Jump to content

Costuri Si Service-uri Revizie Passat B6

dintzauru
 Share

Postare recomandată

e vrajeala cu uleiurile astea ca sa te cheme des ca sa iti ia banii mie mi-au pus peste 15 mii de km dar nu am fost niciodata imediat cand sau facut , mereu am mai facut 5 mii de km peste si nu are nimik

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Schimb ulei cutie de viteze DSG: 792 Ron din care 67 Ron dianoza VagCom la cererea mea.

La reprezentanta VW Robot Baia Mare.

Link către comentariu

am fost la revizii si cu Passat-ul si cu Polo, si mi-au bagat (desi inca nu baga pana pana nu scapa si ei de stocurile de ulei vechi) nou ulei Castrol Edge Professional LonglifeIII, lansat abia in iunie 2011. nu se va gasi in magazine, cel putin ptr o perioada lunga de timp, ci doar in service francizate VW.

nu e cu nimic mai scump, asa ca cereti sa va puna din asta. am stat langa masini si la culoare e verzui, care are ceva fluorescent in el, zic ei ca sa vada pe unde curge pe undeva (daca mergi vreo 10km)se uita cu ochelari speciali si pentru si a verifica ca e 100% original (sic!).

Link către comentariu

Sigur ca da, e o formula revolutionara de ulei. Dupa televizoarele 3D trebuia sa apara ceva si la uleiuri. De parca uleiul ordinar nu lasa urme, culmea, vizibile fara ochelari. VW are intelegeri cu toti producatorii dupa cum bate vantul, important este sa le respecte norma. Restul e "dupa gust".

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Din cei care ati schimbat burduful de planetara mai stiti cat a fost manopera?Mi-a cerut la service 100 lei si mi s-a parut cam mult desi e servisul la care fac reviziile de obicei

.

Link către comentariu

100 ron - stanga si dreapta! Atat am platit si eu acum 4-5 luni!

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Guys, question:

Cine a schimbat recent discurile de frana fata prin reprezentate ?

Vreau sa stiu daca ATE este producatorul discurile OEM pe fata la Passat...

Si bineinteles scorurile :lol:

:Driver: safe

Link către comentariu

Mihai, tind sa cred ca nu sunt ATE ci TRW. Eu le-am schimbat de curand - dar nu la reprezentanta (in jur de 350 RON).

Link către comentariu

Aha, deci ca si placutele, acelasi producator:

@pronet: ce discuri ai ales ?! :icon_thumright:

Link către comentariu

Sal!

Sambata am facut revizia la passat 2.0 tdi 140 cp si am platit dupa cum urmeaza:

Filtre MANN:

Filtru ulei 24 lei

Filtru motorina 75lei

Filtu polen 37 lei

Filtru aer 46 lei

Ulei Castrol 5W30 206 lei

Manopera 100 lei

Total: 488 lei

Eu zic ca am iesit foarte bine.

Link către comentariu

Doar la tine in curte putea fi mai ieftin. Un pret cel putin OK.

Link către comentariu

Ulei Castrol 5W30 206 lei

cati litri de ulei ai luat in banii astia si de unde ?

Link către comentariu

Ulei Castrol 5W30 la bidon de 5l. La 4l e 160 lei, la un magazin auto de pe str. Closca( intersectia gh.lazar cu cetatii).Cum ajung acasa o sa postez si nrul de tel. si eventual site-ul magazinului daca e trecut pe cartea de vizita.

Am fost pe la cateva magazine auto si aici au fost cele mai mici preturi. Revizia am facut-o la Promotor si a fost 100lei, f rapid si te lasa sa stai langa masina.

Link către comentariu

schimbat pompa motorina + manopera 1600+290 = 1890 ron Midocar Vitan .(asta dupa ce am cumparat pompa de la Porsche Bucuresti Nord, pentru ca cei de la Midocar nu aveau pe stoc iar comanda dura cel putin 4 zile lucratoare ... bataie de joc ... iar cei de la Midocar nu iti ofera garantie decat daca cumperi piese de la alta reprezentanta VW . wtff?? )

incredibil : masina m-a lasat in drum ...fara ca nici un martor sa se aprinda in bord , volan blocat , frana canci , noroc ca mi s-a intamplat cand am plecat de pe loc.

Link către comentariu

Tocmai ai dat 1600 RON pe pompa de motorina? + 300 montaj

OMFG :blink:

Cu 500 rezolvai problema, daca ai fi citit putin acest topic. Asta daca e vorba de pompa motorina si nu altceva.

Link către comentariu

Ulei Castrol 5W30 la bidon de 5l. La 4l e 160 lei, la un magazin auto de pe str. Closca( intersectia gh.lazar cu cetatii).Cum ajung acasa o sa postez si nrul de tel. si eventual site-ul magazinului daca e trecut pe cartea de vizita.

Am fost pe la cateva magazine auto si aici au fost cele mai mici preturi. Revizia am facut-o la Promotor si a fost 100lei, f rapid si te lasa sa stai langa masina.

nu sunt din Timisoara si nu cunosc prea bine strazile, dar Promotor stiu unde este.

pretul la ulei e unul foarte bun, la Promotor parca, mi-a dat un pret de 236 lei pe 4litri la acelasi ulei.

posteaza site-ul magazinului daca au, sau macar numarul de telefon...e bine de stiut.

Link către comentariu

Passat B6 Kombi, 2008, 88.000 km - in Brasov a trebuit sa schimb rulmentul fata dreapta (a picat brusc, aproape ca nu a dat niciun semn) - 530 Ron rulment SKF, 100 RON manopera (a inclus si o spalare ca la carte a masinii) - din care s-a platit manopera si jumatate din costul piesei de catre garantia VW - VVD (in Germania ar fi costat 69 Euro rulmentul si 180 Euro manopera la reprezentanta).

Cei de la reprezentanta din Brasov nu s-au obosit sa ma ajute cu schimbatul (la reprezentanta garantia ar fi acoperit costul integral), fiind vineri dupa amiaza, ora 14:00. Operatia s-a facut la un service non-marca - cu livrarea piesei in 20 de minute.

Link către comentariu

Salutare am fost si eu cu masina sa fac schimbul de ulei la cutie si motor si m-a costat 15.600 mil. cu tot cu manopera ce parere aveti am dat mult sau nu ? Acestea au fost facute la reprezentanta vw in Targoviste.

Link către comentariu

Daca ai DSG, e mult. Daca nu ai... e o mare teapa.

Modificat de theo
Link către comentariu

Da, sa zicem ca e ok, cam scumputi la ulei. Cati l au bagat, 5,5 sau 6?

Link către comentariu

Da, e bine. Vedeti ca acum la schimb ulei si altele sunt oferte la reprezentante. Chiar mai bune decat la un service mic.

Link către comentariu

imi cer scuze daca scriu unde nu trebuie, dar nu am gasit un loc mai potrivit.......

exista posibilitatea sa obtinem "in scris"(e-mail), Istoricul reparatiilor in service autorizat, la masinile noastre ?

eu am tot incercat pe la diferite reprezentante si m-au refuzat, pe motiv ca sunt doar pentru "uz intern". :blink:

Link către comentariu

Cam greu fara o cunostinta, cel putin in Ro.

Am incercat la reprezentanta VW din Piatra Neamt despre istoricul masinii si doar mi-au aratat toate intrarile service din sistem.

Il poate citi doar proprietarul si nu se ofera nicio informatie scrisa. La fel s-a intamplat si in Brasov.

Nici macar contra-cost nu se ofera informatii scrise, posibil asta sa fie politica importatorului.

LE: Daca cineva poate sa ma ajute si pe mine cu istoricul masinii (forma scrisa) si eventual actiunile service pentru masina, sunt recunoscator!

WVWZZZ3CZ8E184050

Multumesc anticipat!

Modificat de Juliaen
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!