Jump to content

VW Golf5 GTI

SpeedeR

Postare recomandată

asta probabil ca insistasem eu sa imi trimita aia et 35 pe spate ca se vede mult mai bine si nu atinge cum ar fi dat prima impresie...dar eu am suspensie si asta e motivul pt care nu atingeau tot timpul :D

ontopic..o poza :lol:

61bcec48.jpg

Link către comentariu
  • 1 month later...
  • Replies 294
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• SpeedeR

105

• Bogdan_wrc

11

• ryco78

10

• Shtrumf2k

9

Top Posters In This Topic

Posted Images

timpul pentru un mic update..

acum doua saptamani am observat eu ca aveam pcv'ul stricat ;) si cred ca e asa din februarie cel putin dupa uleiul curs un pic pe la bov si pe capacul de la ulei :Driver: intre timp am comandat ultima versiune , varianta G care sper sa tina mai bine acum ca e si dopata un picut

si in sfarsit am bagat masina in service, pentru bibileala la vopsea, micile zgarieturi de pe ea,umflat aripile un pic, dupa urmeaza un polish si o curatare a interiorului dar mai intai sa se termine la caroserie treaba

sper ca dupa sa ii montez si niste ceasuri + un mp3 sau o navigatie oem... am si o intrebare pentru cei cu navi...se aude mult mai ok decat rcd300 nu? citeste dvd sau doar cd ca nu mai tin minte :)

de abia am duso vineri la service si deja imi e dor de ea ;)

post-2133-1187589226_thumb.jpg

Link către comentariu

Nu citeste DVD asa k no movie!Ochisorii la sosea! :Driver: Si se aude mai bine daca ai difuzoarele din sound sistem-ul de 250w.In Octavia cu navi si sound sistem se aude chiar bine si tare.

Poate ajungi si tu pana la urma la Balea macar acum in vacanta.Mai ales ca o sa dai mai usor din aripi ca o sa le ai mai mari ;)

Link către comentariu

ar fi ceva...dar nu stiu pe unde :Driver: pe la vidraru sunt mii de gropi, pe la bv-sibiu cica se lucreaza si e nasol...p unde zici tu? :P

eeeeeh, nu era vorba de muvi ci de muzica ;) da stiu,sufar de la cele ~12trackuri/cd de acum ;) ma gandeam sa schimb si boxele, dar nu stiu inca...imi e frica de greierasii ce ar aparea dupa operatia asta :D

tu nu ai sau avut probleme cu pcv valve? ca si la mine, sa stricat cand era stock in toate ;)

Link către comentariu

Mai,pana acum nu.Cum face cand se strica PCV-ul?Nu mai are boost cum trebuie?

Cat despre Balea,vii pe Valea Oltului,nu te duci pe Ploiesti si vii pana aproape de Sibiu unde te astept eu la intersectia cu drumul de Brasov si mai mergem 30 km pana la drumul spre Balea ca sa nu rupi Otingaru si nici Bilshtainu :offtopic: Daca vrei...

Nu te-am mai deranjat in timpul scolii ca stiu cat de mult timp iti ocupa scoala :lol:

Modificat de SB_20_WOB
Link către comentariu

da,nasol rau cu scoala aia...fix tot timpul mil mananca :rolleyes:

sa inteleg ca trebuie sa o iau pe valcea nu? :beer:

sa scot si eu masina si vorbim... btw, cum sa simtit noise pipe'ul de a3 la tine? :)

Link către comentariu

Tocmai,A3 nu are noise pipe.Eu am inca noise-pipe-ul insa am facut odata proba fara,am obturat doar ramificatia si sa stii ca se simte.Scade putin lag-ul si o ia mai bine cand e mica turatia.

Si da,o iei pe la Valcea.

Link către comentariu

PCV stricat se manifesta prin pierdere de boost de 1-3 PSI. Ce vezi tu in jurul capacului de la ulei nu este neaparat indiciu cum ca a crapat PCV. Daca crapa sigur simti ca ai pierdut ceva putere. Si eu am ulei acolo si vapori pe furtunul pe care am pus si valva ajutatoare unisens si n-am nici o problema !

Link către comentariu

my bad...noise pipe removal de la a3 era corect :rolleyes: nu de alta, dar miam comandat si eu odata cu pcv'ul nou si sunt curios de urmari de la cineva care are :P vedem cu excursia, mai intai sa termin masina

fusco...si mult ulei pe la spacerul forge...cica si asta e indiciu... + ca nu prea mii se mai parea ca trage asa bine, asta cel putin pana o puneam in paralel cu alte masini si imi dadeam seama, dar nu strica sa fie un update la pcv si la bov :) sper sa imi iau ceasuri sa stiu de acum ce boost am ca sa nu mai fie numai pe ghicite :( valva asta de unde ai luato?

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

evacuarea e pe masina acum si pot spune ca se simte chiar bine la cum trage..inca nu am avut cand sa fac un filmulet cu sunetul ei.... si tot atunci, am montat si noul dv de la forge :banghead:

SV501416.jpg

si o mica modificare la interior...tocmai buna pt iarna/toamna

SV501454-1.jpg

SV501452-1.jpg

diferenta:

inainte:

SV501171.jpg

dupa:

SV501441.jpg

Link către comentariu

Te urasc pentru covorase! :lol: Cat?De unde? :rolleyes:

Modificat de SB_20_WOB
Link către comentariu

Astept cu nerabdare filmul cu sound-ul evacuarii ...:D

Modificat de AaronNel
Link către comentariu

Bun,dar aia e in state...la reprezentanta nici nu au auzit de asa ceva...

Link către comentariu
  • Administrator

daca ne strangem mai multi, am iesi mai ieftin cu shippingu?

sunt mult prea tari presurile astea... in plus, iau o carioca neagra si dau peste I :D :P

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina, felicitari .

Ma bag si eu la presuri daca ne adunam mi multi :D .

Apropo, cat te-a costat evacuarea? (asteptam filmuletu cu sunetu evacuarii )

Modificat de MaryS
Link către comentariu

Da, am iesi mai ieftin daca dam o comanda impreuna, dar ar fi mai complicat. Din cate am vazut, costul livrarii este fix (am configurat diverse comenzi).

Si mai e o chestie, la o comanda de peste 300 usd nu accepta decat transfer bancar, si in cazul asta se mai adauga vreo 25 usd :lol:

Modificat de MotorHead
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!