Jump to content

new leon..sfat cumparare!?

ryco78
 Share

Postare recomandată

Sa-si ia concediu ca nu zice nimeni ca nu au dreptul, dar macar sa functioneze la 50% din capacitate sau sa nu se mai planga ca nu sunt profitabili...ca VAG ar dori sa vanda divizia SEAT ba pe la chinezi, ba pe la italieni...etc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 196
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ryco78

29

• black_shadow

22

• AIX

21

• vincentsv

16

Obisnuiti`va cu ideea , ei asa sunt isi iau 2 saptamani concediu - si pleaca toti in concediu !! Asa sunt ei !! (si asta se intampla in mai multe tari !!

Link către comentariu

Chiar si Dacia face la fel. Pentru doua sau trei saptamani sunt trimisi toti angajatii in concediu.

Link către comentariu

Versiunea Sport (nu Sport-Up) cu ce tipuri de anvelope vine? Parca am vazut una in oras si avea Bridgestone Touranza.

Link către comentariu

Nu e foarte cocludent ce ai vazut in oras ... De exemplu, pe Sport-up-ul meu ma asteptam sa am Bridgestone Potenza, asa cum citisem pe aici si vazusem in oras, dar pana la urma a venit cu Pirelli P7. E posibil ca toate Seat-urile sa vina acum cu Pirelli. (Masina mea e facuta in a doua saptamana din "2007").

Link către comentariu

Pe sport-up ai standard de 17" pe cand la sport ai standard de 16" , asa ca s`ar putea sa nu fie pirelli .(nu e neaparat nevoie sa fie aceeasi firma de pneuri ,dat fiind faptul ca sunt alte dimensiuni )!!

Modificat de DMX
Link către comentariu

• 2 weeks later...

@AIX ceva noutati? pe cand iti vine machineta (aproximativ dupa dealer)?

Link către comentariu

Mi s-a spus sa sun dupa o luna, mai astept cateva zile sa treaca totusi 4 saptamani de la comanda, si o sa sun; sper sa primesc o veste buna :somnmare: Primele doua saptamani a fost mai greu, acum am inceput sa ma obsinuiesc cu asteptarea :(

Link către comentariu

pe 2 august depus actele;

pe 4 primit raspuns si semnat oferta, lansat comanda;

pe 7 august primit pe mail factura;

pe 16 august plata avansului;

pe 7 august am aflat ca s-ar afla in fabricatie si ca mai dureaza o "luna si un pic" din cauza dotarilor ( mai multe ca de obicei )

Dealerul (Topcar Seat) a pronosticat jumatatea lui octombrie sau inceputul lui noembrie.

PS: AMR-ul in scadere ca si spuma de la bere :o

Prefer sa nu ma gandesc la masina...dar cateodata ma ia cu :o :) ...de trecut a trecut repede, dar prefer sa nu ma gandesc la masina, desi e greu .

Modificat de black_shadow
Link către comentariu

Hai ca n-am mai rezistat si am sunat: mi s-a spus ca se va fabrica in saptamana 39 (~25-30 sept., din calculele mele) si ca probabil in max. 3 saptamani dupa fabricare va ajunge la dealer (cu marja de eroare, probabil in zona 15-30 oct.).

Link către comentariu

Si eu am comandat noul Seat Leon, undeva pe la inceputul lunii iulie si astept sa vina de abia pe la sfarsitul lui septembrie, inceputul lui octombrie... :D...deja mi s-au lungit urechile.

Link către comentariu

Hai ca n-am mai rezistat si am sunat: mi s-a spus ca se va fabrica in saptamana 39 (~25-30 sept., din calculele mele) si ca probabil in max. 3 saptamani dupa fabricare va ajunge la dealer (cu marja de eroare, probabil in zona 15-30 oct.).

atat dureaza deobicei pana la livrare dupa data fabricatiei? asta inseamna ca mai am de asteptat 3 sapt, maxim.... al meu se fabrica / s-a fabricatsapt. aceasta....

la ce dealer ai comandat?

Link către comentariu

Mie mi-au spus ca tipic, face 3 sapt. din Spania pana in Curtici.

La astea se mai adauga doua saptamani de stat in Curtici si transport pana in curte la dealer.

De fapt, la mine au fost 2 sapt. de transport din Spania + 4.5 saptamani intarziere la plecare din Spania+ 2 saptamani in Curtici :)

Link către comentariu

Lawrence >> Metrotehnica.

Iceman >> adica ai asteptat 8 saptamani jumatate doar pentru transportul masinii?? Mult rau.. brr, sper ca a mea sa vina totusi pana la sfarsitul lui octombrie, mai ales ca de pe la mijlocul lui oct. raman fara Supernova.

Link către comentariu

Mie mi-au spus ca tipic, face 3 sapt. din Spania pana in Curtici.

La astea se mai adauga doua saptamani de stat in Curtici si transport pana in curte la dealer.

De fapt, la mine au fost 2 sapt. de transport din Spania + 4.5 saptamani intarziere la plecare din Spania+ 2 saptamani in Curtici :(

shiiiiat..... le iau jugulara.... :vaidecapulmeu:

ma duc eu si o iau, daca transportul e problema...

Link către comentariu

Salutari, in Constanta masina comandata la sfarsit de Aug., gata saptamana 40 (vazut la dealer pe calc.)si livrarea promisa prima saptamana Nov.

Link către comentariu

atat dureaza deobicei pana la livrare dupa data fabricatiei? asta inseamna ca mai am de asteptat 3 sapt, maxim.... al meu se fabrica / s-a fabricatsapt. aceasta....

Au trecut 2 luni de cand ai dat comanda, noutati? A sosit? :(

Link către comentariu

Au trecut 2 luni de cand ai dat comanda, noutati? A sosit? :P

nope. am trimis e-mail catre dealer luni (18.09, adica la 2 luni dupa emiterea comenzii) si mi-a raspuns cum ca masina a fost fabricata si, citez, "se incarca in Spania".... mai mult de atat nu are alte amanunte, dar de indata ce va avea date mai precise, ma va anunta. :P

oricum, in contractul de leasing se estimeaza data livrarii ca fiind 15.10.2006.

asta e, masina de servici.... :( asteptam, ce sa facem. Sau contactam niste capsunari sa ne-o aduca mai repede.

Link către comentariu

Lawrence wow te invidiez ptr masinuta TA , nu vrei kalosul meu si sa-mi dai FR tau .... ce culoare ti-au luat galben ??

Ai grija de ea , ca e foarte frumoasa !!!

Link către comentariu

Lawrence wow te invidiez ptr masinuta TA , nu vrei kalosul meu si sa-mi dai FR tau .... ce culoare ti-au luat galben ??

Ai grija de ea , ca e foarte frumoasa !!!

noo, merci, nu vreau Kalos-ul tau, eu sunt fan Seat :hainoroc:

Nu mi-am comandat galben, e prea "fancy" pentru mine. Am preferat Magico Black, ca mi se pare mie ca da foarte bine pe Leon. Ca de altfel mi se pare ca rosu da bine pe Ibiza... :blink:

Link către comentariu

->E foarte frumoasa , nici mie nu imi place galbenul ala (cu toate ca trebuie sa recunosc ca nu da foarte rau pe masina ) DAR neagra E SUPERBA , numai masini negre mi-as lua daca as avea baraj .....si nu as tine masina ca acuma :hainoroc:

->Succes la asteptare si nervi de otel ca acuma pe ultima suta de metri e cea mai dura asteptarea

Link către comentariu

Si eu am comandat noul Seat Leon, undeva pe la inceputul lunii iulie si astept sa vina de abia pe la sfarsitul lui septembrie, inceputul lui octombrie... :)...deja mi s-au lungit urechile.

Am vazut ca ai primit masina :) Cand a fost fabricata? Cat a durat transportul?

Link către comentariu

Hmmmmm... greu de tot cu LEONUL FR ... am dat cmda in ultima sapt din iulie ... si am primit azi confirmarea ca intra in productie sapt viit :) Se pare ca la sf lui octombrie o sa ma bucur si eu de 200cp ... sper sa nu ninga pana atunci :)

Link către comentariu

Hmmmmm... greu de tot cu LEONUL FR ... am dat cmda in ultima sapt din iulie ... si am primit azi confirmarea ca intra in productie sapt viit :) Se pare ca la sf lui octombrie o sa ma bucur si eu de 200cp ... sper sa nu ninga pana atunci :)

ninsoarea e o nimica toata. Mai interesant este ca ne vom bucura total de mazga care deja incepe sa-si faca aparitia... deh, clima temperat-continentala.

deci din Magico Black o sa am un "Strange Brown" pe toata perioada iernii...

Link către comentariu

DA !! la mine mai mult ca sigur va fi un galben-picatzele !!! :)

Nu stiu daca pe voi ... (cei care ati cmdat FR) v-a deranjat faptul ca nu se poate cmda cutie DSG !!

Pe mine unul m-a lasat fara cuvinte !! noroc de designul exterior ca altfel fugeam la GTI 30EDITION cu DSG !!!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!