Jump to content

new leon..sfat cumparare!?

ryco78
 Share

Postare recomandată

last hour: in maxim-maxim 3 saptamani, masina va fi in curtea dealer-ului, cu toate formalitatile indeplinite... asta inseamna aprox. 15 octombrie si un total de 13-14 sapt. de la data comenzii.

in concluzie, o intarziere "de bun simt", avand in vedere ca probabil a fost si concediu la fabrica din Spania o anumita perioada :)

DA !! la mine mai mult ca sigur va fi un galben-picatzele !!! :)

Nu stiu daca pe voi ... (cei care ati cmdat FR) v-a deranjat faptul ca nu se poate cmda cutie DSG !!

Pe mine unul m-a lasat fara cuvinte !! noroc de designul exterior ca altfel fugeam la GTI 30EDITION cu DSG !!!

pe mine unul nu ma interesa cutia DSG, o prefer pe cea clasica, manuala.

in plus, mentionez ca si daca mi-as fi dorit mortis cutia DSG si acesta nu ar fi fost disponibila, tot n-as fi fugit spre GTI... prea patratoasa si rece creatie.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 196
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ryco78

29

• black_shadow

22

• AIX

21

• vincentsv

16

masina a fost fabricata si, citez, "se incarca in Spania"

Am ajuns si eu in faza asta - probabil in max. 1 luna ajunge la mine :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

da, sa vedeti chestie... miercurea sau joia trecuta, cica masina era in Ungaria. De acolo mai dura vreo 4 zile pana ajungea in vama Curtici (?!!!). si pe urma vreo 2 saptamani vama + ITP + alte formalitati... stau si ma intreb: domne', pe ce continent o fi Ungaria asta???

Link către comentariu

machineta " fabricata saptamana trecuta"...data aproximativa a livrarii 24-28 octombrie...am seriile de la motor si caroserie :))

Link către comentariu

TopCar-Seat Cluj, dar mai bine o comandam din Bucuresti sau din orice alt loc. Actele necesare se pot transmite prin fax/email asa ca nu ar fi fost o problema ( invatatura de minte pentru data viitoare ) ...ca daca nu-i manca asa urgent in freza ma razgandeam si comandam FR-ul ... pentru 1300 de euro diferenta la avans. Prostia la ei e ca lucra in "echipa" adica isi impart comisioanele (deci nu prea isi dau interesul) pe cand la vecinii lor de la Skoda e fiecare ptr. el si ar fi in stare sa-ti vanda si apa de la robinet.

A trebuit sa-i intreb eu cand a fost fabricata masina si daca a fost fabricata am nevoie de seriile sasiului si motorului si data livrarii cu aproximatie. A ramas ca ma suna ei. Cu o luna in urma am sunat la agentul de vanzari sa intreb un lucru minor( nimic tehnic , doar ceva din contractul de leasing )... si am fost "pasat" pe la vreo 2 nr. de telefon.

Eu sigur nu-mi mai comand la ei nimic.

Despre Metrotehnica doar cuvinte de lauda. I-am intrebat care este costul reviziei de un an al unui Leon Fr TFSI si am primit un raspuns prompt si am fost invitat la un drive test si daca as fi cumparat de la ei as fi primit prima revizie gratis.

Modificat de black_shadow
Link către comentariu

Ok, ma gandeam ca poate ai luat de la Metrotehnica - probabil veneau impreuna masinile :evil: . La TopCar Seat Cluj am facut un test cu Leon-ul vechi, la inceputul anului, au fost ok, amabili, insa experienta cu cei s-a limitat doar la asta.

Modificat de AIX
Link către comentariu

@black shadow:

intamplator, ne-am ciocnit de acelasi dealer. daca acum 2 sapt. masina cica era in Ungaria si urma sa ajunga in Curtici in 4 zile, astazi primesc informatia ca maine va fi 99% in Curtici (dar astazi nu e in Ungaria, am fost asigurat). Flotand logic, rezulta ca pentru o perioada de aprox. 5-10 zile, masina a fost pe taramul nimanui, care poate insemna ori zona libera, ori Statia Orbitala. Bineinteles, dupa ce va fi maine in proportie de 99% in vama, urmeaza formalitatile vamale, etc., care mai dureaza vreo 4-5 zile lucratoare (acum sper sa nu fie zile lumina).

In concluzie, daca la sfarsitul saptamanii viitoare nu se termina povestea, inseamna ca intr-o luna poate o sa am si masina... :icon_cheesygrin:

pana la urma, nu ma plang prea tare, pentru ca oamenii au fost foarte de treaba si au oferit si un discount considerabil, dar prea multe mistere, domne'!

Link către comentariu

Lawrence cateodata e bine si un pic de msiter , daca ai stii chiar tot , nu ar mai fii interesant :icon_cheesygrin: , hai ca mai ai putin si vine !!! domne TFSI o boy

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Am sunat acum si am aflat ca tocmai a sosit masina!! Mi s-a spus ca probabil n-o sa o pot lua azi insa sper sa pot maine, asta aflu dupa-amiaza. ;)

A ta?

Link către comentariu

am aflat si eu ca formalitatile vamale au fost incheiate, s-a facut comanda pentru transport asa ca pe luni-marti sper ca o voi pilota... doar sper insa, pentru ca viata bate filmul in cazul dealer-ului Seat despre care v-am mai povestit :icon_cheesygrin:

Link către comentariu

X-Ecutor, multumesc! Astazi, dupa h. 15 ma duc sa o iau, e gata de livrare. :icon_cheesygrin:

Lawrenece, mai ai putin. :hainoroc:

Link către comentariu

Gata, am luat-o; se misca bine, chiar ma asteptam la mai putin (deh, la cat am citit pe forumul asta - daca nu-i TDI si n-are 150Cp atunci nu misca, n-are cum :( ). Alte impresii proabil o sa le scriu pe topicul cu "mi-a venit leonul", deocamdata sa ma obisnuiesc cu el. Asteptarea a luat sfarsit. :(

Link către comentariu

:( :D ;) ;) lua si la mine azi sfarsit asteptarea dar...

luni ma suna ca masina este in vama de vineri si cel mai probabil vineri e a mea;

miercuri ma suna "ooops" au cam uitat dupa modificarea contractului de leasing sa ma cheme ptr semnat si stampilat si s-au trezit miercuri ...dupa 2 luni si jumate si au "descoperit" ca nu au trimis actele la Porsche Leasing :( (s-au trezit ca au una in plus in vama si Mos Craciun de la Polul Nord nu este in acte)

tot miercuri au veni ei cu actele la semnat si stampilat (35 km dist de la ei la mine ). Culmea ca nu am fost singurul de la mine din oras ;) ( sau vorba vine...era povestea de acoperire).

A ramas ca ma suna ei cand e pe trailer.

Modificat de black_shadow
Link către comentariu

traiesti aceeasi telenovela ca si mine. tot vinerea trecuta era masina in vama, sambata asta se livra... se pare ca astazi aveau informatia ca s-a facut comanda pentru transport... asadar alaltaieri voi primi si masina :(

pe mine nu ma mai mira nimic... in ziua de astazi, daca vrei un pat mai smecher sau o saltea mai ciudata, dureaza doua-trei luni pana la livrare. Asa ca trebuie sa-i intelegem de ce dureaza atat pana gatesc o masina :(

Modificat de Lawrence
Link către comentariu

:lol: :P :P daca mai continua mascarada maxim 1 zi pun stickere mari pe masina cu mesajul : "Nu mai cumparati masini de la firma X ca va poarta cu vorba!"

Link către comentariu

Din ciclul "Am intalnit si romani fericiti":

Ieri am mers la Cluj si am ridicat, in cele din urma, masina de servici... ;)

Seat Leon FR 2.0 TFSI, 200 CP, culoare Magico Black, optionale: comenzi audio pe volan + 8 boxe si roata de rezerva de dimensiuni reduse.

Pe traseul Cluj - Alba Iulia - Sibiu - Cisnadie - Sibiu - Ramnicu Valcea - Pitesti - Bucuresti am avut timp berechet de test drive. Concluzii: masina arata, se aude ( :) ) si se comporta intr-un anume fel... exceptional. Mai ales in viraje... e de vis. Ce sa va mai povestesc, sunt undeva aproape de extaz... ;)

Un singur neajuns, si anume suspensia fooooarte dura. Cam de doua ori mai dura ca la Ibiza mea.

Intentionez sa o bag intr-o sedinta de "shoto footing" (in weekend) si sa postez fotografii pe topicul cu pricina.

Link către comentariu

Felicitari pt masina ... sper sa ma alatur si eu cat mai rapid posesorilor de FR, max 10 zile estimez eu :wacko:

Link către comentariu

@Lawrence: Fericitule!

acum iar ma pun pe ganduri ...poate fac un buy back...

Link către comentariu

intr-un final dupa lungi asteptari + o micuta intarziere de o saptamana, vineri a ajuns si Leonul meu.

1.6 / Sport / 2007 / magico black / tapiterie rosu cu negru (noutate si pentru dealer fiind prima cu tapiterie rosu/negru vazuta si de ei) / ESP+EBA+DSR / 8 boxe +comenzi audio pe volan / roata de rezerva de mici dimensiuni / o sticla de Sangria pentru "udarea" masinii. :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!