Jump to content

Octavia 3 - Impresii/probleme constatate de către PROPRIETARI

Rave
 Share

Postare recomandată

Hai sa zicem ca la hill hold am tins sa cred ca nu merge ulterior deoarece citisem pe forum pe la alte masini ca este alta unitate ESP si ca sa fiu eu sigur l-am luat din fabrica in rest le-am activat saptamana trecuta si chiar am scutit ceva banuti fata de cat as fi dat in fabrica. Sincer nu stiu la O3 (cu Bolero) daca te atentioneaza care roata are buba dar e bine sa fie prezent si atunci cand te atentioneaza te dai jos si verifici vizual rotile ! La Leon mi s-a aprins de 3 ori in viata ei si nu eroare falsa, chiar a avertizat OK; m-am dat jos, am verificat vizual si la prima vulcanizare am remediat problema.

alexxsz - eu sunt de parere ca nu ai nici o sansa cu comenzile insa este deplorabila proasta informare a consilierilor de vanzari. Trebuia sa te atentioneze ca nu include comenzile !!! Asta este, mai ai si tu rabdare sa mai apara piese pe piata la preturi decente si poate dai de un colac cu comenzi. Apropo: la computerul de bord unde ai butoanele ...pe maneta de la stergatoare  ???

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu stiu de ce ai tu impresia ca se vor ieftini la un moment dat piesele si OEM si AM... Cat costa acum, vor costa pana va veni O4 si tot asa. Singurul avantaj al asteptarii e poate prinzi ceva SH sau din dezmembrari.

Modificat de TudorM
Link către comentariu

Dimpotriva acum sunt mai ieftine cat nu prea e cerere.

Exemplu volan de R-line G7=100euro, volan R-line G6 = 200euro. 

Link către comentariu

Da BKL36, acesti baieti sunt cu siguranta "instruiti" sa-l ia pe NU in brate, pentru ca toate aceste optiuni activabile din soft, care insa sunt si pe listele de optiuni (pe bani), trebuie sa ramana tabu pentru clientul "de rand". Macar daca ar fi prezentate mai explicit, ca sa poti decide doar cand esti 100% informat. Bine ca exista si "caile ocolitoare", care insa nu sunt chiar asa usor accesibile.

Link către comentariu

Chiar si cele noi nu vor mai avea aceleasi preturi pe Okazii, Ebay, etc .... ca daca te mananca undeva sa intrebi la reprezentanta te ia cu targa  :sick: Si de ce nu, poti sa prinzi si SH piese super mega OK, doar rabdare si tutun !!!

The_Ego .....vorbim de un volan obisnuit nu R-Line, VRS, raritati.

Modificat de ionut_slatina
Link către comentariu

Da in acest moment am comenzile pentru BC pe maneta stergatoarelor dar e f naspa

ideea e ca le-am gasit pe site-uri din cehia volanul si firele si ma costa cam 670lei volanul tot in 3 spite si firele vreo 150 ron dar e important de stiut daca cumva unitatea centrala de pe coloana de directie pe care eu o am acum suporta si comenzile pe volan.

uitati aici site-uri de unde se poate comanda diferite piese

http://www.skoda-parts.cz/

sau

http://www.skodateile.cz/

e important de stiut daca pot lua separat doar butoanele si sa le pot monta pe volanul meu fara sa mai dau bani pe alt volan

o sa incerc sa mai sap poate aflu cate ceva.

Modificat de alexxsz
Link către comentariu

Mi-ai luat-o inainte ....ma pregateam sa iti las linkurile. Este un pret decent pentru volan si cablu airbag+comenzi. Referitor la calculatorul de coloana mai mult ca sigur stie si asta sa faca dar pana nu te convingi cu un scan nu ai de unde sa stii. Ar fi cam scump sa cumperi si calculatorul de coloana.

Ar fi o treaba sa poti scoate/inlocui plasticul de pe volan cu comenzile ....incearca si scoate airbagul sau du-te la cineva care stie sa il dea jos si vezi daca merge sa dai jos plasticele. La un Passat B6 cu volan GTI i-am pus eu comenzile cumparate ulterior ...

Anunta-ne ce reusesti sa faci !!!

Link către comentariu

Vezi ca trebuie sa iei si calculatorul de coloana altfel nu vor merge iti spun ca sunt patit la golf6 am luat prima oara comenzile si le am inca noi nefolosite :))) pentru ca nu era decupat locul ala de sub plasticul pt comenzi iar calculatorul de coloana care il aveam nu suporta deci sigur iti spun ca vei avea nevoie si de el! Trust me cat de volan cam asa e eu am dat 200 de euro era de golf 6 R adica e ca inca am si golfu :))

Modificat de BKL36
Link către comentariu

off: Ti`a dat vreo 10 CP in plus volanu ala de R nu? :))

Link către comentariu

am si eu o intrebare pentru  cei cu motoare 1.2 TSI 105 cp  sub capota de la motor aveti bucata aceeia de material ? 

Link către comentariu

nop, cel putin la mine nu e.

Link către comentariu

La motoarele astea noi pe curea nu mai este cu exceptie la AUDI A3. La Leon 1P o am ca cică mai atenuează din zbarnaitul lantului :)

Link către comentariu

Ce chestie vorbiti voi aici sub capota? ca sunt o gramada...Sa stiu si eu ce imi lipseste.

Link către comentariu

Mocheta :p ....Pasla aia de e specific la Dieseluri sub capota !!

Link către comentariu

Se pune si la (unele) benzinare, da' nu la noi. Cica numai in tarile nordice. Am vazut si in diverse filmulete - si cu si fara - si am intrebat si eu la dealer, care mi-a raspuns asa cum am precizat mai sus.

Link către comentariu

La 1,2 tsi pe lant are capitonaj sub capota!

Link către comentariu

La G7 nu mai tin minte cum era, stiu sigur ca este la A3 caci era unul in service cu sunete pe sub masina de la scuturile de plastic si ca solutie tehnica erau niste "bureti" care se bagau intre caroserie si scuturi.

http://www.youtube.com/watch?v=SNEPU_pxjJ8 s-a cam pus la 1.2 TSI pe lant chiar daca nu suntem nordici. 

Link către comentariu

Putin mai multa atentie cand folositi racleta minune din dotarea masinii, azi in razele soarelui am obs. ca si eu am reusit sa zgarii parbizul in cateva locuri asta desi am folosit solutii de dezghetare si racleta destul de putin si fara sa apas prea tare.

Link către comentariu

Eu nu cred ca racleta e de vina ci parbrizul sensibil :).

Link către comentariu

Din pacate vin si eu cu o problema intampinata la masina din semnatura.

Aseara, in trafic, vorbind cu cineva la telefon prin bluetooth-ul masinii, de pe maxidot, cand sa dau back sa ies din meniul telefon mi s-a blocat butonul de back(de pe volan) pe apasat. Nu merge sa il fac sa revina pe pozitia initiala decat daca apas o tasta opusa din grupul de butoane(telefon sau voice recognition-mute). Precizez ca nu am obiceiul sa apas butoanele tare, ba chiar le apas foarte usor.

Probabil trebuie sa imi fac o programare la service deoarece eu folosesc destul de des butoanele de navigare de pe volan(pentru apeluri si revenire la meniul anterior). Am volanul in 3 spite cu control telefon, media etc. Masina o am de o luna jumatate si are in bord undeva la 1300 km.

Link către comentariu

Gata , s a aprins check oil level , in cazul meu pentru prima oara la 8000 de km.

Link către comentariu

@kyu, la ce nivel a fost uleiul la preluarea masinii, respectiv inceperea rulajului ?

Link către comentariu

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!