Jump to content

Vw Golf IV Variant + DSG

Emy D

Postare recomandată

la vag ceasul arata fix 90 pebtru orice temperaturi intre 75 si 110 grade.

Link către comentariu
marius1982.11

N-ai vazut ce ceasuri fancy avem unii.😏

145 la ulei mi se pare mult, wow

Link către comentariu

Marius, tu pana la urma ce mașina/mașini ai? Le ai pe cele de la semnătura? Am încercat să-mi dau seama așa fugitiv dar nu am reușit. Merci pt lămurire.

Link către comentariu
marius1982.11

Pana la urma de ce trebuie lamurit?😃

Link către comentariu

Mi s-a parut interesanta semnatura ta dar daca e asa mare secret atunci asta e, raman nelamurit.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

La multi aaaani! Din pacate, am pierdut poza cu 400 000 km in bord dar am prins una cat de cat interesanta: 400200 :))

image.thumb.png.d3548ff291e79d3b4532ae665c5b904a.png

Urmeaza (din nou) uleiul la DSG + filtru, garnitura si buson. Sa vad cand am timp sa fac si asta. :)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Si... in weekend am facut schimbul de ulei la DSG, conform procedurii. Am fost dupaia in teste, totul ok. Schimba mai frumos cutia acum :)

trebuie sa ma apuc de studiat trecerea la EDC16 ca sa avem Torque based ECU. Iar cu ocazia aia  cred ca si pun ambreiaje noi in DSG. 

corelarea pinilor de la EDC15 la 16 e usoara, e ok. O sa mut firele in mufa de EDC16 si e ok. Desi, as fi vrut sa gasesc un adaptor de la mufele de ed15 la cea de EDC16... dar nu gasesc. Mai important e sa testez cum lucreaza ceasurile astea cu EDC16. raman martori aprinsi? probleme? etc? 

We shall see...

si 2. A sosit materialul de plafon. Nu e alcantara ca nu-mi place, dar e asa de fina tesatura ca aproape e alcantara... mnoh... 😐 Aia e. punem pe asta. Dar sa vina adezivul... 

Link către comentariu
10 minute în urmă, Emy D a scris:

cred ca si pun ambreiaje noi in DSG. 

hmm, de ce ? ai vreun simptom ? 🤔

Link către comentariu

Alcantara adevarata patentata nu stiu de unde procuri, banueisc ca ai luat de la malex sau similar. Eu de aia am pus pe golf, acum o luna am retapitat stalpii si capacaul de la trapa cu varinta cu burete subtire ce nu era acum ceva ani sa fie mai aproape de realitate si nu asa butucanosi. Pe stalpi original nu e burete deloc. Detalii neinteresnate,mofturi.

Modificat de marius1982.11
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   4 membri

• cristi511
    • pronet
    • marius1982.11
    • acidone77
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!