Jump to content

Bolf IV - RUD

rudiRUD

Postare recomandată

am o zgarietura pe mijlocul capotei.. nu as fi vrut cumva sa o acopar :)) oricum e scotch de hartie, cu un pic de apa s-a dus fara urme.

Link către comentariu

Ma gandeam, ca tot vine primavara, cum ar arata masina cu un set de distantiere impreuna cu Santa Monica. Ma gandeam la un 10 pe fata si 20 pe spate.. asa:

Afterraceland014.jpg

Link către comentariu

Nu pot sa nu ma gandesc la poza aia cu portbagajul plin. Si cum povesteai ca atingea la denivelari.

Cu astea o sa fie mai rau...

Link către comentariu

Salut imi puteti spune daca schimb finala la ALH ul meu se aude la fel ca la tine ?? (scuzati off topicul) dar nu stiu pe cine sa intreb... App frumoasa masina , multi km fara probleme.

Link către comentariu

Mai bine o scoti de tot daca vrei sa se auda aproximativ la fel :P

Link către comentariu

Nu atingea doar la denivelari.. atingea mai mereu :)) Oricum.. ideea e ca la mine atinge pentru ca sunt amortizoarele duse. Schimband suspensia si punand reglabila, automat o sa fie mai dura si va atinge mult mai greu. Asa ma gandesc..daca gresesc undeva ziceti.

Modificat de rudiRUD
Link către comentariu

Asa e. Eh..pana ajungem la capitolul roti/suspensie avem ceva nou :d Ghiceste cineva?

500DAF2E-8502-406C-A7CC-FF3562D37FBC_zps

Link către comentariu
Laurentiu_LWR

Confort Blink Semnal sau ceva de genu'?ala de apesi scurt pe semnal si semnalizeaza de 3 ori?:P

Link către comentariu

CHLH sau emergency brake module  :icon_thumright:

Link către comentariu

Nu dau un volan in 4 spite in piele OEM cu comenzi pe unul in 3 fara :D

Deocamdata doar la plafoniera. Cand umblu la becurile din usi sa le schimb, trag de la plafoniera si imi fac si la picioare. Mai am in portbagaj si in torpedou... si poate il schimb si pe cel de la scrumiera.

Ce as mai vrea la interior ar fi un MFD navi, sa vopsesc volanul, lumini la picioare si poate guri de ventilatie de bora..cam atat , apoi un detailing, la vara :D

De golf 5 in 3 spite, cu comenzi :D

Link către comentariu

De la colegul Bobby! E destul de usor de montat, acum numai sa te apuci de treaba! :icon_thumleft: Vroiam sa pun si eu, dar ma da putin inapoi ideea de a a umbla la instalatie!

Modificat de flaviusmaff
Link către comentariu

Lwr, cum e drl la mine doar ca se pune pe semnalizare dubla.

Le tine la intensitate mica pana dai semnal

Link către comentariu

Dap. E de la colegul Bobby si va fi legat la semnalizarea dubla si la lampile de pe aripi. Mi-a zis bobby ca este posibil sa am nevoie de niste anulatoare de eroare bec ars avand in vedere ca, conectez modului la atatea becuri. Sper ca in curand sa imi iau si lampile din bandou, portocalii, si sa le conectez si pe ele. Abia astept! Mai am de umblat un pic la faruri...si cand fac asta o sa pun sus si modulul.

Link către comentariu

cum sa le conectezi si pe cele de pe aripi ?!

in far si pe bandou doar...

Link către comentariu
Laurentiu_LWR

Eu as conecta doar semnalizarile din far...ce treaba au cele din bandou...alea sunt pozitie...care stau mereu aprinse...nu semnalizeaza...

O sa iasa pom de craciun cu modulul acesta...cum ziceam...nu ii vad rostul...dar fiecare isi face masina cum vrea...

Sa imi dai si mie te rog detalii cand gasesti semnalizarile din bandou portocalii la ce bani sunt....

Link către comentariu

Mda. La asta ma gandeam..lampile de pe bandou legate pe pozitii. Am gresit. La o prima aruncare de ochi pe ebay erau in jur de 35 de euro.

Atunci ramane doar pe becurile din far si lampile astea cand vin legate pe pozitie.

Exact asa :wub:

Link către comentariu

salut Teo !

ia spune-mi tu, lupele ce le-ai montat in far sunt de 3 inch nu ? pentru ca am gasit un coleg ce a montat la golf 4 , dar de 2,5 inch si nu a mai taiat oglinda, au intrat perfect.

ms

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!