Jump to content

Golf 6 - Discutii revizii

YEP
 Share

Postare recomandată

Atunci or fi vrut sa vada ca au prins busonul bine de data asta sau poate au distrus filetul si vor sa vada daca mai etanseaza.

Nu i-ai intrebat pentru ce ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Plimbarea au facut-o cand am mers la revizie...nu cand mi-au remediat defectul. Cand i-am intrebat de ce s-au facut 5 km cu masina...mi s-a servit treaba cu "proba de drum" ...si ca e "interval de service" la 30.000 ....si ca ar fi normal sa se faca probe de drum (m-au aburit...zic eu).

Link către comentariu

Nuuuup....am vazut ca s-a umblat cu masina in momentul in care mi-au predat-o dupa revizie.

Link către comentariu

Or fi avut nevoie sa cumpere ceva de la magazinul din colt.

Te-au si taxat suplimentar pentru aceasta iesire in probe ?

Link către comentariu

eu am luat masina cu km in plus si cand am lasat-o pentru vopsitorie/tinichigerie si nu cu 5, cu 15.

de asemenea, era vorba de clasica proba de drum. am luat masina de acolo si am plecat; nu o sa mai ramana nesupravegheata acolo nici macar 1 minut.

Link către comentariu

Dap cred ca au avut de luat ceva de la magazinul din colt :)) asa fac astia . Sa zici mersi ca ai avut garaj si ca ai vazut. Ca altfel daca erai in strada si plecai nu vedeai nimic... Pff ce jegosi... De curiozitate unde ai facut revizia ?

App tu ai plasticul de sub pedale ? Butoanele la cheie mie deja mi s.au crapat ...

Link către comentariu

Salut!

Aveti recomandari in Bucuresti pentru o revizie de 120.000 km? Ma gandesc la filtre, ulei si distributie, daca stiti ca ar mai trebui schimbat si altceva.. va rog! :))

E vorba despre un Golf 1.6 TDI BlueMotion Technology. Masina are in momentul de fata 109000km.. Am achizitionat-o in octombrie si avea 105000 km.

Vine din Franta, inmatriculata August 2010. Ultima revizie trecuta in carte este la 93000Km (alte revizii facute la 30k, 60k )

Stiu ca as putea sa mai astept cu distributia dar pentru siguranta mea...

Link către comentariu

Nu e nimeni care a schimbat distributia pana acum? :huh:

Link către comentariu

Eu am schimbat la PBA distributia la un G5 FSI si am fost multumit..

Link către comentariu

Eu am schimbat la PBN distributia si am fost multumit. :D

Link către comentariu

Am un Golf VI sub avatar. Ma astept sa fie scump schimbul distributiei la reprezentanta, poti sa incerci in alte locuri, suna la Avia si cere acolo o parere, cred ca e mai ieftin decat la PBN.

Link către comentariu

Si TDR are un G6 sub avatar... :)

Am intrebat pentru ca aici discutiile au fost mai mult despre reviziile de 30, 60 sau 90 mii..

Da, cred ca o sa incerc cu Avia..

Link către comentariu

Buna ziua,

am si o intrebare.Am un G6 si de ceva vreme nu prea mai trage masina, trebuia sa ii fac revizia acum vreo 3 luni.Credeti ca are vreo legatura??

Multumesc !

Link către comentariu

Da, poate sa aiba o legatura. Filtru de aer imbacsit spre exemplu.

Cati km are masina si la ce revzie este?

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

@ depp14

Am schimbat eu distributia la 2.0 TDI 110 cp la Ami Auto Baneasa. Recomand cu placere. ~1450 ron, cu cele mai bune piese, eu le am ales..

inclus si cureau de accesorii, si 2 role pe acolo parca..

Link către comentariu

Legat de schimbul distributie eu la momentul de fata locuiesc in Franta ,am fost saptamana trecuta la reprezentanta pentru niste accesorii si acolo din vorba in vorba am ajuns sa discutam de schimbul distributiei,persoana respectiva mi-a zis ca in Franta schimbul se face la 150 mii.

Link către comentariu

Nu stiu daca e oportuna postarea aici, dar am gasit ceva interesant:

Din pacate m-a invins germana :(

Link către comentariu

In afara de niste apa care si-a gasit drum intr-unul din stopurile spate (in primul video) in rest nimic deosebit, total ulei papat 1.6 litrii, ovalizare cilindrii ok (vorbim de sutimi de mm), cutie ok (manuala, cu dsg au avut o masina de au mers cu ea in service de multe ori asa ca au preferat manuala)

Bine, trebuie sa tinem cont de cum fac ei 100kkm (buna parte pe autbahn, intr-a 6-a, coafura rezista) si cum facem noi (la pas prin oras cu gropi peste tot - motorul are uzura mult mai mare per km, la 100kkm prin oras si-a cam trait buna parte din viata)

Link către comentariu

Facut prima revizie de 1 an la masina din semnatura

Cost 325 lei la Automitric Suceava Extrem de multumii.

Am obtinut raspunsuri la multe intrebari care la Sandra Iasi habar nu aveau de acestea

Acum sunt mult mai optimist in legatura cu motorul 1.2TSI

Masina a fost cumparata din Iasi Sandra

Prefer sa fac reviziile in Suceava decat in Iasi la Sandra pentru ca sut niste DOBITOCI

Acum am aflat ca la predarea masinii trebuia sa-mi lipeasca un abtipild pe stalpul soferului cu tot ce trebuie facut pe perioada garantiei NU AM ASA CEVA

Masina nu afost codata pentru interval de service la 1 AN sau 15000KM ci a fost lasata cu revizie la 30000KM si 2ani cu toate ca in cartea de service scrie clar ca trebuie sa fac revizia la 1 an sau 15000KM

Modificat de enrico
Link către comentariu

Mare atentie cu chestia asta, masinile nu sint codate pentru intervalele de service din Romania, si daca nu faci revizia la timp o sa ai o mare surpriza cind ai nevoie de garantie. Dupa ce am avut 10 ani Fabia si ma anunta de fiecare data la timp, era sa o musc cu Golf-ul, tot asteptam sa tipe si el nimic.

Link către comentariu

Nici mie la PBN nu mi-au resetat pentru un an. Sunt niste magari pentru ca ei stiu bine cand reseteaza intervalul cat sa puna acolo.

Link către comentariu

pai si de ce nu il puneti voi la 15k km / 12luni?

mie asa mi-a fost livrata masina :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!