cautat pe google sunt cam greuț de găsit, dar deocamdată strâng piesele ca vreau să-mi schimb și ceasurile cu unele de pe FL.

Modificat de Bebeee
Fara Quote la postul anterior!
Link către comentariu

Sunt mai multe terminatii care merg, nu doar F.

Link către comentariu

Daca vrei Îmi poti spune si celelalte terminați?

Modificat de Bebeee
Fara Quote la postul anterior!
Link către comentariu

Măi în urmă cu câteva pagini nu le-ai găsit ? 

Link către comentariu

@Mihai94TDI NU mai folosi functia QUOTE la postul anterior. Intai citesti, cauti si daca nu gasesti, revi cu intrebari. Iti recomand sa recitesti regulamentul forumului, Guidelines.  

Link către comentariu

Deci sa înțeleg ca merg si codurile 5E0919719C/D/E/F/G la octavia 2 fara probleme?

Modificat de Mihai94TDI
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!