Jump to content

inlocuire cluster

EaglePk
 Share

Postare recomandată

Iulian201022

Salutare, Dețin Passat b6 euro5 2009 și doresc să schimb ceasurile cu cel cu ecran color 2D, cine ma poate ajuta cu ce ceasuri să caut și ce modificări implică, ceasurile care le deține mașină 3C0920871T, 

Mulțumesc anticipat.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

F l o r i n

Doar le montezi, codezi și modifici km

Link către comentariu

Iulian201022
Publicat (modificat)
în urmă cu 4 ore, F l o r i n a scris:

... codezi ...

Mulțumesc, dar ce serie de ceasuri să caut?

Modificat de R_a_z_v_a_n
Link către comentariu

F l o r i n

3c8 920 88x

Link către comentariu

• 2 months later...

Salut! Am un B6 din 2006,1,9tdi,volan cu comenzi(8butoane),la care am schimbat can-ul si as vrea sa-i caut niste ceasuri alb/rosii. Ma puteti ajuta cu niste informatii asupra codurilor compatibile cu masina mea? Multumesc!

Link către comentariu

F l o r i n

Poți pune oricare model, de B6 sau B7.

Trebuie modificata mufa din spatele ceasurilor, sa treci de la mufa cu 26 pini la cea cu 32 pini. Sau cumperi mufa adaptoare

Link către comentariu

• 3 months later...

Buna seara! Am montat azi ceasurile alb/rosu in locul celor albastru/rosu si m-am pricopsit cu eroare pe butonul franei de mana. A trebuit sa-i scot mufa ca sa pot demonta partea bordului de sub ceasuri. Intrebarea mea ar fi: posibil sa fie o coincidenta si sa se fi defectat acum sau este vreo problema de compatibilitate/codare? Tin sa precizez ca am schimbat si modulul can,ptr ca am montat un rns 315 cu bluetooth. Dupa montarea navigatiei nu mi-au mai mers butoanele de volum/telefon. Citisem pe forum ca daca pun ceasuri albe,vor functiona comenzile pe volan,dar imi functioneaza doar partea care navigheaza prin meniul ceasurilor. Multumesc!

Modificat de cosminwon
Link către comentariu

Nu era necesar sa deconectezi mufa de la buton, e suficient sa tragi un pic acel plastic, cât sa ai acces la suruburi cluster 

Sterge erorile, nu cred ca s-a stricat butonul, daca ai deconectat corect mufa

Link către comentariu

Am incercat sa sterg eroarea,dar nu vrea sa o stearga. Am dat jos de tot plasticul ala,ca sa pot prinde mufa mare cu un colier de plastic,ca sa nu joace si sa se frece instalatia de armatura bordului. Am scos ceva mufe la butoanele de frana de mana,dar nu am patit sa stric vreo unul. Posibil sa-l fi stricat pe al meu,cine stie?!

Cat despre comenzi,banuiesc ca vor functiona doar daca montez si volanul de B7,cu calculatorul aferent,nu?

Modificat de cosminwon
Link către comentariu

Da.

La scanare ce eroare ai pe modul 53?

Link către comentariu

Salut vin si eu cu o problema in legatura cu ceasurile de bord(iluminatul) la un passat b6 2005.La vitezometru de la 160 cu iluminatul aprins se tot aprinde si se stinge.Se pot repara?Sau trebuie inlocuite? Multumesc 

Link către comentariu

Am rezolvat problema! Butonul de la frana de mana intrase in balarii. Dupa ce l-am suflat cu aer,i-a venit mintea la cap si functioneaza fara probleme. Imi era frica sa nu fie vreo problema de compatibilitate cu ceasurile de bord.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!