Jump to content

Sfaturi achiziție Octavia 3

Eto
 Share

Postare recomandată

La ora actuala cel mai bine e sa cumperi euro5, taxa e ~100e si la revanzare nu ai probleme ca e deja platita. La euro6 nu platesti nimic acum, te bucuri, dar la revanzare peste cativa ani cand va fi deja euro7(?) va trebui sa o platesti tu sau cumparatorul. Nu vad cu ce va incalzeste acum daca e euro6...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

:offtopic: Nu are legatura cu topicul dar merita un banc bun "Primarul din Copsa Mica a oferit titlul de cetatean de onoare CEO-ului de la Volkswagen" :biggrin:

Modificat de Teodoreanu
Link către comentariu

De la 1 Septembrie se plateste taxa și pt E6. A intrat legea în vigoare.

Link către comentariu

Pe unii ii incanta cu puterea marita, cu un consum (cel putin declarativ) mai mic, si cu Bolero 2.

Pe de alta parte, dupa cum bine stim, nu se mai poate cumpara, de noua, Octavia cu Euro 5

Modificat de Norman
Link către comentariu

De la 1 Septembrie se plateste taxa și pt E6. A intrat legea în vigoare.Am auzit o știre la radio.

Modificat de paulteodor
Link către comentariu

Exact de la 1 septembrie se plătește și pentru EURO 6.

Și e foarte simplu de calculat la ANAF, scrie frumos la începutul paginii că e versiunea din 1 septembrie 2015.

https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/AsistentaContribuabili_r/calculator_taxe/taxa_timbru_2015.html

Eu oarecum mă bucur că sunt obligat să plătesc o taxă mică pe noua mașină EURO 6.

Când a apărut taxa de poluare și era mică la mine pe EURO 4 (mașina din 2005), am zis ce să o plătesc, las că vedem.

E..., și acum când trebuie să o vând la 9 ani e 902€ și dacă mai aștept în ianuarie și face 10 ani e 714€. O bucurie, ce să spun.

Modificat de vladp
Link către comentariu

Deja exista 2.0tdi 184 dsg si 4x4 doar ca nu are interiorul si exteriorul de rs.

Link către comentariu

@AdiG: taxa de poluare se plateste functie de gradul de incadrare Euro si CO2. Adica daca emite prea multi oxizi nu mai e Euro 5, poate fi Euro 3 sau mai jos, deci alta taxa.

Link către comentariu

Bun, ca atare taxa de poluare pe care am platit-o anul trecut la ANAF a fost conform incadrarii in Euro 5 si nivelului de noxe (110 mgC/km).

Din cate am vazut la stiri, Skoda a declarat ieri ca a vandut 1.2M masini cu motoare care au soft de pacalire a testelor de emisii. Citisem mai sus ca doar motorul EA189 este "cu probleme", in timp ce al meu este EA288 (CKFC). Exista totusi dubii ca acest motor nu s-ar incadra in nivelul declarat de emisii, respectiv in norma Euro5?

post-316-0-91460300-1443510803_thumb.png

Link către comentariu

Din ce am citit eu, doar EA189 este afectat.

Tot ce se "pune" pe platforma MQB, respectiv inclusiv al nostru EA288 nu ar trebuie sa fie cu probleme.

Bula inca pusca, om trai si om vedea, insa nu cred ca suntem afectati. - sper din ce am citit si prin articolele nemtesti ;)

Link către comentariu

azi se face livrarea :)

Va rog sa ma ajuati cu o informatie tehnica, este O3  compatibila cu alarmele viper dotate cu DB -ALL ? insist sa montez alarma chiar daca nu e un dispozitiv 100% sigur :)

LE: am sunat la un service si nu este compatibila, este necesar un adaptor in valoare de 650 lei.

Interfata Digitala DB-ALL - Databus All Interface Module*

Interfata Digitata Permite Instalarea Sistemelor De Securitate VIPER Pe Autoturismele De Generatie Noua Prin Integrarea Acestora Pe Magistrala De Date CAN (Controller Area Network). Aceste Interfete Asigura O Instalare Curata, Interventiile Asupra Sistemelor Masini Fiind Reduse La Maximum, Astfel Pentru Anumite Modele Fiind Necesare Doar Conectarea A 4 Fire Si Alarma Este Deja Montata.

Modificat de cipteo
Link către comentariu

Aparent Octavia 3 nu este de generatie noua.  :icon_confused:

Link către comentariu

Aveti idee unde pot gasi huse pentru scaune sport o3? preferabil la un magazin din tara.

multumesc.

Modificat de cipteo
Link către comentariu

A pus si colegul doggy, uite aici poze , a comandat de aici , sunt sigur ca fac si pentru scaune sport ;)

Succes!

Link către comentariu

am vrut eu sa comad de la ei pt vechea masina (chevrolet aveo) acum 2 ani costau 500 euro:D

Link către comentariu

Eu am făcut o configurație pentru huse textile și prețul a ieșit pe la 300 eur pentru toate scaunele. Au termene de livrare de 4-5 sapt pentru ca se produc în Cehia și poți spune de fapt ca îți retapitezi scaunele. Aspectul nu este de husa auto.

Link către comentariu

Avem arie dedicată pentru partea de asigurări iar acolo găsim chiar topic cu privire la transferu' clasei de B/M pentru RCA.

Asta pentru cine se întreabă dacă nu cumva tot ce părea "off", de prin ultimele postări, a dispărut... ;)

Link către comentariu

Am fost sunat ca săptămână viitoare va ajunge masina în showroom. Eu când am auzit am zis sa-mi trimită factura cu ultima transa de achitat. Ce m-a uimit în acel moment este ca tipul mi-a spus" nu vrei mai întâi sa vii sa o vezi?". L-am întrebat dacă a avut vreodată probleme sa refuze cineva masina și mi-a zis ca nu. Undeva în mine simt un feeling ciudat, adică masina este comandata pentru mine, este noua, ce trebuie sa vad mai întâi? Este o practica normala din punctul vostru? Alta întrebare, am citit puțin ca Skoda produce și în Ukraina și rusia. Sper ca la noi se livrează Made în Cehia. Scrie undeva pe acte când o ridici de la dealer unde este fabricata?

Link către comentariu

Ti-au dat VIN-ul? (Acum e vremea mustului :)...). TMBJJ...etc. T=Cehia, MB= Mlada Boleslav...

Link către comentariu

• kthor changed the title to Sfaturi achiziție Octavia 3

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!