Jump to content

3rd Seat Ibiza 6L 1.4 tdi 70cp+

bgd_b92

Postare recomandată

Foarte tare treaba cu bicicleta, sanatate+economie la pachet. In ceea ce priveste pretul, fiecare  masina are clientul ei  asa ca e o treaba relativa. :icon_thumleft:

Link către comentariu

Vorba aia…cu masina cheltui bani si faci burtica, iar cu bicicleta economisesti si dai burtica jos :)) cu bicicleta fac 7 minute pana la munca, cu masina 10 ( asta daca nu este aglomerat )…asa ca… :)) bine, nu am tinuta office asa ca ma pot imbraca mai lejer :) cateodata ies cu ibiza la plimbare doar sa mai adun km…si asa cred ca ma imbolnavesc de nervi cand o sa aud mereu de la potentiali cumparatori ca are ~ 200.000 km :))

P.s : uite o poza cand este urat afara ( azi ) … traficul e bara la bara, si altii depasesc pe contrasens ( linia de tramvai a2a )

20150820_082830.jpg

Modificat de bgd_b92
Link către comentariu

In cate viteze este, mi se pare mie cam turata la 3000 rot.  la 120Km ?

Link către comentariu

5…da, este turata, defapt treapta 5 este putin mai scurta, insa e mai bine asa, are rapoarte foarte bune ; la 3000 rpm am ~ 127 km/h, cat se vede in bord, oricum cam asa merg afara, si am si un consum foarte bun, am facut transalpina cu 5% cu clima on si 4 persoane, mers mai in forja (3-4000 rpm ) ; stiu ca 1,9-le are ~ 150 la 3000 rpm…cu a 4a la 100 km/h am 3000 rpm.

Screenshot_2015_05_03_16_06_38.pngScreenshot_2015_05_03_16_07_28.png

Link către comentariu

La alh aceleași rapoarte le am si eu. 3000 rpm în treapa a 5-a și ~130 kmh. Ajuta mult etajarea asta scurta la demaraj.

Link către comentariu

Pe mine ma enerva treapta a 5-a scurta la Ibiza 1.4 TDI...si din ce imi aduc aminte la 170 sarea de 4000 de ture, era destul de incomod de mers cu ea la drum lung.

In schimb, Ibiza 6J 1.6 TDI are cutia lunga...la 3000 rpm am 170 km/h in treapta 5.

Link către comentariu

Stiu Andrei, insa eu stiam in momentul achizitie ca o voi folosi 90% urban, insa ma plimb destul de mult si extraurban acum, deh cu 5% alergata… :)) cam asa, la 170 am 4050 rpm parca, pe acolo, insa mai mult de 140 nu merg pe autostrada, de regula nu ma grabesc si merg 125 constant, si asa nu prea avem autostrazi lungi si nu economisesc mult timp daca merg tare…+ riscul amenzilor ; una peste alta e ok, daca vreau o dau pe a 6-a ca am nuca de FR :))))

Link către comentariu

Nuca de FR nu iti da si a 6-a treapta. Doar castigi 3-4 cai si 17-19 nM

Link către comentariu
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...

Schimbare de interior, destul de rar ( defapt foarte rar in ro, nu s-au echipat masini cu interior cu cusaturi rosii ), cu ambele scaune reglabile pe inaltime, airbaguri in scaune, sertar de depozitare sub scaun pasager, aripioare mai pronuntate si sezut mai lung ( si pt scaunele spate), buzunare in scaune, si mai tare ca si material decat cele de pe echiparea sport ; scaunul de la sofer are doua imperfectiuni ( arsura de tigara )..asta e ;

S-au schimbat si flnasele pe fata cu rulmenti si s-a efectuat ITP-ul ;

IMAG0100.jpgIMAG0101.jpgIMAG0102.jpgIMAG0103.jpgIMAG0105.jpgIMAG0107.jpg

Link către comentariu

arata bine, chiar vazusem zilele trecute o ibiza cu interiorul asta si ma gandeam ce varianta de echipare este.

in alta ordine de idei, vechiul interior il vinzi?

Link către comentariu

Da, il dau cu 230 lei daca te intereseaza ; la scaunul de la pasager trebuie sa ii pui sinele de la al tau ( ca le-am folosit la mine ), e simpla treaba, 4 suruburi si 5 min de lucru, si plasticele alea de la scaunele fata ( rotitele alea care reglezi spatarul ) le iei tot de la tine daca le ai ; in rest interiorul e in stare f buna, impecabil ( a fost curatat complet vara trecuta ) ; daca te intereseaza ma suni sau vorbim pe whatssup 0767548488

Link către comentariu
  • 1 month later...

Am trecut la bocancii de iarna ; arata oribil :) IMAG0515.jpgIMAG0516.jpg

In rest nicio problema, doar motorina si atat :) foarte multumit de trocarici.

Link către comentariu

Si eu am acelasi sentiment cand vine iarna si schimb rotile..  :dry:

Mai bine ca te-ai gandit sa repui interiorul original. E pacat de o masina impecabila sa aibe un interior rapciugos, fie el cat de rar ori special. Mai ales ca mai vine vreun potential cumparator si cand il vede lasat, tocit, gaurit/ars va avea motive-n plus sa boicoteze km masinii  :RO flag:

Link către comentariu

Da ; insa nicidecum nu l-am pus pt ca ar fi rapciugos ; un interior ca acesta e destul de scump, iar calitativ e foarte bun si comod ; ii retapitam arsura aia cu tigarea de la sezut sofer..ma costa 50-100 lei si aia era ; eu vreau sa imi adaptez ceva mult mai frumos, ceva de leon cupra care sunt destul de rare si imi plac foarte mult ; problema este ca sunt destul de scumpicele..oricum ma cam uimeste faptul ca nu se ingramadeste lumea la interiorul asta ; mai greu cu pasionatii de ibiza la noi in tara ; daca nu se vinde la 400 lei, il pun inapoi la vara ; e pret de interior stock totusi..

Link către comentariu

Pe Golf 4 sunt sanse sa se potrivesca???Mufa de la airbag cred ca nu, nu stiu sinele cum sunt la scaunele tale.

Modificat de hanesti
Link către comentariu
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • taz21 a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!