Jump to content

Bolf IV - RUD

rudiRUD

Postare recomandată

ok mrs ,am observat ca ala are 4 picioruse de plastic lipite de rama ma refer la plasticul ala in locul proiectorului.si cum prin soclu de rama?mie imi e sa nu dau banni de p--a pe semnalizari

Link către comentariu

Pai oricum nu poti sa prinzi semnalizarile de suportii pentru proiectoare, ca nu se potrivesc. Semnalizarile le prinzi cu silicon.

Se pot pune fie ca ai capace in locul proiectoarelor, fie ca nu. Daca ai capace, e mai usor si s-ar putea sa mearga fara sa dai sticla jos, iar daca nu ai capace trebuie sa decupezi si sa dai sticla jos(cum am facut eu).

Nu-s bani aruncati, atat timp cat se poate face indiferent daca ai capace sau nu. Ideea e cat esti de dispus sa muncesti...

Link către comentariu

robotelule si soclu de la bec cum il prin,?eu le cumpar ca de munca nu mie greu si o sa te mai ntreb una alata atunci ca inca nu am desfacut farul sa vad cum e prin soclu la semnalizare si ce sa adaptez sa pun soclu de semnalizare si in locul proectorului.oricum imi place cum arata cu semnal.dubla,mrs mult

Link către comentariu

salutare.am achizitionat semnalizatoarele.pt cei care au pus modelul acesta se potrivesc la montajul in suruburi pe far.mentionez ca ornamentul de proector e prins in suruburi.

post-120056-0-54062300-1392026884_thumb.

Link către comentariu

ruddi asa erau si ale tale semnalizarile ca cele pe care le-am postat si daca da,in cate surube le-ai prins?sau potrivit sau tre sa fac ceva modificare.mrs

Link către comentariu

Da asa erau.

Avem si iluminare interioara noua :d

41154A89-7784-4B94-8B9E-6FFC8B73D99F_zps

Modificat de rudiRUD
Link către comentariu

era cazul de ceva lumina. ai pus peste tot?

volanul in 3 spite nu are comenzi, eu zic sa ramai cu volanul asta

Link către comentariu

Nu dau un volan in 4 spite in piele OEM cu comenzi pe unul in 3 fara :D

Deocamdata doar la plafoniera. Cand umblu la becurile din usi sa le schimb, trag de la plafoniera si imi fac si la picioare. Mai am in portbagaj si in torpedou... si poate il schimb si pe cel de la scrumiera.

Ce as mai vrea la interior ar fi un MFD navi, sa vopsesc volanul, lumini la picioare si poate guri de ventilatie de bora..cam atat , apoi un detailing, la vara :D

Modificat de rudiRUD
Link către comentariu

Tiguanul are lumina la picioare si sta aprinsa/se stinge odata cu plafoniera :d si imi cam place. Am vechiurile angel-eyes cu smd, imi vor folosi :d

Link către comentariu

Nu stiu daca e din cauza ca a venit caldura sau din din cauza faptului ca am "desfundat" de vreo 2 ori masina, dar a inceput sa fluiere iar si sa face acel zgomot tipic turbo din nou :wub:

Am renuntat momentan la alte planuri gen pozitii USA pentru ca am vorbit cu cineva pentru reconditionarea jantelor astfel incat sa iasa exact OEM. Destul de scump, dar e mai mult lucru manual si e normal.

O sa fac un filmulet cu geamurile deschise sa auziti ce imi lipsea de credeam ca am ceva la turbina sau ambreiaj :D

Modificat de rudiRUD
Link către comentariu

santa monica reconditionate? e mai dificil daca vrei aspectul ala in 2 nuante de gri, de acolo pretul mare.

oricum merita, sunt un model foarte reusit.

hoo ca dai in passat :)

Modificat de Muale
Link către comentariu

Mda. Se panicase omu'. Da stiu ca e greu, tocmai de-aia sunt si dispus sa platesc mai mult un pic pentru ele. Imi plac mult si din ce aud in stanga si in dreapta, pretul pe care il am eu (600 ron fara sa le vada, posibil sa mai creasca un pic) este destul de acceptabil fata de scorurile pe care le-au primit altii.

Link către comentariu

Ai grija ca 600ron nu e asa mult...este pretul normal pentru sablat+vopsit electrostatic+lac O CULOARE toata janta...deci vorbeste clar cu omul si vezi ce a inteles sa nu ai surprize...

Link către comentariu

Evacuarea este straight pipe?

Subscriu la ce a zis Laurentiu. Polisharea costa mai mult pt ca se face manual. Vorbeste cu cei de la Pak Racing legat de reconditionare.

Link către comentariu

Dap straight pipe fara finala si chiar cu cei de la pak racing am vorbit :P Ramane de vazut cand ma duc la ei

Link către comentariu

Am reusit in sfarsit sa fac rost de spalator. Cu ocazia unui drum la tara, m-am oprit la un parc de dezmembrari si nefiind cu masina mea am luat in plus si 2 spalatoare de bora pentru ca erau la

culoare. Evident, nu s-au potrivit asa ca intra la vanzare.

87EB409E-34EB-4C5F-8C64-0406508BA0B5_zps

8289C9C1-309C-42D2-A119-F5A36EE5AA22_zps

Link către comentariu

Petrecem chiar si la varsta asta :D

F97BF2EF-32F0-45AE-88D7-0FA89C1AF741_zps

88B2D5D9-065C-4632-96AD-3F00182643C2_zps

P.S. urmeaza niste schimbari majore de look :d

Modificat de rudiRUD
Link către comentariu

Mie imi trebuie 5 ani sa circul cu masina mea ca sa ajung la numarul de km pe care il ai :))

Cati mai multi sa faci fara incidente :D

Link către comentariu

trebuia si o papusa cracanata pe capota, lipita cu scotch maro

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!