Jump to content

Costuri Si Service-uri Revizie Passat B6

dintzauru
 Share

Postare recomandată

Multumesc mult 'svasea' se pare ca tarifele au scazut simtitor si vor mai scadea mai ales la serviceuri deoarece nu prea mai au clienti(in afara de cei pe garantie care nu prea au de ales...).

cu tot cu manopera, sigur!
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

acum au inceput sa bage promotii "cumperi uleiul de la noi si ai schimbul gratis". Pe langa ulei si toate filtrele am mai facut si geometrie fata si spate si aceasta a costat 125 lei. Verificarea de jocuri si alte cele pe la roti a costat 20lei.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

in Judetul Alba unde as putea merge pentru o verificare? Sau chiar in Cluj ca tot vrea sotia sa mearga la nu`s ce magazin.

Link către comentariu

Pai ce fel de verficare te intereseaza ? ;)

Link către comentariu

Dragi colegi,

O intrebare pt cei mai priceputi: Valva EGR-ul care vine din fabrica pe TDI-uri, ce marca este ?! Wahler cumva ?!

Am gasit o valva EGR marca Wahler la un pret ok si vrea sa stiu daca e pe producator sau trebuie sa mai caut.

:)) safe

Link către comentariu

distributie+pompa apa+filtre man( toate in afara de cel de polen)+ulei castrol edge 5w-30 si manopera=1.300 RON

Link către comentariu

Unde ?!

Ca e EXTRAORDINAR de bun pretu' !!! :o

Pai am oferte in care numa pe distributie completa dau ~1500 RON + inca vreo 500-600 RON revizia in sine :mellow:

Si totusi, nici un coleg nu stie ce marca este valva EGR din fabrica care vine pe motorizarea 1.9 TDI ?! :unsure:

Modificat de Riddler
Link către comentariu

unde ai schimbat distributia+pompa de apa la pretul asta? la banii astia este super oferta

Am schimbat placute frane spate la service din Targoviste Euro Tehno Grup pret cu placute originale+manopera=460 ron

Link către comentariu

Probabil ca le-a schimbat la un vecin in garaj...

Nu ne ajuta cu absolut nimic posturile in care nu se precizeaza numele si locatia prestatorului de servicii. Daca doresc si eu sa schimb cele mentionate, unde ma adresez? Pierdem timpul sa citim lucruri inutile. Scuze pentru offtopic.

Link către comentariu

ulei castrol edge + filtre man " inclus polen " + chit distributie + curea alternator + manopera 1,500 lei MS Autoservice, Rm.Valcea " bineteles, Garantie, Factura " si schimbat Piese de fata cu Proprietarul

Modificat de prisecaru
Link către comentariu

Salut am schimbat Ulei 5L ( sa am si de completat ) + Filtre toate MANN ( filtru polen din carbon ) 340 de ron ... luate de la un magazin din targ de la vitan de unde imi iau de multa vreme consumabilele de la ei si revizia facuta la BIFIMOTORS - recomand ( langa facultatea RomanaAmericana ) manopera + restat si un test vagcom ( zero ERORR :lol: ) 100 lei = 440 lei

Modificat de nst.alex
Link către comentariu

ulei castrol edge, toate filtrele man = 1,400 lei garantie, totul in valcea.

mutumesc celui care a deschis acest topic

Link către comentariu

AOLEU ! Pai aia este hotie curata! Cum 1400 ron pentru ulei si filtre?

Link către comentariu

(...) 1,400 lei (...)

:blink: :D

De bani aia faci 3 revii cu piesele tale (acelasi Ulei Castrol EDGE + toate filtrele MANN) la DELCAR Brasov si mai ramai si cu "rest" in buzunar

Unde mai exact in Valcea ?! Cum se numeste service-ul ?!

Modificat de Riddler
Link către comentariu

80 de lei verificarea tehnica periodica... Tursib Sibiu... Si te distrezi ca nu stiau baietii cum sa scoata 5k de ture de la dsg-ul meu.... :D

din 13 am iesit din garantzie rugati-va pt sufletul meu...

Este un pic off sau merge pt vineri seara?

Link către comentariu

Salut,

Am facut revizia completa la 90.000 km pe 11 Septembrie 2010 la Autec Targu jiu (dealer Skoda) pentru un Vw Passat B6 2007 2.0 TDI PD

Piese schimbate:

- Ulei Castrol 5W30 4.3 L - am luat bulk, nu la cutie (are acelasi pret, dar se multiplica cu 4.3 * Litri)

- Filtru Ulei

- Filtru Combustibil

- Filtru Aer

- Filtru Polen cu carbon activ

Cost total + manopera: 534 RON

Nota: Toate piesele de mai sus sunt originale cu sigla VW/Audi/Seat/Skoda.

Nota: Delerii non VW/Audi (Seat, Skoda) dau reduceri pentru postgarantie (Seat mi-a dat 20%, iau Autec mi-a dat 30%).

In plus, am schimbat placute frana fata, cost total piese + manopera + test frane = 370 RON

Recomand Autec. Tot respectul pentru cei de la Tg Jiu.

Link către comentariu

la cati km este recomandat sa schimb distributia ? si la ce pret ma ajunge ? masina este cea din semnatura . multumesc

Link către comentariu

Curea dinţată - interval de schimbare a comenzii motorului de la 2007 la fiecare 150.000 km

Curea dinţată - interval de schimbare a comenzii motorului p

Link către comentariu

Curea dinţată - interval de schimbare a comenzii motorului de la 2007 la fiecare 150.000 km

Modificat de Riddler
Link către comentariu

Eu fac revizia la Nurvil si nu au asemenea preturi.

Link către comentariu

cred ca este vorba de o greseala de tastatura, 1400 RON mi s-e vare exagerat, foarte exagerat!

Link către comentariu

pt overseas - daca esti din valcea, trebuie sa sti locatia service-ului MS Autoservice si anume, in intersectia cu strada spalatoriilor.

pt Riddler si d@ny am omis ceva si anume " distributie completa, ulei, filtre si manopera 1,400 lei "

pt vlad1985 producatorul recomanda la 120,000 dar el nu s-a gandit ca masinile lui merg pe" autostrazile din romania " si aici, la 90,000 km. oricum, opiniile sunt impartite, deci, daca vrei sa te simti mai bine, linistit, relaxat schimba la 90,000 daca vrei sa " o incerci " dute pana la 120,000

acum, fiecare dupa bugetul lui si dupa felul cum doreste sa intretina masina.

Link către comentariu

(...)

pt Riddler si d@ny am omis ceva si anume " distributie completa, ulei, filtre si manopera 1,400 lei "

(...)

Asa mai merge :offtopic:

Asta da pret bun :blink:

Ai folosit piese originale la distributie sau le-ai luat pe producator ?!

Link către comentariu

1. La distribuite se schimba tot. De ce? Daca nu sunt asa uzate restul, ce faci? le schimbi mai incolo? Asta inseamna sa platesti de 2 ori manopera. Dar nu asta e problema, manopera. Ce faci daca o piesa cedeaza fiindca nu s-a apreciat corect gradul de uzura? Platesti tu, fiindca nu ti se acorda garantie la manopera daca nu schimbi tot kitul de distributie.

Link către comentariu

La TDI de 170cp, fabricat dupa 2007, cureaua dintata se schimba la 150.000 km iar rola la 300.000 km (asa spune fabricantul). Eu unul le-as schimba pe ambele, tinand cont de conditiile specifice de trafic din Romania.

Despre accesorii, in manual nu am gasit nimic. Din practica stiu ca se inlocuiesc atunci cand "lucrezi" si distributia.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!