Jump to content

Autostrada Bucuresti - Bors (A3)

fuscobal
 Share

Postare recomandată

Salutare , scuzati-ma daca ma bag si eu pe topicul asta dar na . Trecand pe la mine prin judet si chiar foarte aprope de orasul meu . Acum in 2022 pentru ca din ce vad ultima oara s-a postat aici in Ianuarie 2021 , de atunci sau inceput 2 loturi foarte imporatante . SI anume Nadaselu-Zimbor , Zimbor-Poarta Salajului si Nusfalau-Suplacu de Barcau (Port) . Chiar nu ar strica niste filmari noi . Ce-i de la Umb lucreaza foarte repede , la fel si Turci de la Nurol 👍 Probabil multi stiu de aceste informati dar na , nu strica un mic update .

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 2 years later...
Type3-66 Mark
On 27.10.2022 at 6:22, acidone77 a scris:

In cat timp se estimeaza A3 pe portiunea Cluj Bors?

La cum au evoluat si evolueaza lucrurile , nu se stie . Acum s-au reapucat de Suplacul de Barcau - Chiribis si de cele 2 loturi sau reconfigurea traseului de la Nadaselu si Topa Mica , din cauza alunecarilor de teren . Aceeasi problema e si la Zimbor sau dealul de la Zimbor care a fost excavat aproape tot din el . In rest structurile pe Cluj - Zalau sunt puse si ridica / viaductele . 

Modificat de Type3-66 Mark
Link către comentariu

Mai sunt muncitori si utilaje pe portiunea Nadaselu Zimbor ?

In toamna incepusera sa apara timid cativa dupa o pauza de luni bune

Link către comentariu

On 2/15/2025 at 4:25 AM, Type3-66 Mark said:

La cum au evoluat si evolueaza lucrurile , nu se stie . Acum s-au reapucat de Suplacul de Barcau - Chiribis si de cele 2 loturi sau reconfigurea traseului de la Nadaselu si Topa Mica , din cauza alunecarilor de teren . Aceeasi problema e si la Zimbor sau dealul de la Zimbor care a fost excavat aproape tot din el . In rest structurile pe Cluj - Zalau sunt puse si ridica / viaductele . 

Suplac Chribis s a apucat acum Erbasu de el. Restul loturilor nu stiu cum stau. Sper ca pana mor sa apuc un drum pe autostrada pana la Cluj 🤣

Link către comentariu

Da , dar e altceva cand vezi real ca nu e nimeni la lucru luni de zile

Asa pare oau , stadiu bun la Nadaselu Zimbor dar in realitate e un stadiu care se umple de praf

E frumos stadiul de peste 80% cand in realitate zona care ocoleste dealul Topii nici nu e proiectat , la fel zona cu surpari de la Nadaselu

Nu uit cat a durat pana au facut podul de la Gilau sa poti ajunge la Nadasel in cateva minute

Inainte , cine a mers pe acolo stie , 30-35 minute rupeai masina in gropile alea din padure sa ajungi in acul de par de la Nadaselu

Link către comentariu

In cazul bucatii din A3 de langa Nadaselu se vede ca inca nu are autorizatie de construire, probabil urmeaza in curand:

image.thumb.png.4031b2e0115b2daa072953789b9beddb.png

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!