Jump to content

Bolf IV - RUD

rudiRUD

Postare recomandată

Pai aici ca ai accelerat relativ liniar, nu pare, dar in clipul de sus unde i-ai dat talpa mai apasat se vede o oarece disproportionalitate(ba am scris bine? :drunken:  ) intre cresterea turatiei si cresterea vitezei. Parerea mea.

Incearca si testul cu frana de mana.

Link către comentariu

Si aici este tot talpa. Ba chiar am zis ca iese pedala prin podea :)) Nu stiu testul cu frana de mana si nici nu cred ca merge.. pentru ca la mine frana de mana tine doar la o roata, spre rusinea mea.. si poate ma rastorn :))

Link către comentariu

Am incercat sa plec cu a5a de pe loc, si imi ramasese in timp ce urcam in viteza, ambreiajul jumatate apasat singur. bineinteles ca am mai mers un pic, si pe la 60km/h am dat drumu un pic la acceleratie si a sarit ambreiajul in pozitie normala, motorul s-a subturat si am apasat iar ambreiajul si am scos din viteza. daca contiunuam sa accelerez cred ca terminam plecarea de pe loc in cele din urma. pana am coborat din masina m-am intoxicat cu aroma de ferodou :))

Modificat de rudiRUD
Link către comentariu

Inseamna ca ambreajul in sine e bun ... dar faptul ca s-a blocat este un semn ca totusi ceva nu functioneaza cum trebuie.

Link către comentariu

eu ma gandesc : ambreiaj (suprafata de frecare) sau cilindrul ambreiaj (nu impinge corect).

Link către comentariu

circuitul de ambreiaj nu prea stiu sa se blocheze apasand ambreiajul - daca ramane la jumate de obicei ramane doar pedala fara sa actioneze parghia de debreiere

daca iti mai face - cutia jos - sa nu treaca rulmentul prin soarele placii...

Link către comentariu

N-ai cu cine ba, n-ai cu cine...  :RO flag:

In vreo parcare s-a intamplat?

Link către comentariu

Mda. Am lasat masina in parcare timp de o ora si cand m-am intors... Cineva a avut o problema cu stergatoarele mele (ridicate si scoase de la locul lor) , cu duza de la spalatorul de faruri pe care mi-au rupt-o cu totul, nu doar capacelul, si evident il deranja numarul meu. Speechless.

P.s. Mi-au tras de bara zdravan..

Modificat de rudiRUD
Link către comentariu

nasol. capacelul a sarit sau a fost furat?

aaa...credeam ca a lovit-o cineva in parcare.

Modificat de Muale
Link către comentariu

bai frate, ce oameni! unde naiba ai parcat-o de a avut timp de toate astea?!

stergatoarele ridicate, inteleg daca ai blocat accesul cuiva. capacelul furat, inteleg - avea nevoie de el cineva. dar in numar cu ce a dat?

inca un motiv (pt mine) sa nu investesc prea mult in aspectul exterior pt ca e foarte greu de pastrat.

Link către comentariu

Mda. Asta e. Am parcat pe o straduta care duce la un bazin de inot (unde aveam treaba). Masina nu deranja pe nimeni, era parcat ok.. ce mai pot spune..

Link către comentariu

Cum frate... :(

Tocmai ce am venit si eu acasa si in fata blocului e golful unui vecin sifonat cam grav...bot praf...airbag-uri sarite...mi-e mila de el...

Deschid forum-ul si te vad pe tine... :(

Ce o fi azi :(

Link către comentariu

Ziua anti-golf, bine ca ai bora..facand un pic de haz de necaz .. :))

Le: Am uitat sa zic.. mi-au tras si un scuipat pe parbriz..

Modificat de rudiRUD
Link către comentariu

Ai deranjat grav de tot...

Am vazut cu ochii mei cum o tanti i-a vandalizat unuia botul cu carucioru de copil deoarece nu avea loc sa treaca pe trotuar...deci trebuie sa te gandesti ce ai facut...

App...si golfu vecinuilui e tot argintiu :P

post-14266-0-54407600-1390050378_thumb.j

Link către comentariu

Ce pot sa zic.. "ura!"

Cine stie cu ce am deranjat.. imi pare rau oricum si pentru golful lui..daca eu "plang" pentru ce are al meu, imi imaginez el..

Link către comentariu

Nasol, imi pare rau..am patit-o si eu cu o femeie mai invarsta cand am cumparat masina. Nu i-a convenit unde am parcat desi nu aveam nicio treaba cu curtea ei, doar ca eu am scapat mai usor, mi-a zgariat capota.

Link către comentariu

Ma minunez pe zi ce trece de unii oameni. Imi pare rau pentru cele patite. :(

Nu stiu daca eu sunt paranoic dar de la ultima mea patanie cu masina ( zgariata in parcare + cauciuc taiat ) mi-am cumparat camera supraveghere exterioara ( desi stau la bloc ) si camera duala pentru interior.

Link către comentariu

Cu ajutorul bunilor colegi Muale si Lawrentzyu am reusit aseara facem o diagnoza masinii. Surpriza, surpriza, masina nu are absolut nici o eroare, inafara de o plafoniera spate despre care stiam. Totul este in regula: senzorii de temperatura, avansul, EGR, chiar si km sunt reali etc.

Totusi, nu imi sta apa la 90 grade, iar primul lucru pe lista este termostatul (lucru care nu apare la scan)

LE: Mi-a condus si Laur masina, a zis ca trage bine si ca merge ok (el avand aceeasi motorizare)

Modificat de rudiRUD
Link către comentariu

Nu ai certitudinea ca ai km reali. Ce apare acolo poate sa fie modificat de cineva inainte sa o iei.

Schimba termostatul ca nu-i scump.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!